i-nna Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Καλησπερα , χθες παρατηρησα ενα προβλημα με την μπροστινη καμερα του κινητου .. Δεν λειτουργει , και σου μπλοκαρει και για λιγο την κανονικη οταν πας να την ενεργοποιησεις .. Εχω εγγυηση αλλα δεν ξερω ποσο καιρο θα κανει να μου εΠιστρεψει το κινητο και εγω δεν αντεχω μερα μακρια του Γιαυτο ξερετε ποσο καιρο κανει να ερθει απο εγγυηση , ποσο κοστιζει η επισκευη και αν φτιαχνει με κανενα restore (*ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ**)
c0prse_grinder Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Καλησπερα , χθες παρατηρησα ενα προβλημα με την μπροστινη καμερα του κινητου .. Δεν λειτουργει , και σου μπλοκαρει και για λιγο την κανονικη οταν πας να την ενεργοποιησεις .. Εχω εγγυηση αλλα δεν ξερω ποσο καιρο θα κανει να μου εΠιστρεψει το κινητο και εγω δεν αντεχω μερα μακρια του Γιαυτο ξερετε ποσο καιρο κανει να ερθει απο εγγυηση , ποσο κοστιζει η επισκευη και αν φτιαχνει με κανενα restore (*ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ**) γιατι δεν κανεις ενα backup τα αρχεια σου πρωτα και μετα ενα restore μπας και ειναι θεμα software και γινει καλα? αλλιως το σερβις αν εισαι εντος εγγυησης ειναι δωρεαν αν ειναι θεμα hardware.. τωρα το ποσο καιρο θα στο κρατησουν ειναι αλλο θεμα :-/
mpasketpro Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Probably software προβλημα ειναι. Backup και restore οπως ειπε ο φιλος. Αλλιως μετα αμα θες την μπροστινη και ειναι θεμα hardware πρεπει να το πας service.
iMarilina Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Καλησπερα , χθες παρατηρησα ενα προβλημα με την μπροστινη καμερα του κινητου .. Δεν λειτουργει , και σου μπλοκαρει και για λιγο την κανονικη οταν πας να την ενεργοποιησεις .. Εχω εγγυηση αλλα δεν ξερω ποσο καιρο θα κανει να μου εΠιστρεψει το κινητο και εγω δεν αντεχω μερα μακρια του Γιαυτο ξερετε ποσο καιρο κανει να ερθει απο εγγυηση , ποσο κοστιζει η επισκευη και αν φτιαχνει με κανενα restore (*ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ**) Για να δεις αν είναι πρόβλημα software πρέπει να το κάνεις ένα Restore/SETUP AS NEW όχι restore from backup και να δεις αν εργοστασιακά άδειο δουλεύει κανονικά, και μετά να περάσεις το backup σου. Αν δεν το κάνει σεταρισμένο ως νέο iphone και στο ξανακάνει μετά από το πέρασμα του backup σου, τότε κάτι έχει γίνει corrupt. Συμβουλή μου: Κάνε transfer purchases από το κινητό στο ιτουνς, φύλα τις φωτό και όλα τα δεδομένα σου (αν έχεις icloud δεν τίθεται θέμα γιατί φυλάει επαφές, ημερολόγια εμαιλ κλπ κλπ), και μετά κάνε το setup as new και συγχρονισμό και δες αν δουλεύει. Δε μας είπες δυο βασικά πράγματα: 1. Τί έκδοση iOS έχεις 2. αν έχεις jailbreak.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα