Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα χρειαστώ την βοήθειά σας στην υλοποίηση ενός υπολογιστή.<br>

Η χρήση για την οποία το χρειάζομαι είναι για σερφάρισμα, Microsoft office, ψιλά πράγματα και καθαρά ερασιτεχνικά σε επεξεργασία φωτογραφίας, λίγο gaming (με το λιγο εννοώ αραιά και που παιχνίδια όπως το Medieval 2 total war, θα ήθελα να μπορώ να παίξω και το καινούργιο Rome total war που θα βγει σε λίγους μήνες.) και αναπαραγωγή ταινιών, επίσης να αναφέρω πως ο υπολογιστής θα είναι σχεδόν συνεχώς σε λειτουργία 24/7.<br>

Καταρχήν να πω πως υπάρχει ήδη το κουτί και είναι το παρακάτω, Fractal Design Define Mini mATX Silent.<br>

Οπότε όλο το σύστημα θα φτιαχτεί πάνω σε αυτό.<br>

Για μητρική έχω σκεφτεί αυτήν <br>

Asus P8P67-M Pro.<br>

Οπότε ακούω γνώμες για τα παρακάτω του συστήματος!<br>

Να πάω σε Intel i3 η δεν θα με καλύψει και θα χρειαστώ κάτι δυνατότερο;<br>

Για τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών δεν έχω αποφασίσει όποτε ότι υπερισχύσει εδώ.<br>

Τέλος να πω πως το budget είναι στα 600 αλλά όσον το δυνατόν χαμηλότερα τόσο το καλύτερο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δουλέψει ποτέ amd (Athlon), πάντα όλα τα μηχανάκια χωρίς λόγω ήταν της intel! Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαι αρνητικός , απεναντίας το σύστημα σαν σύνολο που παρέθεσες μου άρεσε αρκετά!<br>

Μου άρεσε η προσθήκη του ssd τον οποίον τον είχα και κατά νου και να αναφέρω πως ήδη υπάρχουν 2 WD 640GB HDD όποτε σκληρούς για αποθήκευση έχω αλλά το λειτουργικό σίγουρα θα κουμπωση πάνω στον ssd. <br>

Η μητρική της Asus που παρέθεσα στο πρώτο ποστ δεν είναι καλή;

Και κάτι ακόμα, η έξτρα ψυκτρα χρειάζεται; θα δω κάποια διαφορά;

Δημοσ.

H μητρική του πρώτου post δεν είναι συμβατή με τον επεξεργαστή της σύνθεσης που σου έφτιαξα (κατα τ'άλλα καλή είναι, αν και υπήρχαν και καλύτερες επιλογές). Εφόσον έχεις σκληρούς για αποθήκευση, σκέψου το ενδεχόμενο αγοράς ενός μεγαλύτερου ssd (π.χ. αυτού: http://www.skroutz.gr/s/2506636/Samsung-840-Series-250GB-2-5-inch-SSD.html) ή κάποιας after-market ψύκτρας (π.χ αυτής: http://www.skroutz.gr/s/417171/Thermalright-TRUE-Spirit-120.html) σε περίπτωση που θελήσεις να έχεις πιο ήσυχο μηχάνημα ή/και να ασχοληθείς με oc. 

Δημοσ.

To κακό είναι ότι το κουτί σου δεν παίρνει ΑΤΧ μητρική να έβαζες τον FX6300 με ένα mobo της προκοπής ενώ χωράει στο budget.
Κατα τα άλλα  +1 στη σύνθεση του GP7 με 250αρη SSD.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολυ GP7, οντως η συνθεση ειναι πολυ καλη και προφανως θα την ακολουθησω.<br><br>

Επισης να αναφερω πως η οθονη που θα αγοραστει θα ειναι τουλαχιστον 24 ιντσών και full HD με αναλυση στα 1920×1080.<br><br>

Θα υπαρξει καποιο προβλημα με το παραπανω συστημα , εννοώ θα πρεπει κατι να αλλαχτει;

Η καρτα γραφικων θα αποδίδει καλα με τετοια οθονη; ή θα πρεπει να κοιταξω για καποια καλυτερη;

Επεξ/σία από giorgosgeo4

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...