Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι δυο θαμμενοι επεξεργαστες απο την ιδια την amd εψαχνα εδω και κανα διμηνο πληροφοριες γιατι ειναι πολυ φθηνοι αλλα τιποτα.Τυχαια σημερα ανακαλυψα ενα αρθρο.Τα συμπερασματα δικα σας 

http://ixbtlabs.com/articles3/cpu/amd-athlon-fm2-p1.html

Eμενα μια χαρα μου φαινονται για budget συστημα σε fm2 πλατφορμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναί γιατί ο Athlon X4 750, δεν είναι ολόιδιος με τον A10-5700 χωρίς τα ενσωματωμένα γραφικά και θα έχει διαφορές στις επιδόσεις. :confused:

Δημοσ.

Αν ισχυει οτι λενε τα παιδια στο review ειναι ισος με τον 5700 αν οχι και ελαφρως καλυτερος νομιζω πως ειναι και ξεκλειδωτος αλλα και πως εχει 40 με 50 ευρω λιγοτερα.Για καποιον σαν και μενα που εχει μια καρτα γραφικων (εγω εχω τη 5750) και κανει την δουλεια του πιστευω πως ειναι value for money αγορα σε fm2 

Δημοσ.

ναι το ψαχνω εκει θα παω απλα εχω τωρα καποιες αλλες εκρεμοτητες και το αφηνω οσο μπορω γιατι εχω βγαλει κουστουμακι 180-240 (το ακριβο για 16gb geil corsa evo :-D 1866)  ευρω.Απλα δεν εχει βγει καποιο review και θεωρησα καλο να το ανεβασω για τυχον ενδιαφερομενους

Δημοσ.

Ε ναι σε ψιλογνωστα site δεν εχει βγει.Μονο εκεινο στα πολωνικα που μου ειχες στειλει πραγμα καθολου ενθαρυντικο για τους συγκεκριμενους επεξεργαστες σαν να μην τους δινει σημασια κανεις.Απλα το review αυτο ειναι πιο ευαναγνωστο λογω σχολιων περισσοτερο

Δημοσ.

Αν πας σε 750 και εξωτερική κάρτα γραφικών δεν πρέπει να έχουν και πολύ νόημα οι μνήμες στα 1866MHz σε σχέση πχ με τα 1600MHz.

Δημοσ.

Γιατί οι apu χρειάζονται γρήγορες μνήμες για την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Τώρα αν πας σε ξεχωριστή κάρτα, έχει δική της μνήμη..πχ οι καινούργιες έχουν gddr5.

Δημοσ.

δηλαδη εκτος των apu οι μνημες 1866+ ειναι πεταμενα λεφτα αφου ουτε οι fx εχουν ενσωματωμενη καρτα ουτε οι Intel.

Εγω φανταζομαι οτι οσο υψηλοτερη συχνοτητα εχει η μνημη σημαινει και καλυτερη αποδοση

πχ εσυ εχεις fx και μνημες χρονισμενες στα 1600 αν εβρισκες ιδιες λεμε τωρα στα 1800 με ιδια λεφτα θα προτιμουσες τις 1600αρες?

Δημοσ.

μα με ενδιαφερει ενα μηχανημα για 3d αρκετα αλλα λογω περιορισμενου budget δεν μπορω προς το παρον να σκασω 150 ευρω για καρτα cad ουτε 70-80 ευρω για καλυτερο επεξεργαστη.στο μελλον θα κοτσαρω αλλα 16gb.και μελλοντικα ενα πιο δυνατο επεξεργαστη.Το fm2 θα κατσει καιρο απο οσο φαινεται οποτε θα εχω δυνατοτητα σε 2 χρονια να κανω μια αναβαθμιση σε cpu.

επισης φανταζομαι πως σε καθημερινες εφαρμογες τα 16gb δεν εχουν νοημα αναλογως βεβαια τι θεωρουμε καθημερινες εφαρμογες B)

Δημοσ.

δηλαδη εκτος των apu οι μνημες 1866+ ειναι πεταμενα λεφτα αφου ουτε οι fx εχουν ενσωματωμενη καρτα ουτε οι Intel.

Εγω φανταζομαι οτι οσο υψηλοτερη συχνοτητα εχει η μνημη σημαινει και καλυτερη αποδοση

πχ εσυ εχεις fx και μνημες χρονισμενες στα 1600 αν εβρισκες ιδιες λεμε τωρα στα 1800 με ιδια λεφτα θα προτιμουσες τις 1600αρες?

Aν η τιμή είναι παρόμοια πάρε τις πιο μεγάλες, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις περισσότερα χρήματα ειδικά αν δεν πρόκειται να κάνεις overcolcking.

Δημοσ.

τις εχω βρει 107 geil evo corsa γιατι δυο παιδια μου ειπαν οτι δεν εχουν θεμα ασυμβατοτητας σε fm2 παρολο που δεν ειναι στις λιστες των συμβατων.Οποτε παω εκει για να ειμαι σιγουρος.Τωρα καποιες  1600 αρες ξεκινουν απο ιδια τιμη σχεδον και ανεβαινουν τουλαχιστον σε eshop που εριξα μια ματια στα γρηγορα.Ξερω δεν ειναι και οτι καλυτερο το συγκεκριμενο αλλα επειδη εχω φυγει απο αθηνα και ειμαι επαρχια δυστυχως μονο αυτο υπαρχει και θελω να το εχω κοντα αν γινει καμμια στραβη και οχι να στελνω ταχυδρομικως τυχον προβληματικα πραγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...