only_amd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 παρε ενα τηλεφωνο στον πωλητη πες οτι δεν μπορεις να περιμενεις αλλο και ζητα τα λεφτα πισω και ας το ψαξει αυτος με τα ελτα να βρει το κινητο του.αμφιβαλλω αν εστειλε κινητο.πρεπει να εισαι τερμα βλακας για να στειλεις κατι που κοστιζει 100+ με απλη αλληλογραφια.αν σου πει οτι δεν επιστρεφει λεφτα κτλ κτλ δωσε ονομα και το τηλεφωνο του εδω.
paris.gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Και κατι ακομα. Εχεις μιλησει τελευταια με το παιδι που στο εστειλε; Τι σου ειπε; Θα σου επιστρεψει τα χρηματα η οχι;
pc_admin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Και κατι ακομα. Εχεις μιλησει τελευταια με το παιδι που στο εστειλε; Τι σου ειπε; Θα σου επιστρεψει τα χρηματα η οχι; Αυτο θελω να κανω πρωτα , να μιλησω να δω τι θα πει, μεχρι τωρα ειπε να περιμενω γιατι μαλλον καθυστερυσε το δεμα Αλλα ειναι εκτος μεχρι το επομενο σαββατοκυριακο .
gatokoritso Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Αυτο θελω να κανω πρωτα , να μιλησω να δω τι θα πει, μεχρι τωρα ειπε να περιμενω γιατι μαλλον καθυστερυσε το δεμα Αλλα ειναι εκτος μεχρι το επομενο σαββατοκυριακο . φυσικα και ειναι εκτος...
Superpie Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Και τι το τηλ του δεν πιανει εκτος Αττικης δλδ? Παρτον τηλ.. Και φιλε Mike εγω δεν εχω εμπιστοσυνη στα Ελτα,οχι για να τα κλεψουν αν ειναι συστημενα,κατι που δεν γινεται,αλλα εχει τυχει να ειμαι μεσα σε κτηριο το οποιο φιλοξενουσε τα Ελτα για ενα χρονικο διαστημα και στο ιδιο κτηριο ηταν το Δημαρχειο.Εχει τυχει να δω λοιπον,απο τζαμι την ωρα που φορτωναν τα πραγματα στο φορτηγακι των Ελτα,να τα πετανε απο αποσταση 2-3 μετρων μεσα στο κουτι το οποιο ηταν μεσα στο φορτηγακι,τα μικρα βεβαια δεματα.Φαντασου ενα απο αυτα τα δεματα να ηταν ενας σκληρος δισκος ας πουμε...Αντε να βγαλεις ακρη μετα,οτι ο δισκος δεν στον εστειλα εγω χαλασμενο ας πουμε (που θα φαω και την αρνητικη οτι σ εδωσα προβληματικο δισκο) και οτι εγινε απο τα Ελτα..Με αυτη την εννοια το ειπα οχι Ελτα,γενικα ειναι απροσεχτοι παρα πολυ και το εχω δει με τα ματια μου
Kyriakos131211 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Καλά αυτά τα ΕΛ.ΤΑ δεν παίζονται.Φίλε ...Θα συμφωνήσω με το σχόλιο ενός μέλους...Από την στιγμή που σε δούλεψε από τον τρόπο αποστολής...Λίγο θολό το τοπίο...Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
paylidis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Τα απλα δεματα ελτα που εχεις παραλαβει μαλλον ειναι αντικαταβολη ετσι ? Τα δεματα αντικαταβολη ,ακομα και τα απλα καταγραφονται σε ολη την διαδρομη τους ,μπορεις να δεις δηλ online που φτανουν ,και αρα δεν μπορει να χαθουν ,σε αντιθεση με αυτο που λεμε Οπως τα λες φιλε μου ειναι , να το εκανε ενας ασχετος οκ ,αλλα ενας με τοσες συνναλλαγες ? Εγω καταλαβα ετσι: οτι ειπε πηρα 5 ευρω πληρωσα μονο 2,5 ευρω εβγαλα και 2,5 ευρω κερδος και απο τα εξοδα αποστολης. Υποψιν ,δεν εκανα κανενα παζαρι ουτε στην τιμη ουτε στα μεταφορικα. ειπα το θελω με κουριερ οχι ελτα ,και δεχτηκα οτι θα το εστελνε με ελτα ταχυμεταφορες και θα το ειχα σε 2 μερες. Βεβαια και μενα τα 5 ευρω μου φανηκαν λιγα για ταχυμεταφορα αλλα ειπα μηπως ειναι τοσα γιατι δεν ηταν αντικαταβολη που χρεωνουν παραπανω Αλλα να επιμενει οτι το εστειλε με ελτα ταχυμεταφορα και πληρωσε 2.5 ευρω , ε ειπαμε δεν ειμασε 10 χρονων και να λεει μηπως θελεις να σου βγαλω φωτο την ταμπελα του καταστηματος που ελεγε ταχυμεταφορες ...απο τοτε με ζωνανε τα φιδια οτι το πραμα δεν παει καλα. εχει ταχυμεταφορές ελτά υπηρεσία θυριδα-θυριδα με 4,98€... απλα ο τυπος ειναι ΑΠΑΤΗ 2
paris.gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Το προβλημα ειναι (χωρις να θελω να σε αγχωσω) οτι αφου δεν το εστειλε συστημενο στο τελος θα κανει την κοτα και θα πει πως το παρελαβες κιολας και λες μουφες εσυ. Αυτος τα χρηματα του τα πηρε. Οσο για το τηλεφωνο, το ΣΚ κτλ καταλαβαινεις πως σε δουλευει, σωστα; Για να ειμαι ειλικρινης δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν. Η εκανε βλακεια και απο την απληστια του να βγαλει 2 ευρω παραπανω το εστειλε απλο και τωρα κανει την κοτα και απλα προσευχεται να ερθει η απλα στα εφαγε τα χρηματα. Οπως και να εχει πρεπει να πεις το ονομα.
Finn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Εγώ περιμένω να δούμε το όνομα πάντως. Μου κάνει για μέλος με 0 μηνύματα και 10 θετικές όλες κι όλες.
firewalker Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 εχει ταχυμεταφορές ελτά υπηρεσία θυριδα-θυριδα με 4,98€... Όντως.
pc_admin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Λοιπον οπως ειπαμε θα μιλησω ΣΚ , και θα δω τι θα πει. Αν μου λεει παλι υπομονη ή λεει τα δικα του ,δινω το ονομα του , κανω αρνητικη αξιολογηση με link του topic αυτου και θα τον προσκαλεσω εδω να πει τα επιχειρηματα του. Τελευταια διορια λοιπον το ΣΚ, και η υπομονη εχει τα ορια της. Αλλα και τα Ελτα να φταινε, ας φροντιζε να ασφαλισει αυτο που στελνει ,δηλαδη απλα να κανει αυτο που ειχα ΖΗΤΗΣΕΙ και ειχα ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Μια λεπτομερεια που δεν εχω πει ακομα : Την αγγελια πυ ειδα ειχε μπει απο αλλο χρηστη ,και οταν του εστειλα pm αν ισχυει η αγγελια ,μου ειπε οτι θελει τα χρηματα με καταθεση ,μου εδωσε τον αριθμο κινητου του χρηστη για τον οποιο μιλαμε ,και μου ειπε παρε με τηλ γιατι καποια πραγματα δεν μπορω να τα εξηγησω εδω ,και αμεσως μου ηρθε pm απο τον χρηστη που εκανα την αγορα και μου λεει οτι το κινητο ειναι δικο μου ,ο αλλος ειναι κολλητος μου,και εβαλε την αγγελια για μενα ,και μου ειπε κι αυτος τα χρηματα τα θελω σε καταθεση ,δες και τις αξιολογησεις μου (και εγω ψαρωσα) .απο τοτε μιλαγα μονο με αυτον ,με τον πρωτο δεν ξαναειχα επικοινωνια. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2013 από pc_admin
Finn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Και μετά μου λέει ο πατέρας μου ότι η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα πέθανε! Καλοφάγωτα του τυπά τότε
gatokoritso Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μια λεπτομερεια που δεν εχω πει ακομα : Την αγγελια πυ ειδα ειχε μπει απο αλλο χρηστη ,και οταν του εστειλα pm αν ισχυει η αγγελια ,μου ειπε οτι θελει τα χρηματα με καταθεση ,μου εδωσε τον αριθμο κινητου του χρηστη για τον οποιο μιλαμε ,και μου ειπε παρε με τηλ γιατι καποια πραγματα δεν μπορω να τα εξηγησω εδω ,και αμεσως μου ηρθε pm απο τον χρηστη που εκανα την αγορα και μου λεει οτι το κινητο ειναι δικο μου ,ο αλλος ειναι κολλητος μου,και εβαλε την αγγελια για μενα ,και μου ειπε κι αυτος τα χρηματα τα θελω σε καταθεση ,δες και τις αξιολογησεις μου (και εγω ψαρωσα) .απο τοτε μιλαγα μονο με αυτον ,με τον πρωτο δεν ξαναειχα επικοινωνια. αυτα τα λεμε απο την αρχη... 2
firewalker Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μπορεί να είναι και hijacked account τότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις