cabdik Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 @ herthan εγω ρωταω πως γινεται μεγεθυνση και ο φιλος απο πανω μου λεει πως σε περιπτωση μεγεθυνσης χανω τα δεξια αριστερα..αλλο ρωτησα αλλο μου απαντησε...ο φιλος cabdik εδωσε σαφης απαντηση.. για αυτο αναφερω πολλοι αλλα διαβαζετε και αλλα απαντατε και herthan επειδη δεν γνωριζομασταν καλο θα ηταν να μην ειρωνευεσαι.. kostas_dr δεν εχω τπτ φιλος με σενα ουτε με κανεναν απλα ηταν μια αφορμη αυτο.. σας ευχαριστω παντως ! μην λες οτι απαντησε λαθος. ισως εχει κι αυτος ενα δικιο..!! αν η μεγεθυνση της εικονας γινει αναλογικα προς ολες τις πλευρες (στην περιπτωση αυτη, δεν εχεις παραμορφωση..!).., τοτε, για να "γεμισει" το υψος και να φυγουν οι μαυρες λωριδες, αναγκαστικα θα κοψει λιγο το πλατος..!!! 1
neokosmitis13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 ναι φιλε αλλα εγω δεν ζητησα να μου πει το αποτελεσμα που θα εχω σε περιπτωση μεγεθυνσης...ζητησα το ΠΩΣ μπορω να μεγεθυνω την οθονη...αλλο το ενα αλλο το αλλο
neokosmitis13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 για αυτο αλλη φορα ειναι να διαβαζουμε,και να μην πιανουμε τν λεξη του αλλου και την κανουμε πιπιλα για ειρωνια γτ ξερω χειροτερο τροπο να ειρωνευτω... anyway σας ευχαριστω παιδες να στε καλα παντως!
HERTHAN Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 καλησπερα κ απομενα,προσφατα εκανα αγορα μιας lg 42" lm640s. εβαλα λοιπον μια ταινια 720p ολα μια χαρα..ερωτηση ομως,υπαρχει τροπος να μεγαλωσω τν ταινια?δλδ να μν φαινονται τα μαυρα πανω κ κατω?πηγα στην επιλογη εικονας και ηδη μ εχει σαν επιλογη το μεγαλο..οποτε λγκ θα υπαρχει αλλος τροπος;σας ετχαριστω εκ των προταιρων! Λοιπον εκανες μια ερωτηση για το πως να μην φαινονται πανω-κατω οι μπαρες. Αν κάνεις μεγέθυνση της εικόνας, θα χάσεις ένα μέρος απ' τα δεξιά και απ' τ' αριστερά. 42" τηλεόραση έχεις, μια χαρά μέγεθος είναι για να βλέπεις την ταινία κανονικά με τις μπάρες πάνω κάτω. Εγώ προσωπικά, δεν θα προτιμούσα την λύση της μεγέθυνσης. Σου απανταει το παλικαρι οτι μια λυση ειναι αυτη της μεγενθυσης αλλα ταυτοχρονα σου λεει οτι θα χασεις κι ενα μερος αριστερα και δεξια αν το κανεις με αυτο τον τροπο. Που δεν απανταει δηλαδη στην ερωτηση σου? Υ.Γ. καλο ειναι να διαβαζετε καλυτερα τις ερωτησεις και να απαντατε ευστοχα σε αυτες.. γενικα το λεω με αφορμη τον φιλο απο πανω Κανεις μετα μια παρατηρηση σαν κι αυτην παραπανω. Δεν φτανει δηλαδη που σε βοηθαει ο αλλος θα του κανεις και παρατηρηση κιολας γιατι τα θες οπως τα θες? απο USB, νομιζω οτι δεν εχεις επιλογες για πολλες ρυθμισεις εικονας. αυτο οφειλεται στο φορματ των ταινιων που ειναι 21:9, ετσι στην τηλεοραση αναγκαστικα θα μπουν μαυρες λωριδες πανω-κατω. εκτος και γινει encoding και αλλαξεις το φορμα, αλλα δεν νομιζω να αξιζει το κοπο και το χρονο..!!! απο PC ομως, τα προγραμματα αναπαραγωγης, οπως πχ το VLC, το MPC και αλλα, εχουν την δυνατοτητα να αλλαζουν το φορμα της εικονας, κατα βουληση..! αλλα να ξερεις οτι θα υπαρχουν παραμορφωσεις.!! Ακριβως μετα σου λεει ο cabdik πιο αναλυτικα τι να κανεις......... @ herthan εγω ρωταω πως γινεται μεγεθυνση και ο φιλος απο πανω μου λεει πως σε περιπτωση μεγεθυνσης χανω τα δεξια αριστερα..αλλο ρωτησα αλλο μου απαντησε...ο φιλος Μετα λες αυτο το οποιο στο απαντησα παραπανω. @herthan επειδη δεν γνωριζομασταν καλο θα ηταν να μην ειρωνευεσαι... Οταν ο αλλος σου δινει μια απαντηση σ'ενα ερωτημα σου κι εσυ απαντας με τετοιο τροπο ειναι αναμενομενο να δεχτεις και τετοιες απαντησεις.Ευτυχως που δεν ηταν και κανενας αλλος να σου πει και χειροτερα. Και στην τελικη ουτε σ'εβρισα ουτε σε κοροιδεψα. για αυτο αλλη φορα ειναι να διαβαζουμε,και να μην πιανουμε τν λεξη του αλλου και την κανουμε πιπιλα για ειρωνια γτ ξερω χειροτερο τροπο να ειρωνευτω... anyway σας ευχαριστω παιδες να στε καλα παντως! Κι ακομα μετα απο δυο απαντησεις που πηρες και δεν σ'ευχαριστησαν συνεχιζεις και λες τα ιδια..... Και να θες να ειρωνευτεις εσυ δεν εχει νοημα και δεν υπαρχει λογος ταυτοχρονα να το κανεις γιατι με τις απαντησεις που δινεις και τον ευγενικο τροπο που μιλας εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να σε ειρωνευτουν οι αλλοι παρα εσυ!!!!!! Φιλικα παντα!!!Χαιρετω!
leonpao Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Λοιπόν επειδή αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα ορίστε το video που θα σε δειξει πως θα ενσωματωσεις υποτιτλους με ταινια και θα φενονται κανονικα, μπές Site:
cabdik Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 τι σχεση εχουν οι υποτιτλοι? το θεμα του ειναι οι μαυρες λωριδες πανω και κατω στην ταινια.....!!!
kostas_dr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 cabdik, έχεις ένα δίκιο να απορείς, με την πορεία που πήρε η συζήτηση. Ο φίλος απαντάει στην απορία του ts. 1
neokosmitis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 καλησπερα παιδια..εχω το εξης home theater Philips MX5700D και τηλεοραση την lg lm640s το home theater εχει 5.1 καναλια..η ερωτηση μου ειναι στις ταινιες που κατεβαζω..για να εχω τον 5.1 ηχο τι πρεπει να γραφουν; εχω δει ταινιες 1080p που γραφουν ηχο ac3 ή dst..το dst=5.1? ή θα γραφει ξεκαθαρα στον τιτλο 5.1?
devill0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 καλησπερα παιδια..εχω το εξης home theater Philips MX5700D και τηλεοραση την lg lm640s το home theater εχει 5.1 καναλια..η ερωτηση μου ειναι στις ταινιες που κατεβαζω..για να εχω τον 5.1 ηχο τι πρεπει να γραφουν; εχω δει ταινιες 1080p που γραφουν ηχο ac3 ή dst..το dst=5.1? ή θα γραφει ξεκαθαρα στον τιτλο 5.1? Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι AC3 και να γραφει αυτο Channel(s) : 6 channelsChannel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
neokosmitis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 δλδ τα 5.1 μεταφραζεται σε ac3? εγω τωρα τυχαια ειδα σε ταινια που εχει ηχο dst να γραφει αυτο Audio Format....: English DTS 5.1 @ 1510 Kbps edit: αποτι ειδα..συμφωνα με αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/5.1_surround_sound το dts συμπεριλαμβανει το 5.1 ''Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, DTS, and SDDS are all commonly 5.1 systems''
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Όλα αυτά που λες ισχύουν,αλλά μόνο σε επαγγελματικές ταινίες του εμπορίου,δυστυχώς αυτοί που ανεβάζουν μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν με την ταινία,που σημαίνει ότι μπορείς να βρεις και dts που να είναι μόνο stereo, οπότε όπως λέει και ο devill, πρέπει να δεις στην περιγραφή πόσα κανάλια λέει ότι έχει.
neokosmitis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 καταλαβα αρα να κοιτω στις πληροφοριες της ταινιας τι ηχο εχει.. Υ.Γ.κατεβαζω απο το mytog σε 1080p συνηθως αυτες εχουν 5.1 ετσι;-οχι τις ενσωματωμενες του τρακερ..
Ntinaras Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 κατα 99,99999% ολα τα mkv εχουν τουλαχιστον dts ηχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα