Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες αγόρασα τον εν λόγω σκληρό κ δούλεψε την πρώτη φορά κ μετα τπτ.... Δεν τον αναγνωρίζει κανενας υπολογιστής.. Αυτό που έκανα ήταν να βάλω καμιά 30gb ταινίες κ να κάνω φάκελο τα διάσπαρτα αρχεία του σκληρού.... Ωστόσο όταν τον συνδέω με υπολογιστή το λαμπάκι ανάβει κ δείχνει να λειτουργεί κανονικά αλλά δεν τον βλέπει... Plz help.... Δοκίμασα κ αυτό το ποστ...

Πάνε στη σελίδα 4 του sticky thread "Τα έχασα όλα;" και διάβασε από το ποστ της NBestgirl και κάτω, για να δοκιμάσεις μήπως και τον βλέπει το Test Disk. αλλά κ εκέι το τεστ ντισκ δεν τον βλέπει.... 

Δημοσ.

Εάν εννοείς ότι όταν τον σύνδεσες στο pc δεν τον είδε, χρειάζεται να τον ενεργοποιήσεις μέσω του Disk Management (δεξί κλικ στο My Computer/ Manage).

Δημοσ.

Καταρχήν το σκληρό δίσκο τον συνδέεις στις μπροστινές ή στις πίσω θύρες usb.Αν θες κάνε ένα κόπο και βάλτον στις πίσω και πες μου.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχήν το σκληρό δίσκο τον συνδέεις στις μπροστινές ή στις πίσω θύρες usb.Αν θες κάνε ένα κόπο και βάλτον στις πίσω και πες μου.

Εννοείται κ τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά... Σε 3 υπολογιστές τον έβαλα μπρος πίσω... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...