Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν χρειαζόμουν την κομισιόν για το αυτονόητο. απλά όταν επισημοποιείται με τέτοιο τρόπο παραδοχής, αναιρεί τους πολέμους ενάντια σε αυτήν, και τους υπέρμαχους με το λάβαρο πληρωμής. ε ορίστε λοιπόν , μέχρι και η Κομισιόν τους βγάζει άκυρους :P

Έχει πλάκα αυτή η αυτό νομιμοποίηση! Αυτό κατάλαβες εσύ από το αρχικό κείμενο? Οτι σου λέει η Κομισιόν "κατεβάστε ελεύθερα"?

Δημοσ.

Έχει πλάκα αυτή η αυτό νομιμοποίηση! Αυτό κατάλαβες εσύ από το αρχικό κείμενο? Οτι σου λέει η Κομισιόν "κατεβάστε ελεύθερα"?

σιγά μην το πει άμεσα!! είπαμε ....

• Super Moderators
Δημοσ.

σιγά μην το πει άμεσα!! είπαμε ....

Τα πράγματα είναι απλά! Αν εγώ σαν δημιουργός αποφασίσω να διαθέσω το έργο μου με κάποιο κόστος, εσύ σαν καταναλωτής έχεις 2 επιλογές: να το αγοράσεις αν σου αρέσει ή να το αγνοήσεις αν δεν σε καλύπτει πΧιοτικά ή τιμολογιακά. Το να το αποκτήσεις παράνομα επειδή πιστεύεις πως θα έπρεπε να είναι δωρεάν, είναι απλά κλοπή!

Μπορώ και γω πολύ εύκολα να αποφασίσω για διάφορα πράγματα πως θα έπρεπε να είναι δωρεάν και να αρχίσω να τα "συγκεντρώνω" αβάδιστα. Φαντάσου όμως αν το γενικεύσεις αυτό που θα καταλήξουμε...

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά! Αν εγώ σαν δημιουργός αποφασίσω να διαθέσω το έργο μου με κάποιο κόστος, εσύ σαν καταναλωτής έχεις 2 επιλογές: να το αγοράσεις αν σου αρέσει ή να το αγνοήσεις αν δεν σε καλύπτει πΧιοτικά. Το να το αποκτήσεις παράνομα επειδή πιστεύεις πως θα έπρεπε να είναι δωρεάν, είναι απλά κλοπή!

Μπορώ και γω πολύ εύκολα να αποφασίσω για διάφορα πράγματα πως θα έπρεπε να είναι δωρεάν και να αρχίσω να τα "συγκεντρώνω" αβάδιστα. Φαντάσου όμως αν το γενικεύσεις αυτό που θα καταλήξουμε...

αν είναι κλοπή να κινηθείς νομικά ενάντια στους τρόπους με τους οποίους πραγματοποιείται η κλοπή κατ' εσέ (π.χ. παράνομο κατέβασμα κ.λπ. όπως ισχυρίζεσαι). αλλιώς είτε το αποδέχεσαι είτε βρίσκεις άλλο έργο. πάντα αναφορικά με τα δικά σου λεγόμενα.

Δημοσ.

αν είναι κλοπή να κινηθείς νομικά ενάντια στους τρόπους με τους οποίους πραγματοποιείται η κλοπή κατ' εσέ (π.χ. παράνομο κατέβασμα κ.λπ. όπως ισχυρίζεσαι). αλλιώς είτε το αποδέχεσαι είτε βρίσκεις άλλο έργο. πάντα αναφορικά με τα δικά σου λεγόμενα.

Ε, αυτο δεν κανουν κατα καιρους, αλλα οταν γινεται ξεσηκωνεται ολο το "επαναστατικο κινημα" γιατι τους καταργουν τις ελευθεριες;

Δημοσ.

ελευθερίες? χαχαχα δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. δεν υπάρχει ούτε ελευθερία ούτε δημοκρατία ούτε τίποτα, αλλά μην το πάμε εκεί το θέμα.

άρα αποδέχεσαι ότι γίνεται και τέλος, όπως αποδέχεσαι και άλλα πράγματα που δεν σου "αρέσουν", τι το ζορίζεις? :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ελευθερίες? χαχαχα δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. δεν υπάρχει ούτε ελευθερία ούτε δημοκρατία ούτε τίποτα, αλλά μην το πάμε εκεί το θέμα.

άρα αποδέχεσαι ότι γίνεται και τέλος, όπως αποδέχεσαι και άλλα πράγματα που δεν σου "αρέσουν", τι το ζορίζεις? :P

Θα μου επιτρέψεις όμως να έχω διαφορετική άποψη όπως επίσης και καταναλωτική συμπεριφορά ε? Αυτή η "αποδοχή" που περιγράφεις με έκανε έξαλλο ανέκαθεν! Μην το γυρίσουμε στο πολιτικό θέμα πάλι και στην κρίση των θεσμών γιατί την ξέρουμε την κατάληξη. 

Δημοσ.

Κύριοι γιατί τόση ενταση,χαλαρωστε φτιαξτε το soundtrack της ημερας με τα αγαπημένα σας κομματια και μη χάνεται τις στιγμές- με άρθρο που έκανε την φοβερή ανακάλυψη οτι 2% παραπανω πατανε τα κουμπιά ενος υπολογιστη να δουν ποσο κανει ενα κομματι μουσικό να αγοράσουν!!!

Δημοσ.

Θα μου επιτρέψεις όμως να έχω διαφορετική άποψη όπως επίσης και καταναλωτική συμπεριφορά ε? Αυτή η "αποδοχή" που περιγράφεις με έκανε έξαλλο ανέκαθεν! Μην το γυρίσουμε στο πολιτικό θέμα πάλι και στην κρίση των θεσμών γιατί την ξέρουμε την κατάληξη. 

εννοείτε σεβαστή η κάθε άποψη. κανένας δεν είναι καλύτερος όμως ή χειρότερος.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά! Αν εγώ σαν δημιουργός αποφασίσω να διαθέσω το έργο μου με κάποιο κόστος, εσύ σαν καταναλωτής έχεις 2 επιλογές: να το αγοράσεις αν σου αρέσει ή να το αγνοήσεις αν δεν σε καλύπτει πΧιοτικά ή τιμολογιακά. Το να το αποκτήσεις παράνομα επειδή πιστεύεις πως θα έπρεπε να είναι δωρεάν, είναι απλά κλοπή!

Aν εγω αγορασω ενα cd ποιος μπορει να μου απαγορευσει να το δωσω (αντιγραψω) σ'εναν φιλο μου. Παντα δωρεαν. Κι ομως στην συσκευασια λεει μονο για προσωπικη χρηση. Καποιοι "νομοι" δεν προκειται (και δεν μπορει) να εφαρμοστουν ποτε.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ αντίστοιχα μπορώ να αποφασίσω ότι κάποια πράγματα που κάνεις από δω και πέρα πρέπει να τα πληρώνεις επειδή κάποιος κάποτε  κατοχύρωσε το δικαίωμα.

Όπως ας πούμε αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Δε βγαζω νοημα απο το μηνυμα σου.

Ειπες οτι αν καποιον θεωρει οτι αυτο ειναι κλοπη, να κινηθει νομικα, και σου ειπα οτι εχει γινει πολλες φορες (κλεισιμο πολλων sites με torrents, αρχεια κλπ), το οποιο ξεσηκωσε πολλα κυματα περι "καταργησης των ελευθεριων του ιντερνετ.

Πως ακριβως απο αυτο συμπερανες τι αποδεχομαι και τι οχι...

Δημοσ.

άρα δεν το αποδέχεσαι? πως ακριβώς δεν το αποδέχεσαι τότε? με τα λόγια? α οκ ! :D

Προφανως εχεις προβλημα κατανοησης. Διοτι ουτε ανεφερα οτι αποδεχομαι κατι, οτι δεν αποδεχομαι, και στην τελικη δεν εχει και καμμια σημασια.

Παρολα αυτα, συνεχιζεις να ψαχνεις τροπο να συμπερανεις αν αποδεχομαι η οχι... τι; μονο εσυ ξερεις.

Δημοσ.

Προφανως εχεις προβλημα κατανοησης. Διοτι ουτε ανεφερα οτι αποδεχομαι κατι, οτι δεν αποδεχομαι, και στην τελικη δεν εχει και καμμια σημασια.

Παρολα αυτα, συνεχιζεις να ψαχνεις τροπο να συμπερανεις αν αποδεχομαι η οχι... τι; μονο εσυ ξερεις.

lol @ πρόβλημα κατανόησης  #102 (πρώτη σου πρόταση). τι τρόπο και πράσινα άλογα λες?  μόνος σου τα γράφεις

αλλα οταν γινεται ξεσηκωνεται ολο το "επαναστατικο κινημα" γιατι τους καταργουν τις ελευθεριες;

(αυτάκια κιόλας)

φαντάζομαι θα γίνει repeat του #102. οπότε κομπλέ, ας έχω εγώ πρόβλημα κατανόησης :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...