Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια..ειμαι φοιτητης και ψαχνω να παρω ενα λαπτοπ το οποιο κυριως θα το χρησιμοποιω για autocad internet αντε και κανα παιχνιδι..γενικα δεν ξερω και πολλα απο υπολογιστες παντως απο τους φιλους μου που εχω ρωτησει μου εχουν προτεινει κατα βαση να δω για toshiba.. θα ηθελα μια βοηθεια αν γινεται για να καταληξω καπου.. τιμες εως 700 ευρω...καθε βοηθεια ειναι χρησιμη ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ.

σ'ευχαριστω αλλα νομιζω οτι εχω καταληξει στην αγορα toshiba (οχι μοντελο απλα για την μαρκα).

κυριως με νοιαζει 1) επεργαστης καλος για το autocad και προγραμματα για μηχανικους statica , mathematika κτλ

2) να εχει καλη κατασκευη , δηλαδη οχι πλαστικο εξωτερικα κτλ

3) να εχει καλη οθονη ωστε να μην κουραζομαι τοσο αν καθομαι πολλες ωρες

4) να μην θερμενεται

καθε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη!

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν υπάρχει κοντά σου mediamarkt ή κωτσόβολος, είναι να πας να δεις την ποιότητα και την οθόνη τους από κοντά. 

Στα λεφτά σου, δύσκολα να βρεις toshiba χωρίς πλαστικά.

Κοίταξε στις σελίδες 4-5 από το skroutz http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/m/202/Toshiba.html?order_dir=asc&page=4

Υπόψιν σου, η toshiba δίνει εγγύηση δυο χρόνια + οτι κι αν συμβεί τον πρώτο χρόνο.

Να προσέχεις σε κάθε μοντέλο που κοιτάς την εγγύηση, γιατί υπάρχουν μοντέλα, που διατίθενται από κάποια καταστήματα, με 1 χρόνο εγγύηση κι αυτό, γιατί είναι αγγλικές εκδόσεις.

Πάνω από τα χρήματα σου, υπάρχει το http://www.skroutz.gr/s/2862374/Toshiba-Satellite-L875-12J-i5-3210M-4GB-750GB.html το οποίο σύμφωνα με την toshiba και από τα χαρακτηριστικά που αναφέρει στο site της, έχει φινίρισμα βουρτσισμένου αλουμινίου στο μπλε του πάγου.

Δημοσ.

Το e-shop κάνει παραεισαγωγές και αν σου χαλάσει, θα έχεις μόνο την εγγύηση του e-shop και όχι της toshiba.

Δημοσ.

και το e-shop ομως λεει οτι δινει 2 ετη εγγυηση με τον πρωτο χρονο αντικατασταση...εσυ δεν μου προτινεις toshiba?

Δημοσ.

Είχα την εντύπωση πως έχει μεγάλη σημασία για σένα η εγγύηση της toshiba, αφού είναι ενας από τους λόγους που κατέληξες να πάρεις μόνο toshiba.

Να σου θυμήσω, στην ερώτηση γιατί toshiba? απάντησες με το " καλή απόδοση και καλή εγγύηση ".

Η toshiba ναι, δίνει 2 χρόνια εγγύηση με τον πρώτο χρόνο ότι κι αν συμβεί.

Αυτό που το είδες στο e-shop?? Μην τα μπερδεύεις.

Αν το αγοράσεις από το e-shop , θα χεις να κάνεις μόνο με την εγγύηση του e-shop , μόνο με το δικό τους τεχνικό τμήμα.

Δεν θα σου πω εγώ το αν πρέπει να πάρεις ή όχι toshiba. Μια χαρά είναι τα toshiba, όπως μια χαρά είναι και πολλά άλλα. Αυτό που σου λέω εγώ αλλά και o PaNtErAz είναι να μην το πάρεις από το e-shop.

Αν πάλι δεν σε νοιάζει και τόσο, το ότι δεν θα έχεις την εγγύηση της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας, με γεια σου με χαρά σου. Εμείς πάντως σε ενημερώσαμε.

Δημοσ.

αα δηλαδη θα εχω παλι αυτα τα 2 χρονια εγγυηση απλα τα προβληματα θα τα αντιμετωπισουν το τεχνικο τμημα του eshop που προφανως δε συγκρινεται με το επισημο...καλα καταλαβα; αλλιως απο που μπορω να το παρω ωστε να εχω την εγγυηση της toshiba την αυθεντικη;

ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Δημοσ.

Ακριβώς! Πολύ καλά κατάλαβες τώρα.

Σαν του e-shop, με λίγο καλύτερο επεξεργαστή, την ίδια κάρτα γραφικών και με εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας, http://www.skroutz.gr/s/2859625/Toshiba-Satellite-C855-22M-i5-3230M-4GB-500GB.html

και εδώ με καλύτερη κάρτα γραφικών http://www.skroutz.gr/s/2650079/Toshiba-Satellite-L850-1HL-i5-3210M-4GB-640GB.html

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να τα εμπιστευτείς. Εχουν άριστες αξιολογήσεις κι αν αγοράσεις με αντικαταβολή δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...