chek2fire Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Την άλλη βδομάδα μπαίνω σε vdsl με τον οτε και από τι μου είπαν θα μου δώσουν μαζί και router. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ποιο router δίνουν αν και απο τι ξέρω γενικά δεν δίνουν και τπτ αξιόλογους. Μια και είχα draytek και έχω μέινει φοβερά ευχαριστημένος λέω να ξαναπάω σε draytek και στο 2750vn αν και αρκετά ακριβός. Βλέπω και αυτόν εδώ τις zyxel http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613895 εχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο? Και τέλος τι είναι αυτό εδώ που γράφει στις πληροφορίες για τον zyxel router? επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών υποστήριξη σε ATM και σε PTM δίκτυα
rfc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δεν εχω δοκιμασει ακομη zyxell σε vdsl αλλα τη γουσταρω πολυ αυτη την εταιρεια εως τωρα στο adsl. Σε χαρακτηριστικα φαινεται παντως φουλ να ειναι. Αν το παρεις με ενδιαφερει ενα feedback για το αν εισαι ικανοποιημενος. Και η draytek βεβαια κορυφαια αλλα πιο ακριβη.
chek2fire Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Υπάρχει δυνατότητα να βάλω τον νέο router να παίρνει μόνο σύνδεση και να συνδέσω κάπως το παλιό ώστε να διαμοιράζει περιεχόμενο στο σπίτι και στις υπόλοιπες συσκευές?
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 ναι γινεται αυτο με διαφορους τροπους.ειτε αγοραζεις ρουτερ και κανει αυτο κληση στον vdsl της wind.η απλα περνει την συνδεση απο wan η lan και την μοιραζει μεσα.το vigor Μια χαρα επιλογη απλα λιγο ακριβο.αν δενεχεις θεμα με την τιμη τσιμπατο.zyxel οπως ειπε ο rfc ενω παλια ηταν καλη εταιρεια πλεον ...... δεν μαρεσει καθολου και ολος ο κοσμος εχει αλλαξει τα zyxel με draytek.μονο zywall βλεπω να συνεχιζουν να αγοραζουν.τα adsl router εβγαζαν τα πιο ακυρα προβληματα. ακομα και το 2700 θα μπορουσε να μοιραζε ιντερνετ.δεν θα ειναι ρουτερ απλα σαν ενα access point
chek2fire Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Αυτό έλεγα να γίνει σαν access point το vigor για τα wifi ποιο πολύ που είναι πολύ δυνατό σε αυτό το τομέα το vigor που έχω. Θα έρπεπε να το βάλω σε bridge με το router που είναι συνδεδεμένο στο internet η σε repeater?
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Αυτό έλεγα να γίνει σαν access point το vigor για τα wifi ποιο πολύ που είναι πολύ δυνατό σε αυτό το τομέα το vigor που έχω. Θα έρπεπε να το βάλω σε bridge με το router που είναι συνδεδεμένο στο internet η σε repeater? to vigor μπορει να γινει access point Με τον παραπανω τροπο.επειδη ειναι adsl router οχι ρουτερ το vigor α.δεν χρειαζεται να το κανεις bridge. β.δεν μπορει να κανει κληση αυτο με σκοπο να εχεις bridge to vdsl. repeater επιλογη δυσκολο να εχεις.Repeater Με wds μπορει να εχει αλλα αυτο ειναι για να παιξεις απο wifi σε wifi χωρις να συνδεθουν με καλωδιο.αλλα το wds δεν προτεινεται.
chek2fire Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δλδ για να καταλάβω βάζω bridge το vdsl router? Μπορείς να μου το εξηγήσεις καλύτερα γιατί έχω χαθεί
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 αν κρατησεις το vigor Που εχεις ηδη δεν μπορει να βαλεις se bridge mode το vdsl router αλλα το αφηνεις οπως εχει διοτι το 2700 einai adsl router οχι ρουτερ.αυτο που λες θα το εκανες αμα επερνες ρουτερ καινουριο αντι για καινουριο adsl router και χρησιμοποιουσες την θυρα wan
chek2fire Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ok το κατάλαβα αλλά πως θα τα συνδέσω μεταξύ τους? Η απλά θα βάλω και το vigor να πέρνει σύνδεση κατευθείαν από την τηλεφωνική γραμμή?
rfc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Το vdsl router κανονικα με το τηλ. καλωδιο και το αλλο με ethernet κουμπωμενο στο vdsl router, σαν ΑΡ. Θα του κλεισεις το dhcp server, θα του αλλαξεις ip να μην ειναι ιδια με του ρουτερ ή καποιου τερματικου σου, ορισε του ssid και ετοιμο. Καναλι βαλτου ιδιο ή 5 διαφορα 1-1 ή 1-6 ας πουμε. Ετοιμος
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ok παιδιά κατάλαβα απλα οταν αλλαξεις την Ip και κλεισεις τον dhcp χανεις την επαφη με τον ρουτερ.μετα τον συνδεεις πανω στον αλλον και μετα απο λιγο θα το ξαναδεις κανονικα.επισης οι Ip στο ιδιο δικτυο.αν το ενα ειναι 192.168.1.254 το αλλο θα παει 192.168.1.χ οπου χ οτι θες εκτος απο 254.μην πας και δωσεις στο αλλο καμια ip του στυλ 192.168.2.χ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα