ababapanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 πρεπει να δωσεις οπσδηποτε το ονομα του και να βαλεις αρνητικη για να μην την ξανα πατησει καποιος 1
The_Judas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δεν ξέρω τι ισχύει για την περίπτωσή σου αλλά ρώτα και στην τράπεζα μήπως μπορεί να γίνει και από εκεί κάτι, π.χ αμφισβήτηση συναλλαγής.
giorgos147 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ηρεμήστε όλοι αμέσως για αρνητική και αναφορά του μέλους. Έχουν περάσει μόλις 7 εργάσιμες. Ας κάνει άλλες 2-3 υπομονή ο TS.
mikegad Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 αρνητικη πρεπει να φαει λογο ψεματος.εγω τουλαχιστον θα του την εριχνα. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 αρνητικη πρεπει να φαει λογο ψεματος.εγω τουλαχιστον θα του την εριχνα. Ακριβώς! Του ζήτησε λεφτά για να το στείλει με courier και όχι μόνο δεν το έστειλε με courier αλλά ούτε τον ενημέρωσε και του είπε και ψέματα ότι το έστειλε με courier. Όσες θετικές και να έχει, θα πρέπει να μαθευτεί ποιος είναι για να ξέρουν και άλλοι να μην ξαναφάνε το ψέμα του.
pc_admin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Αν τελικα εχει αργησει και το παρω μαλλον θα καταπιω το ψεμα για τον τροπο αποστολης , παρολη την ταλαιπωρια που εφαγα τον δικαιολογω μονο στο σημειο οτι ισως δεν περιμενε και αυτος να τραβηξει τοσο πολυ ,αλλα μονο αν ολα τα αλλα ειναι οκ .
Haldol Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Εγώ δε θα το έκανα. Εφόσον πληρώνω για courier θα μου βάλεις courier. Τι πάει να πει «νόμιζε ότι θα κάνει λιγότερο»; Ας κάνει όσο θέλει, ας κάνει και πιο λίγο κι απ' το courier ακόμα! Συννενοηθήκαμε για courier, πλήρωσα γι αυτό και αυτό θα μου βάλεις. Απλά και όμορφα. Την αρνητική την αξίζει μόνο και μόνο γι αυτό. Αμφισβήτηση πάντως δε παίζει. Αμφισβήτηση συναλλαγής υπάρχει μόνο σε πληρωμές μέσω πιστωτικής, όχι στις καταθέσεις. Άπαξ και μπήκαν τα λεφτά, μπήκαν. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Εγώ δε θα το έκανα. Εφόσον πληρώνω για courier θα μου βάλεις courier. Τι πάει να πει «νόμιζε ότι θα κάνει λιγότερο»; Ας κάνει όσο θέλει, ας κάνει και πιο λίγο κι απ' το courier ακόμα! Συννενοηθήκαμε για courier, πλήρωσα γι αυτό και αυτό θα μου βάλεις. Απλά και όμορφα. Την αρνητική την αξίζει μόνο και μόνο γι αυτό. Αμφισβήτηση πάντως δε παίζει. Αμφισβήτηση συναλλαγής υπάρχει μόνο σε πληρωμές μέσω πιστωτικής, όχι στις καταθέσεις. Άπαξ και μπήκαν τα λεφτά, μπήκαν. Ακριβώς! Μόνο και μόνο για αυτό, ΠΡΕΠΕΙ να μαθευτεί ποιος είναι και να έχει αρνητική ένδειξη.
antreaslam Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 εγω ειμαι ενας απο αυτους που ζητανε ΠΑΝΤΑ κατάθεση. Την εχω πατησει 2 φορες. Δε δέχομαι τρίτη. Το ότι το εστειλε με αλλον τρόπο απο αυτόν που εσύ επέλεξες, ενώ είχες πληρώσει το κόστος, ειναι απαράδεκτο.' Το ότι δεν εέχει εξαφανιστεί, και σου απαντάει, δείχνει ότι δεν υπάρχει δόλος να σε κοροιδέψει για τα 125 ευρω, αλλά ότι ηταν ΄τόσο χαζός που πήγε να σου φάει τα 2,5 ευρω. Προσωπικά, Αν τελικά σου έρθει, η αξιολόγησή μου θα ανέφερε ότι μου επαιξε πουστια στον τρόπο αποστολής, και θα ήταν είτε ουδέτερη, είτε αρνητική. Αν δεν ερθει, και δε σου επιστρέψει τα λεφτά, εννοείται αρνητική, και αν δεν ερθει, και σου τα επιστρεψει, εννοειται θετικη! 1
pc_admin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Επισης ξεχασα να αναφερω οτι επειδη βιαζοταν να στειλει το δεμα ειπε το τυλιξα απλα με μια κολλα Α4 ,που πιστευω οτι ισως και να ξεχωριζε το περιεχομενο (το original κουτι δηλαδη με το Samsung Galαxy S που θα εστελνε)Σκεψου , λεμε τωρα στην περιπτωση που το βουτηξαν ,δεν και δυσκολο ο υπαλληλος με το μακρυ χερι οταν βλεπει ενα κουτι που γραφει samsung galaxy S να περναει χυμα απο μπροστα του χωρις να ειναι συστημενο ή αντικαταβολη έ μπορει να εμπαινε και στον πειρασμο ! __________________ Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2013 από pc_admin
giorgos147 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Α. Σα να άλλαξε το θέμα τώρα. Έπρεπε να το αναφέρεις από την αρχή αυτό. Τώρα απλά μπορεί να ισχυριστεί ότι "σορρυ φιλαράκι, το βούτηξαν".
BadBoy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Α. Σα να άλλαξε το θέμα τώρα. Έπρεπε να το αναφέρεις από την αρχή αυτό. Τώρα απλά μπορεί να ισχυριστεί ότι "σορρυ φιλαράκι, το βούτηξαν".Και τι θα πει αυτό; Ευθύνη του αποστολέα είναι να φθάσει το δέμα στον προορισμό σώο και αβλαβές. Δεν έχει «το βούτηξαν», τα λεφτά πίσω. Πάντως έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την αναμονή. Καλή τύχη.
xpapias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δεν άλλαξε καθόλου το θέμα. Είναι ευθύνη του να το στείλει όπως πρέπει (συσκευασία) και με τον τρόπο που έχει συμφωνηθεί. Αν το έχει στείλει τελικά. Γιατί πολλές συμπτώσεις μαζεύονται - κατάθεση χρημάτων πριν την αποστολή - συσκευασία απαράδεκτη - αποστολή με διαφορετικό τρόπο από το συμφωνημένο - απόδειξη θολή - κλπ Σου έρθει ή όχι (προς το 2ο κλίνω), πρέπει να δώσεις το όνομα του. Εχεις αργήσει ήδη.
giorgos147 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Και τι θα πει αυτό; Ευθύνη του αποστολέα είναι να φθάσει το δέμα στον προορισμό σώο και αβλαβές. Δεν έχει «το βούτηξαν», τα λεφτά πίσω. Πάντως έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την αναμονή. Καλή τύχη. Δεν άλλαξε καθόλου το θέμα. Είναι ευθύνη του να το στείλει όπως πρέπει (συσκευασία) και με τον τρόπο που έχει συμφωνηθεί. Αν το έχει στείλει τελικά. Γιατί πολλές συμπτώσεις μαζεύονται - κατάθεση χρημάτων πριν την αποστολή - συσκευασία απαράδεκτη - αποστολή με διαφορετικό τρόπο από το συμφωνημένο - απόδειξη θολή - κλπ Σου έρθει ή όχι (προς το 2ο κλίνω), πρέπει να δώσεις το όνομα του. Εχεις αργήσει ήδη. Δε καταλάβατε ρε σεις τι θέλω να πω. Θέλω να πω ότι ίσως ο αποστολέας τον κορόιδεψε ότι του έστειλε το δέμα και μπορεί πλέον κάλλιστα να του πει "φιλαράκι, μάλλον το βούτηξαν για αυτό δε σου έρχεται". Δηλαδή ότι δεν το έστειλε και στηρίζεται στο "βούτηγμα". Δε μπορώ να το πω πιο ξεκάθαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις