Stathis_R Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σας θα ήθελα να πάρω 1 απο αυτά τα 2 κινητά.Ποιό απο τα 2 μου συνίσταται εσεις σαν πιο έμπειροι,η να μου προτεινετε κάποιο άλλο εκτός απο αυτά τα 2.. LG 4x κτλ..Δεν μιλάμε για πολλά λεφτά. Ήμουν και ανάμεσα στο Xperia S αλλά μου είπαν ότι έχει μεγαλη ακτινοβολία και το φοβάμαι! Το Galaxy s2 θα συνεχίσει να αναβαθμιζεται? Το Nexus ξέρω πως πέρνει και 1ο τις αναβαθμίσεις..Θέλω να ευχατιστιέμαι το κινητό μου.. Ευχαριστώ πολύ!!!
dieccast Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Φιλε μου και τα δυο.ειναι πολυ καλα κινητα! Εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα πανω κατω με μικρες διαφορες οπως πχ η καμερα που ειναι 8αρα στο σ2 ενω στο nexus 5! Επισης επειδη το χω ψαξει λενε οτι σε ταχυτητα το σ2 ειναι λιγο καλυτερο! Για μενα παντως νομιζω αξιζει το nexus καθως ειναι κινητο γοογλε οποτε καταλαβαινεις οτι σε επιπεδο αναβαθμισεων ειναι πολυ μπροστα και επισης νομιζω πως ειναι πολυ πιο ομορφο! Για το lg 4x ειναι αλλη ιστορια! Νομιζω πως ειναι καλυτερο και απο τα 2 αλλα και πιο ακριβο! Το χειροτερο με αυτο το κινητο ειναι οτι ειναι lg(αναβαμθισεις ανα 3 χρονια ) Αυτα ελπιζω να βοηθησα
leros2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Το S2 θα τερματίσει στη 4.2.2 έκδοση του Android, Απο S3 και πάνω για να περιμένεις android 5 επίσημα απο τη Samsung.... To να ''ευχαριστιέσαι'' είναι σχετικό ... άλλοι ευχαριστιούνται μονο και μόνο βλέποντας τα ζελεδάκια του jelly bean να κουνιούνται στην οθόνη
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σας θα ήθελα να πάρω 1 απο αυτά τα 2 κινητά. Ποιό απο τα 2 μου συνίσταται εσεις σαν πιο έμπειροι,η να μου προτεινετε κάποιο άλλο εκτός απο αυτά τα 2.. LG 4x κτλ.. Δεν μιλάμε για πολλά λεφτά. Ήμουν και ανάμεσα στο Xperia S αλλά μου είπαν ότι έχει μεγαλη ακτινοβολία και το φοβάμαι! Το Galaxy s2 θα συνεχίσει να αναβαθμιζεται? Το Nexus ξέρω πως πέρνει και 1ο τις αναβαθμίσεις.. Θέλω να ευχατιστιέμαι το κινητό μου.. Ευχαριστώ πολύ!!! Ειχα και τα δυο. Αν δε σε ενδιαφερει η ελλειψη ραδιοφωνου, επεκτασης μνημης και τα χαμηλοτερα ΜΡ στην καμερα, πηγαινε για το Nexus. Ειναι πιο smooth λογω pure android. Προσωπικα αν επρεπε να αγορασω τωρα μια συσκευη με αναλογο budget, θα επελεγα το Nexus. 3
kataramenos32 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Αν δεν εχεις θεμα με την υποστηριξη android κτλ χωρις σκεψη παρε το 4x.Μπορεις να το βρεις απο 320€ περιπου σε σκρουτζομαγαζα
dieccast Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 <p>Αν δεν εχεις θεμα με την υποστηριξη android κτλ χωρις σκεψη παρε το 4x.Μπορεις να το βρεις απο 320€ περιπου σε σκρουτζομαγαζα</p> Συμφωνω αλλα γιατι να παρεις ενα κινητο που θα μεινει μονο σε ics? Ουτε καν 4.1 κριμα!
lambroszekis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ισως αυτος ο οδηγος σε βοηθησει Site: http://geekaphone.com/compare/Samsung-GALAXY-Nexus-vs-Samsung-Galaxy-S-II">δες
outlaw star Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Συμφωνω αλλα γιατι να παρεις ενα κινητο που θα μεινει μονο σε ics? Ουτε καν 4.1 κριμα! 4.1 θα πάρει επίσημα και το interface της lg είναι πάρα πολύ καλό
dieccast Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Συμφωνω αλλα γιατι να παρεις ενα κινητο που θα μεινει μονο σε ics? Ουτε καν 4.1 κριμα! 4.1 θα πάρει επίσημα και το interface της lg είναι πάρα πολύ καλό Βασικα ειναι υπερ της lg δεν ειχα ποτε αλλα το 4χ ειναι καταπληκτικο! Απλα αυτο με τις αναβαθμισεις γνκ ειναι θεμα
Stathis_R Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 ΟΚ ναι παιδιά και εγώ προς Nexus πάω, Ευχαριστώ. 2 ερωτήσεις μιας και δεν γνωρίζω, αν πχ έπερνα το 4X που δεν θα πάρει την 4.2 (αργότερα ίσως πάρει) μπορεί να υπάρχει κάποια εφαρμογή που δεν θα μπορεί να τρέξει το 4x επειδή ειναι 4.1 η δεν παίζει ρολο? δλδ τι καλό έχουν οι αναβαθμίσεις.. Και 2ον διάβασα κάπου οτι έχουν φέρει πολλοί το LG Nexus με 270 ευρώ, ισχυει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα