pc_admin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δεν ειναι hijack ,τα στοιχεια του προφιλ (ονομα, πολη) ταιριαζουν με αυτον του λογαριασμου στην τραπεζα Τωρα δηλαδη ,εκτος απο το φταινε τα ΕΛΤΑ , το πηρες αλλα κανεις την παπια , υπαρχει και το "καποιος μου χακαρε το account" (αλλα τα χρηματα μπηκαν στο λογαριασμο μου) !
PsyGreg Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μα και ο δευτερος ειδα οτι ειχε αγγελια για το προιον αυτο Τωρα παρατηρω οτι οτι αγγελιες τους μοιαζουν ...Συνεργασια αυτων των 2 σε απατη ? Η ειναι ο ιδιος με 2 ID ? Ξεφυγαμε εδω , crime investigation εγινε το θεμα Μαλλον θα πρεπει να παρεμβουν οι απο πανω του forum εδω! Δεν νομιζω ,τα στοιχεια του προφιλ του account ταιριαζουν με αυτου που εκανα την καταθεση (ονομα , πολη κτλ) Μπορεί να είναι και hijacked account τότε... Ρε σεις λαδι θα τον βγαλετε ? οποιος κανει λαμογια "δεν ημουν εγω ,μαλλον καποιος μου εκανε hijack ! Δηλαδη εκτος απο το φταινε τα ΕΛΤΑ , το πηρες το δεμα αλλα κανεις την παπια ,τωρα θα εχουμε και "δεν ημουν εγω ,καποιος μου εκανε hijack ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ο_ο
gatokoritso Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 βασικα και το προηγουμενιο μνμ του το εβγαλε αυτο για λιγη ωρα...χμμμ περιεργα πραγματα..
pc_admin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 βασικα και το προηγουμενιο μνμ του το εβγαλε αυτο για λιγη ωρα...χμμμ περιεργα πραγματα.. Ναι οταν κανω πολλες φορες επεξεργασια μου το κανει καμια φορα ! και μετα το διορθωνω! Θα αναφερω αυτο το προβλημα στους admin Στο θεμα μας τωρα , τι συμβαινει δηλαδη εκτος το hijack που δεν παιζει για τους λογους που ειπα , τι μπορει να συμβαινει δηλαδη ,αποκλειεται να μην τρεχει και τπτ ,απλα να ειχε βαλει οντως αγγελια για λογαρασμο αλλου ? To hijack μπορουμε να το διαπιστωσουμε και με αλλους τροπους : Με αγορες που εκαναν αλλοι χρηστες απο αυτον, να μου πουν το πραγματικο του ονομα. Αν ειναι το ιδιο (το πραγματικο) με αυτον που εχει τον λογαριασμο στην τραπεζα ...
pc_admin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ρε παιδια ,ειπε ο ανθρωπος το ΣΚ θα επιστεψει ,παει στο χωριο και δεν εχει ιντερνετ και τοτε θα επικοινωνησω μαζι του . Αν το πω τωρα θα εχει κανενα λογο να μου επιστρεψει μετα τα χρηματα ? (λεμε τωρα δεν το πιστευω ,τα εχω ξεγραψει αλλα λεμε αν)
gatokoritso Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 ενω αν δεν το πεις θα στα φερει και θα σου πει συγνωμη?μην ξεχνας και οτι τη δευτερα ειναι πρωταπριλια 2
pc_admin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Εκεινο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι καποιος με μερικεςδεκαδες θετικες αξιολογησεις και ενεργο προφιλ να κανει κατι τετοιο? Μονο αν τα εχει δει ζορικα τελευταια και θελει μερικες αρπαχτες και εχει ενα εφεδρικο προφιλ (βλ ο πρωτος χρηστης που εποικινωνησα) παλι δυσκολο το βλεπω
Finn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μα πριν μας είπες ότι με άλλο προφίλ μπήκε η αγγελία και μ εκείνο επικοινωνούσες.
pc_admin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δεν το καταλαβες καλα. Ειδα την αγγελια του πρωτου (με λιγες μονο θετικες) και με εστειλε στον δευτερο ,και ο δευτερος ( για αυτον που λεμε τοσο καιρο ,με τις δεκαδες θετικες ) ειχε βαλει και εκεινος την ιδια αγγελια (ομοια ,οχι ακριβως την ιδια!) με ιδια τιμη κτλ και μου ειπε δες εδω αυτη ειναι η αγγελια μου (link) απλα την εβαλε και ο αλλος για μενα ειναι κολλητος μου Και βλεπω οτι αυτοι οι δυο εχουν ομοιες αγγελιες ,μοιαζουν να συνεργαζονται καπως. Αλλα ο χρηστης με τις δεκαδες θετικες εστειλε το δεμα , μ αυτον επικοινωνω μεχρι τωρα και σ αυτον εκανα την καταθεση Ο αλλος ηταν "προξενητης" ας πουμε Καταλαβες τωρα τι εννοω?
SlimData Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Αδερφέ, ήδη πολλοί την έχουν -κι εγώ μαζί- βρει την αγγελία. Δεν έχει νόημα να την κρύβεις. Βέβαια είναι δικό σου θέμα. Πάντως εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την διάθεση σου να δικαιολογήσεις και να καταπιείς τα απίστευτα που έχουν συμβεί. Επειδή το παλικάρι όντως έχει αρκετές αξιολογήσεις και επειδή είχε τύχει να μιλήσουμε λόγω μιας δικής μου αγγελίας, χωρίς να τα βρούμε στο τέλος, πιστεύω πως δεν πήγε να σου κάνει πουστιά με το τηλέφωνο αλλά 100% πήγε να γλυτώσει τα 3€ της courier παρότι που εσύ τα είχες πληρώσει. Που και πάλι είναι επιεικώς απαράδεκτο. Δεν τον δικαιολογεί απολύτως τίποτα. Εννοείται πως πρέπει να σου επιστρέψει τα χρήματα.. Όχι πως έτσι θα σβηστεί κάτι αλλά τουλάχιστον να δείξει πως έστω και με τεράστια καθυστέρηση ανέλαβε την ευθύνη του. Σου ξαναλέω, ενημερώνοντας όσους δεν ξέρουν ποιος είναι, μπορεί να προστατέυσεις κάποιον άλλο. Όχι τίποτα άλλο, είναι όντως ενεργό μέλος και είμαι σίγουρος πω το έχει δει το thread. Αφού δεν απάντησε τόσες μέρες, εγώ δεν βλέπω αφέλεια, βλέπω ενοχή. Και φυσικά ακόμα πιο χρήσιμο είναι να ενημερώσεις τους πάντες και για το δεύτερο account με την ίδια αγγελία....
qsis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Τα ελτά δέχονται πακέτα μόνο τυλιγμένα με χαρτί περιτυλίγματος συγκεκριμένο... Που είναι στο χρώμα το σκατουλί το καφέ... Τουλάχιστον σε εμένα μου έχουν ριξει άκυρο που το κουτί έγραφε μια εταιρεία. και με ανάγκασαν να κάνω ολόκληρηρη ιστορία και να τυλίγω... έχω στείλει κουτί πράγματος όπως ήταν και πήγε κανονικά βλακεία μου, αλλά το είχαν δεχτεί
Superpie Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Φιλε sorry που θα στο πω,αλλα.Απο την στιγμη που σου εχει κανει ολα αυτα,μονο και μονο που δεν στο εστειλε με τον τροπο που συμφωνησατε ειναι λογος για μια αρνητικη ή εστω ουδετερη αξιολογιση,παρεις δεν παρεις το δεμ.Γιαυτο αλλωστε σου ζητησε και τα εξοδα,αλλιως δεν υπηρχε λογος να σου ζητησει εξτρα χρηματα και να στο εστελνε με τετοιο μπακαλιστικο τροπο.Και παρολα αυτα εχει εξαφανιστει αφου αν ηταν σωστος θα μπορουσε να σου πει,κοιτα,το κλεινουμε το κινητο αλλα επειδη θα φυγω για το χωριο να ολοκληρωσουμε την συναλλαγη μας ΑΦΟΥ γυρισω,αν ηταν σωστος θα στο ελεγε και θα το εκανε ετσι.Περα απο αυτα,ολα αυτα φαινονται περιεργα,με ενδιαμεσους πωλητες και οτιδηποτε τετοιο,και μαλιστα με καταθεση.Αλλα αφου ακομα τον καλυπτεις,ενω σε δουλευει,παρολο που σου λεει θα θα θα.τοτε αναρωτηθηκες ισως οτι και εσενα τα θελει ο....Πωπος σου? Παρε τηλ τον φιλο του,τον κολλητο του και ζητα το τηλ του παιδιου που ειναι ο αμεσος πωλητης,αφου ειναι κολλητος του δεν μπορει να μην εχει τηλ..Εκτος βεβαια αν στο χωριο του εκτος απο ιντερνετ δεν εχει ουτε σημα το κινητο του... 1
only_amd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 ολα αυτα ειναι παπα ριες.επειδη λειπει δεν σημαινει οτι δεν εχει και κινητο.αντι να τον ψαχνεις εσυ αν ηταν σωστος θα σε επαιρνε αυτος τηλεφωνα να ενδιαφερθει αν το παρελαβες κτλ κτλ.τα 120 ευρω τα εχει τσεπωσει αυτος,την λαλακια την εκανε αυτος και δεν το εστειλε συστημενο οποτε αυτος πρεπει να τρεξει και να ενδιαφερθει για το δεμα(αν εστειλε κινητο).λογικα εφαγες φολα και δεν προκειτε ουτε λεφτα πισω να παρεις ουτε κινητο.αν καταφερεις ομως και βρεις την διευθυνση του μεσω του λογαριασμου του στην τραπεζα τοτε μπορουμε να παμε μια εκδρομη σπιτι του να τα παρουμε τα λεφτα και να μας κανεις το τραπεζι μετα 1
Antwni Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 O chris_ _ _ _ _ _ είναι παιδιά Εγώ με τετοιον ανθρωπο (που το εχει δει fb το φορουμ ) και βαζει φωτο για να δειξει τους κοιλιακους του δεν θα συνεργαζομουν ποτε μου.... 40 αξιολογήσεις μέσα σε 1 χρόνο...μωρε μπράβο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις