Cpkdemian Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Καλησπερα, εχω δοκιμασει τα παντα, οταν τοποθετω usb φλασακι στην τηλεοραση για να δω μια ταινια. Δεν εμφανιζοντε ποτε υποτιτλοι. Τ πρεπει να κανω, εχω δοκιμασει τις κλασικες μεθοδους ιδιο ονομα ταινιας και υποτιτλων εχω αλλαξει σε tχt το αρχειο των υποτιτλων αλλα παλι τπτ δεν ξερω τι πρεπει να κανω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 τι μαρκα ειναι η τηλ? LG μηπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cpkdemian Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Το αρχείο video και οι υπότιτλοι πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα, π.χ. video.mkv video.srt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Το αρχείο video και οι υπότιτλοι πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα, π.χ. video.mkv video.srt Τ πρεπει να κανω, εχω δοκιμασει τις κλασικες μεθοδους ιδιο ονομα ταινιας και υποτιτλων Δε βλεπεις φιλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ποιό μοντέλο samsung έχεις; Μου κάνει εντύπωση που σου έχει παρουσιαστεί τέτοιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δε βλεπεις φιλε; Ωραίος...και στη ζωή σου έτσι ευγενικός είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 1.διαβάζεις το εγχειρίδιο να δεις μπας και λέει κάτι σχετικό. 2.Αν η Tv υποστηρίζει DivX δοκιμάζεις το AviAddXSubs 3.αν δεν,τότε πας στο χρονοβόρο «κάψιμο» υποτίτλων πάνω στην εικόνα του βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 καλησπερα κ απομενα,προσφατα εκανα αγορα μιας lg 42" lm640s. εβαλα λοιπον μια ταινια 720p ολα μια χαρα..ερωτηση ομως,υπαρχει τροπος να μεγαλωσω τν ταινια?δλδ να μν φαινονται τα μαυρα πανω κ κατω?πηγα στην επιλογη εικονας και ηδη μ εχει σαν επιλογη το μεγαλο..οποτε λγκ θα υπαρχει αλλος τροπος;σας ετχαριστω εκ των προταιρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Αν κάνεις μεγέθυνση της εικόνας, θα χάσεις ένα μέρος απ' τα δεξιά και απ' τ' αριστερά. 42" τηλεόραση έχεις, μια χαρά μέγεθος είναι για να βλέπεις την ταινία κανονικά με τις μπάρες πάνω κάτω. Εγώ προσωπικά, δεν θα προτιμούσα την λύση της μεγέθυνσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 μα δεν ειπα αν θα χασω δεξια-αριστερα..ρωτησα πως γινεται να μεγεθυνω το μεγεθος της ταινιας για να μην φαινεται η μαυριλα πανω-κατω.. Υ.Γ. καλο ειναι να διαβαζετε καλυτερα τις ερωτησεις και να απαντατε ευστοχα σε αυτες.. γενικα το λεω με αφορμη τον φιλο απο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Υ.Γ. καλο ειναι να διαβαζετε καλυτερα τις ερωτησεις και να απαντατε ευστοχα σε αυτες.. γενικα το λεω με αφορμη τον φιλο απο πανω Ατσαααααα και παρατηρησεις βλεπω....... Μια χαρα σου απαντησε ο κωστας εσυ δεν καταλαβες καθολου τι σου λεει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 απο USB, νομιζω οτι δεν εχεις επιλογες για πολλες ρυθμισεις εικονας. αυτο οφειλεται στο φορματ των ταινιων που ειναι 21:9, ετσι στην τηλεοραση αναγκαστικα θα μπουν μαυρες λωριδες πανω-κατω. εκτος και γινει encoding και αλλαξεις το φορμα, αλλα δεν νομιζω να αξιζει το κοπο και το χρονο..!!! απο PC ομως, τα προγραμματα αναπαραγωγης, οπως πχ το VLC, το MPC και αλλα, εχουν την δυνατοτητα να αλλαζουν το φορμα της εικονας, κατα βουληση..! αλλα να ξερεις οτι θα υπαρχουν παραμορφωσεις.!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μια χαρά τα λέει ο cabdik, αλλά η λύση της παραμόρφωσης της εικόνας είναι ακόμα χειρότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 @ herthan εγω ρωταω πως γινεται μεγεθυνση και ο φιλος απο πανω μου λεει πως σε περιπτωση μεγεθυνσης χανω τα δεξια αριστερα..αλλο ρωτησα αλλο μου απαντησε...ο φιλος cabdik εδωσε σαφης απαντηση.. για αυτο αναφερω πολλοι αλλα διαβαζετε και αλλα απαντατε και herthan επειδη δεν γνωριζομασταν καλο θα ηταν να μην ειρωνευεσαι.. kostas_dr δεν εχω τπτ φιλος με σενα ουτε με κανεναν απλα ηταν μια αφορμη αυτο.. σας ευχαριστω παντως ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα