sabpaxa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Γιατι ρε φιλε δηλαδη ? Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι τον ξερεις ? ρε πλακα σε κανω ασχετα αν ειμαι σιγουρος 100%
pc_admin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 εχεις ανοιξει ολοκληρο θεμα και ο τυπος δεν εχει εμφανιστει ακομα να δωσει την δικη του εξηγηση.προφανως θα το εχει δει.αυτο δειχνει οτι εχει κανει λαμογια και δεν προκειτε να δεις δεμα.αν στο ειχε στειλει και ηταν καθαρος θα ειχε ποσταρει εδω Υπαρχει και το ενδεχομενο να περιμενει και αυτος να δει αν θα παραλαβω τελικα . Αν ειναι ετσι τωρα να μπει να πει τι ? Οχι το εστειλα ? Θα πεσουν ολοι πανω του . Ειπαμε λιγο υπομονη να δουμε ρε πλακα σε κανω ασχετα αν ειμαι σιγουρος 100% Ειπαμε ποτε πια καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο απο πριν Οταν βγαλω ακρη και εισαι σωστος να στα βαλω
only_amd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 φιλε πολυ αισιοδοξος εισαι και αδικα περιμενεις.δωσε το ονομα στον λαο να ετοιμασουμε τα απαραιτητα(πισσα και πουπουλα).απλα θα μαζευτηκαν τιποτα υποχρεωσεις λογαριασμοι,εφοριες κτλ κτλ και ο τυπος χρειαζοταν αμεσα μετρητο γιαυτο και σου πουλησε σε τιμη ευκαιριας τον αερα
Ntinaras Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 βαλε μου 10€ για τον κοπο μου. ο ιβαν ειναι: 005481216601200 ο τρομερος?
alfas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Επισης ξεχασα να αναφερω οτι επειδη βιαζοταν να στειλει το δεμα ειπε το τυλιξα απλα με μια κολλα Α4 ,που πιστευω οτι ισως και να ξεχωριζε το περιεχομενο (το original κουτι δηλαδη με το Samsung Galαxy S που θα εστελνε)Σκεψου , λεμε τωρα στην περιπτωση που το βουτηξαν ,δεν και δυσκολο ο υπαλληλος με το μακρυ χερι οταν βλεπει ενα κουτι που γραφει samsung galaxy S να περναει χυμα απο μπροστα του χωρις να ειναι συστημενο ή αντικαταβολη έ μπορει να εμπαινε και στον πειρασμο ! __________________ Τα ελτά δέχονται πακέτα μόνο τυλιγμένα με χαρτί περιτυλίγματος συγκεκριμένο... Που είναι στο χρώμα το σκατουλί το καφέ... Τουλάχιστον σε εμένα μου έχουν ριξει άκυρο που το κουτί έγραφε μια εταιρεία. και με ανάγκασαν να κάνω ολόκληρηρη ιστορία και να τυλίγω...
Haldol Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μάλλον είναι ανάλογα τα κέφια του υπαλλήλου. Έχω στείλει αρκετές φορές δέματα με απλό Α4 χαρτί (μερικά μάλιστα με εκτυπωμένο τεράστιο λογότυπο ιστοσελίδας). Βέβαια όχι μία κόλλα, σωστά τυλιγμένο. Και bubble-wrap μέσα και τα πάντα. Αλλά δεν ήταν το «σκατουλί».
Sadamiraq Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Κοιτα οτι εχει κανει την καφριλα του την εχει κανει με την αποστολη,απο την στιγμη που πηρε ΕΞΤΡΑ 5 ευρω για την αποστολη επρεπε να την στειλει οπως επρεπε,αυτο και μονο αρκει αν οχι για αρνητικη,τουλαχιστον ουδετερη αξιολογηση λεγοντας και τι παιχτικε αμα παρεις τελικα το δεμα οπως πρεπει,τωρα να σου εφαγε τα λεφτα δεν νομιζω με τοσες αξιολογησεις και αφου μιλατε κιολας,οποτε καποια μπινια γινεται στα Ελτα μαλλον,ελπιζω να σου ερθει παντως και να ληξει αισιος Τωρα το αλλο που λες εσυ και καποιοι ακομα,το ποτε καταθεση πρωτα δεν ειναι απολυτως σωστο,φυσικα και δεν κανεις καποιον που δεν εχει αρκετες αξιολογησεις,αλλα εγω σαν πωλητης που εχω αρκετες θετικες ΔΕΝ μπορω να σου στειλω κατι ακομα και αν εχεις 100 αξιολογησεις γιατι δεν ειναι θεμα εμπιστοσυνης,εσυ στην πορεια μπορεις να το μετανιωσεις,να αλλαξεις γνωμη,να ξεμεινεις απο λεφτα,να μην εχεις χρονο να κανεις την καταθεση,και και και μπορω να σου βρω απειρους λογους,εγω τι φταιω που θα χρεωθω τα εξοδα αποστολης αν εσυ αλλαξεις γνωμη μεχρι να σου ερθει? Δεν μπορω να σου βαλω το μαχαιρι στο λαιμο να το παρεις,γιατι θα πρεπει να ριξω ακυρο σε αλλους πιθανους αγοραστες και μετα να μου μεινει στα χερια αυτο που θελω να δωσω?ασε που χρεωνεσε για την αντικαταβολη και τα λεφτα τα περνεις αρκετες μερες μετα (απο τις λιγες φορες που εστειλα ετσι,δεν πηρα τα λεφτα μου σε λιγοτερο απο δυο βδομαδες μετα τιν παραλαβη) καταλαβαινω οτι επεσες σε περιπτωση αλλα δεν πιστευω οτι σου εκανε λαμογια ο αλλος(βεβαια δεν ειμαστε στο μυαλο του για να ξερουμε)
pc_admin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Πηρα σημερα τηλ στα Ελτα της περιοχης του και μου ειπαν οι υπαλληλοι οτι θυμουνται οτι ο συγκεκριμενος εχει στειλει ενα δεμα για Κρητη καπου στην ημερομηνια αυτη (12 Μαρτιου) , περισσοτερα στοιχεια δεν θυμουνται ,ουτε ονομα ουτε πολη που το εστειλε . Μου ζητησαν αριθμο αποστολης για να το ψαξουν ,αλλα οταν τους ειπα οτι εχει σταλει με γραμματοσημα μονο σαν απλο γραμμα ειπαν δυστυχως ετσι δεν μπορει να βρεθει . Οποτε μαλλον ισχυει το σεναριο να εγινε απο τα Ελτα η φολα.Παντως εχουν περασει 15 μερες και δεν βλεπω να ερχεται .
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Πηρα σημερα τηλ στα Ελτα της περιοχης του και μου ειπαν οι υπαλληλοι οτι θυμουνται οτι ο συγκεκριμενος εχει στειλει ενα δεμα για Κρητη καπου στην ημερομηνια αυτη (12 Μαρτιου) , περισσοτερα στοιχεια δεν θυμουνται ,ουτε ονομα ουτε πολη που το εστειλε . Μου ζητησαν αριθμο αποστολης για να το ψαξουν ,αλλα οταν τους ειπα οτι εχει σταλει με γραμματοσημα μονο σαν απλο γραμμα ειπαν δυστυχως ετσι δεν μπορει να βρεθει . Οποτε μαλλον ισχυει το σεναριο να εγινε απο τα Ελτα η φολα.Παντως εχουν περασει 15 μερες και δεν βλεπω να ερχεται . Είναι καιρός να του ζητήσεις να σου επιστρέψει τα χρήματα. 1
paris.gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Προσωπικα απορω με την υπομονη σου. Τα πραγματα ειναι απλα. Κανονισατε κατι και ο φιλος δεν το τηρησε. Γιατι εξακολουθεις να τον καλυπτεις; Το μονο που καταφερνεις ειναι να βαζεις σε κινδυνο οσους μπορει στο ενδιαμεσο να εχουν μια συναλλαγη μαζι του. Προσωπικα διατηρω τις επιφυλαξεις μου για το αν το εστειλε καν. Και για να εξηγηθω, οταν στελνεις κατι (ακομα κι αν εχεις παρει τα χρηματα) φροντιζεις να βεβαιωθεις οτι θα παραδοθει κανονικα για να αποφυγεις τρεξιματα, επιστροφες χρηματων κτλ. Αρα για 2-3 ευρω που ετσι κι αλλιως στα εχουν προπληρωσει δεν ρισκαρεις να το στειλεις μη συστημενο. Επισης το γεγονος οτι δεν εμφανιζεται για να δωσει μια απαντηση ειναι υποπτο. Προφανως δεν θελει να φανει το ονομα του ωστε να συνεχισει να πουλαει και εσυ με το να τον προστατευεις απλα βαζεις σε κινδυνο και τους υπολοιπους. Προσεχε δεν λεω οτι ειναι κακος κτλ αλλα προφανως εδω ειναι λαθος. Αποψη μου ειναι να πεις το ονομα του και να κανεις αρνητικη κριτικη για την εμπειρια σου μεχρι τωρα. Απλα φανταζομαι οτι φοβασαι πως αν το κανεις δεν θα παρεις ποτε πισω τα χρηματα σου και ειναι σεβαστο. Και αν τελικα σου ερθει το δεμα μπαινεις ξανα εδω και ενημερωνεις. Ουτε ψεμματα λες, ουτε τιποτα.
efo355 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Εντάξει πολύ ελαστικός είσαι με τον τύπο. Μόνο και μόνο με αυτό που πέχτηκε με τα μεταφορικα έπρεπε να τον δώσεις....Οταν αγοράζετε κάτι αν δεν δέχεται ο πωλητής την αντικαταβολή υπάρχει και το paypal.
Superpie Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Εγω ενα ξερω να πω.. Οχι καταθεσεις ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΤΑ,ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΤΑ.Καλυτερα 4-5 ευρω παραπανω με μια αλλη εταιρια και οχι ελτα,ποσο μαλλον ως γραμματοσημο και μη συστημενο.Η πιο μεγαλη βλακεια που θα μπορουσε να κανει καποιος.Απο την στιγμη που δεν ειναι συστημενο και ουτε καν με αριθμο αποστολης ανετα μπορει να το εχει βουτιξει ο υπαλληλακος και μην τον ειδατε,δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα
mikegad Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Εγω ενα ξερω να πω.. Οχι καταθεσεις ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΤΑ,ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΤΑ.Καλυτερα 4-5 ευρω παραπανω με μια αλλη εταιρια και οχι ελτα,ποσο μαλλον ως γραμματοσημο και μη συστημενο.Η πιο μεγαλη βλακεια που θα μπορουσε να κανει καποιος.Απο την στιγμη που δεν ειναι συστημενο και ουτε καν με αριθμο αποστολης ανετα μπορει να το εχει βουτιξει ο υπαλληλακος και μην τον ειδατε,δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα αν είναι συστημένα όπως λες ,με tracking number μια χαρά είναι και τα ελτά...δεν κλέβονται αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις