Haldol Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Καλά τα λες, μπορεί έτσι να έγινε. Αλλά δε διαφωνεί ο BadBoy πουθενά. Λέει απλά ότι ακόμα και το βούτηγμα είναι ευθύνη του αποστολέα. Πρέπει να το συσκευάσει σωστά, να το στείλει συστημένο/ ασφαλισμένο/ whatever. Οπότε στη δήλωση «φιλαράκι δε φταίω, το βούτηξαν» η σωστή απάντηση είναι «τι να κάνουμε, δε πειράζει, στείλε μου πίσω τα χρήματα». 1
pc_admin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Οκ λοιπον μεχρι να εχουμε νεοτερα καλυτερα μην κανουμε αλλες υποθεσεις , γιατι στην πορεια μπορει να ανατραπουν πολλα απο αυτα που λεμε . Θα σας ενημερωσω πως θα εξελιχθει και αν εχει γινει απατη , φυσικα θα δωσω αρνητικη και θα ενημερωσω και αυτο το θεμα ,ετσι ωστε να προστατευθουν και αλλα μελη του φορουμ . Στο κατω κατω αφου δεν εχει ληξει το θεμα καλυτερα να μην τον κρινουμε κατηγορουμενο για ολα ,ναι εκανε μια λαθος κινηση ,απαραδεκτη ισως για το status που εχει στο forum οκ ,και για αυτη μιλαμε , αλλα καλυτερα να κρατησουμε χαμηλους τονους γιατι εκτος απο αυτη τη λαθος κινηση , μπορει τελικα να αποδειχτει οκ στα υπολοιπα.
SlimData Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Πάντως από την στιγμή που όπως λες είναι ενεργό μέλος με φίλους και αρκετές αξιολογήσεις, όλο και κάποιος θα έχει στοιχεία του. Κάποια συναλλαγή θα έχει γίνει με αντικαταβολή.. Τώρα, αδυνατώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό ακριβώς λέμε, "εντάξει, δεν χρειάζεται αρνητική" και άλλα τέτοια. Όχι μόνο χρειάζεται αρνητική, πρέπει όμως να είναι και τέτοια που να εμποδίσει οποιονδήποτε απ'το να έχει ξανά συναλλαγή μαζί του. Αν μας το κάνει αυτό ένα μαγαζί, να μας παίρνει δηλαδή τα χρήματα και μετά να προκύπτουν καθυστερήσεις και ψέματα το θάβουμε άμεσα. Γιατί στον χρήστη να υπάρχει άλλη αντιμετώπιση? Καλό ξεμπέρδεμα φίλε μου. Στην θέση σου θα επικοινωνούσα με όσους είχαν άλλες συναλλαγές μαζί του. Αν υπήρξε αντικαταβολή θα έχεις τουλάχιστον όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο. Μετά είναι δικό σου θέμα πως θα το χειριστείς. 1
pc_admin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Φαντασου ο αλλος λεμε τωρα να μου την βγαλει καλη ,ας εκανε αυτο το απαραδεκτο βεβαια για εμπειρο μελλος ,αλλα η διαφορα απο ενα λαθος πεστο , μικρη πουστια πεστο μεχρι τον απατεωνα ειναι μεγαλη.Αν πω τωρα ονοματα και μετα εξελιχθουν αλλιως δηλ τα πραγματα τι θα πω ? πρεπει να σκαψω λακο να κρυφτο απο αυτο το φορουμ.Ακομα και στο δικαστηριο ο κατηγορουμενος ειναι αθωος μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.Ειπαμε εκανε μια απαραδεκτη κινηση με την αποστολη για καποιους λογους ετσι ? Αλλα μπορει να εξελιχθει το πραγμα αλλιως και τελικα να βγει οκ στα υπολοιπα ,και τοτε θα δω αν τι θα γινει συνολικα με την αξιολογηση του ,αλλα δεν εχουμε καμια αποδειξη ακομα οτι ειναι απατεωνας ,και ειπα την διαφορα του απατεωνα απο αυτου που εκανε λαθος απαραδεκτο μεν για το status του αλλα δεν ανηκει και στο ποινικο δικαιο .Και φυσικα θελω να προστατευσω τους αλλους ,! αλλα και αυτον απο τυχον λαθος συμπερασματα!Οταν εχω ολοκληρωμενη εικονα θα κανω την αξιολογηση που νομιζω ,μεχρι τοτε το μονο που μπορω να πω ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ! ειναι λαθος ,σκεψου το ετσι: εμμεσα λες στον αλλο ΔΕΝ σου εχω εμπιστοσυνη και φοβαμαι μηπως χασω τα μεταφορικα , αλλα εσυ να μου εχεις εμπιστοσυνη και να ρισκαρεις χ10,χ20,χ30 φορες περισοτερο απο εμενα!! Ειναι δικαιο αυτο ???
sabpaxa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 φιλε εγω τι κερδιζω που βρηκα το λαμογιο;θα με κανεις καμια καταθεση και μενανε;
pc_admin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 φιλε εγω τι κερδιζω που βρηκα το λαμογιο;θα με κανεις καμια καταθεση και μενανε; Δεν ειναι αυτος που ειπες φιλε μου! 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Φιλε εισαι τυχερος που ειναι μονο 120 ευρω και οχι παραπανω.Οσο ζεις μαθαινεις,ποτε καταθεση παραπ μονο σε καποιον που τον γνωριζεις ή εχει 50+θετικες.
pc_admin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Φιλε εισαι τυχερος που ειναι μονο 120 ευρω και οχι παραπανω.Οσο ζεις μαθαινεις,ποτε καταθεση παραπ μονο σε καποιον που τον γνωριζεις ή εχει 50+θετικες. διορθωνω : ποτε καταθεση , παρα μονο ΠΟΤΕ ! ουτε στον αδερφό σου πλεον! Ειπαμε , η περιπετεια αφορα μελος με παρα πολλες θετικες! Να το πω αλλιως ,τραβηγμενο μεν αλλα για να γινω αντιληπτος : Κανεις την κατάθεση , και αυτος την μερα αυτη στουκαρει με την μηχανη σε μια κολωνα Θεος συχωρεστον ,κι αυτον και εσενα
only_amd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 πες μου ποιος ειναι και που μενει να παω να του πω 2 φωνηεντα
pc_admin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 πες μου ποιος ειναι και που μενει να παω να του πω 2 φωνηεντα χαχα τουλαχιστον με κανετε κ γελαω ρε παιδια!
giorgos147 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Καλά τα λες, μπορεί έτσι να έγινε. Αλλά δε διαφωνεί ο BadBoy πουθενά. Λέει απλά ότι ακόμα και το βούτηγμα είναι ευθύνη του αποστολέα. Πρέπει να το συσκευάσει σωστά, να το στείλει συστημένο/ ασφαλισμένο/ whatever. Οπότε στη δήλωση «φιλαράκι δε φταίω, το βούτηξαν» η σωστή απάντηση είναι «τι να κάνουμε, δε πειράζει, στείλε μου πίσω τα χρήματα». Μα ναι. Δεν είπα ότι αυτό δεν είναι το σωστό. Αλλά άντε και στα έστειλε ο αποστολέας από τη στιγμή που υποστηρίζει ότι το δέμα χάθηκε. Σιγά μη βγει "χαμένος".
pc_admin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 φιλε εγω τι κερδιζω που βρηκα το λαμογιο;θα με κανεις καμια καταθεση και μενανε; Και φιλε μου σε παρακαλω μην αρχισεις τωρα τις μαντεψιες και με αλλους μεχρι να το πετυχεις... οσα ονοματα κι αν πεις θα λεω οχι !
sabpaxa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 βαλε μου 10€ για τον κοπο μου. ο ιβαν ειναι: 005481216601200
pc_admin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 βαλε μου 10€ για τον κοπο μου. ο ιβαν ειναι: 005481216601200 Γιατι ρε φιλε δηλαδη ? Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι τον ξερεις ?
only_amd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 εχεις ανοιξει ολοκληρο θεμα και ο τυπος δεν εχει εμφανιστει ακομα να δωσει την δικη του εξηγηση.προφανως θα το εχει δει.αυτο δειχνει οτι εχει κανει λαμογια και δεν προκειτε να δεις δεμα.αν στο ειχε στειλει και ηταν καθαρος θα ειχε ποσταρει εδω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις