blackm76 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 γεια σας. εχω linux mint 14 kde 64bit. εχω εγκαταστησει το nero linux αλλα ειναι για 30 μερες δοκιμαστικη εκδοση. υπαρχει τροπος να το κανω ολοκληρο προγραμμα και να μην ειναι για 30 μερες;;;; αν ναι πως. ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ναι, να πληρωσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 σε καταλαβα φιλε μου τριτονα. νομιζα πως υπηρχε καποιος τροπος. αν και αυτο το εκανα τελειως εμπειρικα γιατι με το k3b ειμαι πολυ πληρης κανω τα παντα, απλα ηθελα να το δοκιμασω. και κατι τελευταιο φιλε μου..... επειδη το εγκατεστησα με διπλο κλικ απο αρχειο deb,τωρα για να το απενεγκαταστησω, πως μπορω να το κανω;;;; με τερματικο οπως κανω για τα προγραμματα για το κεντρο λογισμικου η εχει αλλο τροπο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Το NeroLinux είναι νεκρό. Δεν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 ναι φιλε μου δεν μου αρεσε.το k3b einai εξαιρετικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα