Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.CPU δεν αλλαζεις

2.κανεις φορματ Windows XP 32bit ΑΜΕΣΑ στον μεγαλο τον σκληρο με νεους drivers και το Game

3.βλεπεις πως αποκρινεται , εαν ακομα κολαει

4.βαζεις μνημη ακομα 1gb Συνολο δηλαδη 3gb (δεν μπορεις να δεις 4gb)

5.ψαχνεις να βρεις καρτα agp καλυτερη απο την δικια σου. 

Εχεις και ΠΜ

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε foker,

ο επεξεργαστης του φιλου CPU-P4 PRESCOTT 3.0 GHZ Socket 478 ειναι εδω:

Link.png Site: http://ark.intel.com/search/advanced/?s=t&FamilyText=Intel%C2%AE%20Pentium%C2%AE%204%20Processor&Sockets=478">p4+socket

και απ οτι φαινεται μαλλον δεν υποστηριζει 64-bit (ο μοναδικος στην λιστα ο P4 511 αλλα δεν εχει αυτον)

Δεν αναφερομαι στον ts, δες τα quote.

χμ, στο θεμα του παιδιου δηλαδη ανοιγεις συζητηση για να διασωσεις την υποληψη των p4 αφηνοντας να εννοηθει οτι ο ts μπορει να βαλει και 64αρια και να προσθεσει ram με τα λακωνικα σου μηνυματα

Εκτος απο τον ts, ειναι και αυτοι που διαβαζουν το θεμα.

Ο ts βλεπει τα quote και αγνοει τα ποστ μου. Μονο εσυ εχεις θεμα.

Δημοσ.

Δεν αναφερομαι στον ts, δες τα quote.

χμ, στο θεμα του παιδιου δηλαδη ανοιγεις συζητηση για να διασωσεις την υποληψη των p4 αφηνοντας να εννοηθει οτι ο ts μπορει να βαλει και 64αρια και να προσθεσει ram με τα λακωνικα σου μηνυματα

• Like 2
Δημοσ.

παιδια πραγματικα σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις και την βοηθεια.Πρωτα θα γινει φορματ.το μονο που δε ξερω σιγουρα ειναι ποια windows να περασω, τα xp η ta 7.

Δημοσ.

Εφόσον έχεις 2gb μνήμη μη σκεφτεσαι τα xp, ή 8αρια (για μένα αυτά , τα χρησιμόποιω και είμαι πολύ ευχαριστημένος) ή 7αρια.

Δημοσ.

Δεν λέει φίλε να πετάξεις ουτέ μισό € σε P4 σύστημα. Δες από αγγελίες για κανά Core2Duo 775 / AMD sΑΜ2 / sΑΜ3, μια απλή μητρική s775/am3, κανα 2-4GB μνήμη και αν χρειαστείς καμιά απλή PCIe VGA. Το FM13 δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις με μια 9600GT π.χ είσαι άρχοντας. Άμα πουλήσεις και τα υπάρχοντα κάνεις καλή δουλειά. Ο P4 είναι πολύ αδύναμο CPU.

Δημοσ.

Δεν λέει φίλε να πετάξεις ουτέ μισό € σε P4 σύστημα. Δες από αγγελίες για κανά Core2Duo 775 / AMD sΑΜ2 / sΑΜ3, μια απλή μητρική s775/am3, κανα 2-4GB μνήμη και αν χρειαστείς καμιά απλή PCIe VGA. Το FM13 δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις με μια 9600GT π.χ είσαι άρχοντας. Άμα πουλήσεις και τα υπάρχοντα κάνεις καλή δουλειά. Ο P4 είναι πολύ αδύναμο CPU.

Μάλλον να τα χαρίσει θα εννοείς.

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω socket FM1 τον amd athlon II (διπυρινος ειναι και ας λεει τετραπυρινος) απο 2.8GHz που ειναι ριθμισμενος απο το εργοστασιο τον πηγα 5.1 GHz (πεντε κομα ενα) με την απλη ψυχτρα και ανεβασε μολις 3 με 4 βαθμους και για να πω την αληθια το black ops multipayer οταν μπενεις στην πιστα φορτονει ποιο γρηγορα απο τον i5 και με ποιο μαπα καρτα γραφικων εχω κατεβασει ενα προγραμα και λεει ποσο χρισιμοποιει τον καθε πυρινα και οταν φορτονει την  πιστα δουλεβει 100% αλλα για λιγο και εχω ανεβασει λιγο τις μνημες να ειναι ποιο γρηγορες και παει σφερα

Δημοσ.

αυτο εχω δεν ειναι διπυρινος που φενετε στο υπολιστη τετραπυρινος?και για τα αλλα αν δεν με πιστευεις να σου βγαλω φοτο

Δημοσ.

O υπολογιστής σου δεν αξίζει ούτε το ρεύμα που καίει, δεν αξίζει σε καμία περίπτωση - καμία αναβάθμιση.

H μόνη επένδυση που μπορείς να κάνεις είναι ένας ssd, τον οποίο φυσικά θα μεταφέρεις σε νέο σύστημα αν εξακολουθεί το παιχνίδι να είναι unplayable.

Γρηγορότερος 478s επεξεργαστής, περισσότερη ram - καλύτερη agp κάρτα γραφικών πιθανότατα δεν θα σου προσφέρουν καμία βελτίωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...