Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει μια επιλογή στο vigor και στο πεδίο που του βάζεις την ip ακριβώς από κάτω είναι η επιλογή που λέει for ip routing usage. Tώρα είναι σε disable. Μήπως αυτό θα έπρεπε να το ρυθμίσω κάπως. Δες και εδώ φώτο

routered.png

και πως θα γίνει να δουλέψει ώστε να δίνει το vigor και μόνο το vigor της ip?

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο ειναι για πραγματικο δικτυο.εσυ πας δεξια κατω απο το 50 που λεει για το Pool kai gateway ip address βαζεις το 192.168.1.1

Δημοσ.

οχι θα τα αφησεις οπως ειναι vdsl 192.168.1.1 με κλειστο dhcp και vigor 192.168.1.2

απλα στο vigor στηνδεξια καρτελλα γραφει οτι τι gateway θα δινει στους clients απο τον dhcp>εσυ θα βαλεις αντι για 192.168.1.2 που θα ειναι το default εφοσον το vigor το κανεις 192.168.1.2 θα βαλεις να λεει εκει 192.168.1.1.οποτε ναι θα λειτουργει ο dhcp του vigor αλλα θα δινει σωστα σαν gateway το vdsl router.

Δημοσ.

Μπα δεν υπάρχει λόγος αφού τις ip της έχω σετάρει μέσω vigor και εδώ που τα λέμε δεν βλέπω και το πρόβλημα να το βγάλω.

Δημοσ.

αστες στο vigor αφου το εχεις φτιαξει.πιο καλο αλλωστε θα ειναι το vigor απο το vdsl.αλλωστε αν τις εχεις καρφωτα τις ip στις συσκευες ο dhcp αχρηστος ειναι

Δημοσ.

Οκ τζίφος. Δεν μπορώ να τα βάλω σε δύκτιο τα δύο ρουτερ με τπτ. Δλδ έχω συνδέσει κανονικά το vdsl και πέρνει σύνδεση από το internet με την ip που είπα 192.168.1.1 έχω συνδέσει μεταξύ τους τα router με ethernet και με ip 192.168.1.2 και έχω βάλει gateway την 192.168.1.1 και πάνω στο vigor έχω συνδέσει τις υπόλοιπες συσκευές. 

Ενώ όμως μπορώ και βλέπω και τα δύο router από το pc δίνοντας την ip δεν μπορώ να πάρω με τπτ σύνδεση από το vigor. Θέλει και κάποια άλλη ρύθμιση νομίζω για να δουλέψει και δεν ξέρω τι.

Δημοσ.

Εντάξει δούλεψε!! Εβάλα την ip 192.168.1.1 στο zte μετά στο vigor 192.168.1.2 αλλά αυτή την φορά έβγαλα από τις ρυθμίσεις του το dhcp και τις άφησα στο zte και δουλεύει μια χαρα :)

Για πείτε τώρα. Να βγάλω τις ρυθμίσεις για gos, firewall από το zte και να τις αφήσω πάνω στο vigor?

Δημοσ.

To έτοιμος απέχει ακόμα αρκετά :P. Καταρχήν πρέπει να δω σε ποια από τα δύο να ανοίξω θύρες για να λειτουργήσει ο server σωστά. Να πω και ότι άνθρακας ο θυσαυρός με το vdsl για την περιοχή μου. Κλειδώνει στα 17 download με τουλάιστον το καλό σε 2 upload. Πήρα τον ote και μου είπαν ότι για την περιοχή μου αυτές είναι οι ταχύτητες προς το παρων.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...