Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanks. Οταν έρθει οποιαδήποτε απορεία έχω θα ρώτήσω. Λέω να βάλω πάνω στο vdsl router όλες τις ethernet συσκευές όπως το  pc, server και στο draytek να πάνε όλες οι wifi όπως η smart tv με dlna, το tablet, netbook κινητο κτλ

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρα θα παιξεις αν και εχω καποιες μικρες ενστασεις για το ασυρματο του συγκεκριμενου Draytek, αλλα το σκεπτικο σου παιζει ετσι. Ολοι ετσι ταχουμε λιγο πολυ.

Δημοσ.

Είχε κάποια θεματάκια παλιά αλλα τπτ το συμαντικό. Μετά το τελευταίο firmware μιλάμε πετάει στην κυριολεξία. Μπορείς να του βάλεις πάνω άπειρες συσκευές και να τις διαχειριστεί χωρίς πρόβλημα συν ότι σριμάρει κανονικά .mkv ακόμα και 1080 χωρίς το παραμικρό lag στην τηλεόραση μέσω wifi πάντα.

Δημοσ.

Thanks. Οταν έρθει οποιαδήποτε απορεία έχω θα ρώτήσω. Λέω να βάλω πάνω στο vdsl router όλες τις ethernet συσκευές όπως το  pc, server και στο draytek να πάνε όλες οι wifi όπως η smart tv με dlna, το tablet, netbook κινητο κτλ

ναι μπορεις να τα χωρισεις αμα δεν θες να πιταρεις το ενα στην κινηση.

Μια χαρα θα παιξεις αν και εχω καποιες μικρες ενστασεις για το ασυρματο του συγκεκριμενου Draytek, αλλα το σκεπτικο σου παιζει ετσι. Ολοι ετσι ταχουμε λιγο πολυ.

οτι δεν εχει καμια εμβελεια και οτι κολλαει ε??

Είχε κάποια θεματάκια παλιά αλλα τπτ το συμαντικό. Μετά το τελευταίο firmware μιλάμε πετάει στην κυριολεξία. Μπορείς να του βάλεις πάνω άπειρες συσκευές και να τις διαχειριστεί χωρίς πρόβλημα συν ότι σριμάρει κανονικά .mkv ακόμα και 1080 χωρίς το παραμικρό lag στην τηλεόραση μέσω wifi πάντα.

μια χαρα γιατι ειναι g .

Δημοσ.

Θα δω πως θα δουλέψει έτσι και ποιο αργότερα μπορεί να πάρω το 2750vn που έχει και voip πάνω.

ναι μπορεις να τα χωρισεις αμα δεν θες να πιταρεις το ενα στην κινηση.

οτι δεν εχει καμια εμβελεια και οτι κολλαει ε??

μια χαρα γιατι ειναι g .

Δεν είναι g αλλά n το συσκεκριμένο Μιλάω για το 2710n της draytek

Δημοσ.

α σορρυ νομιζα για το 2700 oxi to 2710.ενταξει ριξε την κινηση ολη πανω στο vigor τοτε .

Θα δω πως θα δουλέψει έτσι και ποιο αργότερα μπορεί να πάρω το 2750vn που έχει και voip πάνω.

Δεν είναι g αλλά n το συσκεκριμένο Μιλάω για το 2710n της draytek

Δημοσ.

και με παραξενεψε λεω 802.11g και παιζει Mkv χωρις κολλημα.παραξενο.νομιζα οτι ειχε πει οτι ειναι το 2700 στην αρχη

Δημοσ.

Κάποιες τελευταίες ερωτήσεις. Αν συνδέσω το vdsl router να πέρνει την σύνδεση κανονικά από την τηλεφωνική γραμμή και μετά του συνδέσω πάνω το vigor για να διαμοιράζει αυτό το internet σε όλες τις συσκευές, το vigor θα συγχρονίζετε στην ίδια υψηλή ταχύτητα με το vdsl router η τα adsl router έχουν κάποιο όριο?

Οταν ενεργοποιηθεί η σύνδεση απενεργοποιήτε στην γραμμή η adsl δυνατότητα σύνδεσης?

Και τέλος δεν έχω δει να πω την αλήθεια που είναι τα καινούργια καφάο για τις vdsl. Στο παλιό καφαο που έχω σχεδόν κάτω από το σπίτι μου φαντάζομαι δεν γίνετε να παίξει από εκεί ε? Ρωτάω γιατί είχα ένα πρόβλημα με την γραμμή μου για τρεις βδομάδες με κάποια κομμένα καλώδια του οτέ και με το που ήρθαν τεχνικοί και το φτιάξαν είδα ότι κάνουν και κάποιες εργασίες στο καφάο.

Δημοσ.

Αυτα τα 2 θα συνδεθουν μεσω ethernet με ταχυτητα 100mbit/s.

To vigor θα εχει ρολο μονο switch και ΑΡ. Ολα τα αλλα τα ξεχνας.

Εσυ ουτως ή αλλως συνδεεσε με το καφαο. Βαλτο πρωτα και βλεπουμε.

Δημοσ.

Κάποιες τελευταίες ερωτήσεις. Αν συνδέσω το vdsl router να πέρνει την σύνδεση κανονικά από την τηλεφωνική γραμμή και μετά του συνδέσω πάνω το vigor για να διαμοιράζει αυτό το internet σε όλες τις συσκευές, το vigor θα συγχρονίζετε στην ίδια υψηλή ταχύτητα με το vdsl router η τα adsl router έχουν κάποιο όριο?

Οταν ενεργοποιηθεί η σύνδεση απενεργοποιήτε στην γραμμή η adsl δυνατότητα σύνδεσης?

Και τέλος δεν έχω δει να πω την αλήθεια που είναι τα καινούργια καφάο για τις vdsl. Στο παλιό καφαο που έχω σχεδόν κάτω από το σπίτι μου φαντάζομαι δεν γίνετε να παίξει από εκεί ε? Ρωτάω γιατί είχα ένα πρόβλημα με την γραμμή μου για τρεις βδομάδες με κάποια κομμένα καλώδια του οτέ και με το που ήρθαν τεχνικοί και το φτιάξαν είδα ότι κάνουν και κάποιες εργασίες στο καφάο.

ας τα παρουμε ολα ενα ενα για να μην μπερδευεσαι.εφοσον πας σε vdsl ειτε θα παρεις απο τα νεα καφαο ειτε θα παρεις απο το αστικο κεντρο.οταν παρεις απο το αστικο κεντρο επειδηεισαι πιο μακρια μπορει να μην παιξεις 50 ενω αμα παρεις απο το καφαο συνηθως το 50 αρι το εχεις για την πλακα αφου τοκαφαο ειναι συνηθως πολυ κοντα σου (100-200) μετρα.απο την στιγμη που πας σε vdsl το ξεχνας τοvigor σαν modem.το κρατας μονο σαν access point.το συνδεεις με το zte και δεν εχεις καμια μα καμια απωλεια.ειναι 100mbit και τα 2 πολυ παραπανω απο την συνδεση και δεν εχεις καμια μα καμια καμια απωλεια.αυτο που ειδες να κανουν εργασιες μπορει να ηταν καμια καλωδιακη.ασχετη με το αν παιρνεις vdsl απο Kv η απο το αστικο κεντρο.το modem του vigor φτανει μεχρι 24 mbit και ειναι adsl αλλα εσενα το vigor δενθα εχει καμια σχεση με αυτο.στο dsl δεν θα συνδεθει τιποτα απολυτως ουτε θα δεις λαμπακι ιντερνετ να αναβει.

Δημοσ.

Ηδή έχει ενεργοποιηθεί το vdsl δλδ εδώ και 5 μέρες αλλά το ρούτερ θα μου το φέρουν την τρίτη από τι μου είπαν. Να σας γράψω το πλάνο εργασίας που θα κάνω και να μου πείτε αν είναι σωστό. Εχουμε και λέμε..

- Αρχικά συνδέω το vdsl router στην τηλεφωνική γραμμή. Του δίνω ip 192.168.1.1 και απενεργοποιώ το DHCP server σε αυτό το modem.

-Συνδέω πάνω του μέσω ethernet το vigor και του δίνω  ip 192.168.1.2 και με ενεργοποιημένω το DHCP server ώστε να μοιράζει αυτό τις ip σε όλο το οικιακό δύκτιο.

-Τέλος συνδέω πάνω στο vigor όλες τις συσκευές η καλύτερα τις αφήνω όπως έχουν και με τις καρφωτές εσωτερικές ip που έχουν τώρα.

Δημοσ.

αν το vdsl ρουτερ σου ειναι 192.168.1.1 και εσυ βαλεις το vigor 192.168.1.2 και ανοιξεις τον dhcp του vigor τοτε το vigoor θα δινει σαν gateway εκτος αν μπορεις να το αλλαξεις την 192.168.1..2 αντι για την 192.168.1.1 οποτε δεν θα βγει κανενα pc στο ιντερνετ.οποτε η θα πρεπει να κλεισεις του vigor και να αφησεις του vdsl ρουτερ που ολα οκ η θα πρεπει σto vigor αμα γινεται να του πεις στον dhcp να δινει σαν gateway το 192.168.1.1 αντι για τον ευατο του(192.168.1.2)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...