Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους..έχω το συνήθες πρόβλημα της μαύρης οθόνης.διάβασα κάποια πράγματα σε δάφορα forums αλλά άκρη δεν έβγαλα καθώς δεν γνωρίζω πολλά απο υπολογιστές.στην μαύρη οθόνη μπορώ να ανοίξω task manager.καμια βοηθεια?? καπου διααβασα για ενα αρχειο της microsoft fixshell.exe.,τι παίζει?? ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Δώσε περισσότερες πληροφορίες.

1. Πότε εμφανίζεται αυτή η μαύρη οθόνη;

2. Μπαίνει στα win; Αν όχι, μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία;

3. ΤΙ εννοείς ότι μπορείς να ανοίξεις task manager; Δηλαδή το λειτουργικό δουλεύει αλλά εσύ δεν βλέπεις τίποτα; Αν στον task manager πας στο μενού Αρχείο->Νέα εργασία (Εκτέλεση) και δώσεις explorer.exe φορτώνει το desktop;

Δημοσ.

Δώσε περισσότερες πληροφορίες.

1. Πότε εμφανίζεται αυτή η μαύρη οθόνη;

2. Μπαίνει στα win; Αν όχι, μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία;

3. ΤΙ εννοείς ότι μπορείς να ανοίξεις task manager; Δηλαδή το λειτουργικό δουλεύει αλλά εσύ δεν βλέπεις τίποτα; Αν στον task manager πας στο μενού Αρχείο->Νέα εργασία (Εκτέλεση) και δώσεις explorer.exe φορτώνει το desktop;

η μαυρη οθονη εμφανιζεται αφου βαλω τον κωδικο και μετα.ναι σε ασφαλη λειτουργια μπορω να μπω..οχι δεν φορτωνει το desktop.το μονο που κανει ειναι αν το αφησεις λιγο στην μαυρη οθονη βγαζει μονο του την κατω σειρα απο την επιφανεια εργασιας.παω να πληκτρολογησω στην αναζητηση και μου βγαζει οτι το στοιχειο (δεν θυμαμαι ακριβως πως το λεει) σταματησε να λειτουργει

Δημοσ.

Αν μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία και δείχνει ότι είναι εντάξει εκεί κάνε μια επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία από αυτήν που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το πρόβλημα.

Μάλλον κάτι έκανες εγκατάσταση και προκαλεί πρόβλημα, μπορεί να είναι και κανένα trojan/virus.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία και δείχνει ότι είναι εντάξει εκεί κάνε μια επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία από αυτήν που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το πρόβλημα.

Μάλλον κάτι έκανες εγκατάσταση και προκαλεί πρόβλημα, μπορεί να είναι και κανένα trojan/virus.

στην ασφαλη λειτουργια εχω παλι μαυρη οθονη..επαναφορα συστηματος πως κανω??

Δημοσ.

Στη μαυρη οθονη πατα ctrl+alt+esc για να ανοιξει ο task manager και μετα file > new task > explorer και οκ. Θα πρεπει να σου ανοιξει το dekstop και τα συναφη κανονικα για να κανεις δουλεια.

Δημοσ.

Aπό την στιγμή που μπορείς να ανοίξεις task manager έδωσες explorer.exe όπως σου είπα στο 3 και σου λέει και ο jim;

Ανοίγει το desktop έτσι;

Η επαναφορά μπορεί να ξεκινήσει από Αρχείο->Νέα ερασία (Εκτέλεση) και να δώσεις rstrui.exe

Δημοσ.

Aπό την στιγμή που μπορείς να ανοίξεις task manager έδωσες explorer.exe όπως σου είπα στο 3 και σου λέει και ο jim;

Ανοίγει το desktop έτσι;

Η επαναφορά μπορεί να ξεκινήσει από Αρχείο->Νέα ερασία (Εκτέλεση) και να δώσεις rstrui.exe

Λοιπόν παιδιά με το explorer.exe δεν άνοιγε τίποτα.ο υπολογιστής επανήλθε μόνος του.(πως έγινε αυτό δεν ξέρω) Αλλά έχω θέμα..κολλάει πάρα πολύ,δεν διαβάζει θύρες (ethernet usb κτλ) έβαλα ένα kaspersky rescue disk αλλά δεν βρήκε τίποτα.Καμιά ιδέα?? (Πέρα του φορμάτ που είναι το στάνταρ) Α επίσης δεν κάνει update τις ενημερώσεις των windows!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...