Makis Drosos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σας. Ας απολαύσουμε στιγμές αγωνίας, περιπέτειας, γέλιου, έρωτα, τρόμου, επιστημονικής φαντασίας και ζωντανές ιστορίες. Ας ξεκινήσω λοιπόν το θέμα με την πιο αγαπημένη μου σειρά ταινιών !!
V for Vagelis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ολη η ενότητα "Κινηματογράφος & Τηλεόραση" μέσα σε ένα θρεντ!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μάκη μήπως να προσθέτες στο τίτλο του thread και το "upcoming movies"? Βάλε και το "τι μου προτείνετε να δω" σε περίπτωση που μελλοντικά θελήσεις να ζητήσεις καμμία πρόταση. Για να είσαι καλυμένος το λέω. 3
NoisePollution Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Άσχετο αλλά ένα Μάκη Δρόσο είχα δει μια φορά στο στοίχημα της Nova. Εσύ είσαι?
thermo-sifounas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μακη συγχαρητηρια για το θρεντ σου και τις επιλογες σου στις ταινιες, αλλη μια ταινια που θα θελα να προσθεσω στις αγαπημενες ολων των εποχων ειναι το Twilight Aν θες ασε μου το msn σου να κανουμε τσατ μετα απο καθε καινουριο επεισοδιο Gossip Girl
Makis Drosos Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Καλημέραααα καταρχήν να πω ότι δεν έχω καμιά σχέση με την nova και κατά δεύτερον ας αρχίσουμε την μέρα μας θετικά!! Παλιό αλλά καλό !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα