gavrinosvl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα ! Ειναι το πρωτο θεμα που ανεβαζω οποτε ζητω την κατανοηση σας για τυχον λαθοι μου. Αγορασα απο εδω μεσα το λαπτοπ που αναφερο πιο πανω,και εχει το εξης προβλημα: Μολις μπαινει στη τροφοδοσια αναβει και το φως της τροφοδοσιας και το πληκτρο-κουμπι ενεργοποιησης. Επειδη εχω ακριβως το ιδιο λαπτοπ το οποιο λειτουργει φυσιολογικα πειραματιστικα λιγο με τα διαφορα εξαρτηματα του λαπτοπ. Ανοιγοντας το,και μονο με τη μητρικη και την υποδοχη φορτισης σε τροφοδοσια παρατηρησα πως ενα ολοκληρωμενο,και συγκεκριμενα το ene kb926qf d2 μεσα σε 2-3 δευτερολεπτα εκαιγε,σε σημειο που να μου καψει το δαχτυλο. Πιο κατω σας εχω και μια φωτογραφια Με λιγο ψαξιμο στο ebay το βρηκα σε πολυ καλη τιμη. Εχω τελειωσει ΤΕΙ Αυτοματισμου και δουλευω ως τεχνικος κινητων τηλεφωνων,οποτε εχω τις γνωσεις να το αλλαξω. Η απορια μου ομως ειναι: Μηπως μετα την αντικατασταση θα χρειαστει προγραμματισμο το ολοκληρωμενο? Πραγμα το οποιο εγω μαλλον δεν μπορω να κανω. Αν καποιος ειναι γνωστης και μπορει να βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμον. Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας.
GREGKERKYRA Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Από την στιγμή που είναι ίδια δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι. Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά προγραμματίζεται ένα τέτοιο τσιπ; αναλόγως τι ρεύμα θα του δώσεις στις εισόδους θα βγάζει αντίστοιχο αποτέλεσμα στις εξόδους. Κάποιος να μας διαφωτίσει αν ξέρει. Σκέφτεσαι να ξεκολλήσεις και να το αλλάξεις; Έχεις τα κατάλληλα εργαλεία (preheater, rework station κλπ); 1
gavrinosvl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 GREGKERKYRA αρχικα σε ευχαριστω για την απαντηση. Τα εργαλια τα εχω στη δουλεια μου,εκει θα το κανω. Πιθανων αυτο να φταει και δεν λειτουργει καθολου η πλακετα γιατι περνει φωτια αμεσως. Αλλα και να μην δουλεψει τι ειχα,τι εχασα. Με 5€ θα το φερω το ολοκληρωμενο. Απ'οτι μιλησα με καποιο ατομο που εχει ασχοληθει με ολοκληρωμενα μου ειπε πως ειναι μερικα που χρειαζεται να τα προγραμματισεις. 1
GREGKERKYRA Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Είναι ενδιαφέρων η διαδικασία αν μπορείς να τραβήξεις βίντεο ή κάποιες φωτογραφίες να ανεβάσεις να δούμε. Όπως και τι εξοπλισμό ή υλικά χρησιμοποίησες. (flux κλπ)
gavrinosvl Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 θα προσπαθησω να τραβηξω ενα βιντεακι αν και θα ειναι λιγο δυσκολο να φαινεται καλα γιατι θα ειναι πανω απο το εξαρτημα το χερι μου με τον αερα. Αλλα μια προσπαθεια θα την κανω να εχουμε υλικο και για αλλους που ισως αργοτερα θα εχουν το ιδιο προβλημα 1
Roger Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Για να ζεστενεται το συγκεκριμενο ,ενδεχομενως να την εχει φαει κατι αλλο πριν απο αυτο .<br />Μπορει βεβαια και να ευθυνεται το ιδιο,σπανια ομως παθαινουν κατι τα συγκεκριμενα.Κυριως το προβλημα ειναι στα fet που ζεστεναινονται πολυ.<br />
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα