Προς το περιεχόμενο

WD My Net N750 HD Dual Band Router £41.98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αυτό πρέπει να ειναι συνδεδεμένο πάνω σε ήδη υπάρχον modem, δηλαδή δεν δουλεύει ως stand alone? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω απο αυτά, τί άλλο χρειάζεται να έχεις? 

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις και ένα adsl modem . Eίναι σκέτο router οχι modem/router που δίνουν για παράδειγμα οι εταιρείες με τις συνδέσεις ... 

• Like 1
Δημοσ.

Oops, ενω στην περιγραφη λεει οτι εχει fast Ethernet, στο comparison table το εχει με gigabit Ethernet

αν όντως το εχει, ειναι καλή προσφορά

[Δε νομίζω οτι αξίζει να το αγορασεις παρα μόνο για ειδικές περιπτώσεις.

Λόγοι: δεν εχει gigabit ethernet, ούτε USB3

Το ν900 που προτείνει ο eliask ειναι καλυτερο value]

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις και ένα adsl modem . Eίναι σκέτο router οχι modem/router που δίνουν για παράδειγμα οι εταιρείες με τις συνδέσεις ... 

To θέμα είναι οτι θα κάνει καλύτερη δουλειά όσων αφορά το HD streaming απο οτι πχ το ρουτερ που δίνει ο πάροχός μου?

Δημοσ.

Εχεί gigabit ethernet , καλύτερη καλύψη σε χώρους , και dual band wifi . θεωρητικά κάνει πολύ καλύτερη δουλεία από  ένα απλό modem/router που δίνει ο εκάστοτε πάροχος. 

Δημοσ.

Θα την ψαξω λίγο τη δουλειά αν το βάλεις πχ σε ενα thomson ή εκείνα της hol τα router οτι όντως στο streaming κάνει καλύτερη δουλειά και μετά μάλλον θα το παραγγειλω γιατι έψαχνα κατι τέτοιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...