bloodmaniac Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 καλησπερα ,στο plexiglass που εχω βαλει στο κουτι μου κολλαει απιστευτη ποσοτητα σκονης υπαρχει καποιος τροπος να το αντιμετωπίσω αυτο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ίσως αν το ψέκαζες αντιστατικό σπρευ που και που να ελαττώνονταν η ποσότητα αλλά δύσκολα... Να φανταστώ είναι μαύρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 διαφανο ειναι και με τα φωτα μεσα απο το κουτι κανη μπαμ η σκονη και μου σπαει τα νευρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 To περνάς πότε-πότε (π.χ 1-2 φορές τη βδομάδα) με ένα swiffer και καθάρισες απο σκόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 To περνάς πότε-πότε (π.χ 1-2 φορές τη βδομάδα) με ένα swiffer και καθάρισες απο σκόνη. +1, δουλεύει πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 <p>Ίσως αν το ψέκαζες αντιστατικό σπρευ που και που να ελαττώνονταν η ποσότητα αλλά δύσκολα... Να φανταστώ είναι μαύρο? </p> Αν εννοεις το πλαινο πλεξι αυτο θα βοηθησει εως και αρκετα θα ελεγα Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα