Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, είμαι καινoύργιος στο χώρο του overclocking και έχω ένα pentimu 3 sta 1000mhz.

Αν προχωρήσω σε overclock θα δω καμιά διαφορά;Μπορείτε να μου προτείνετε τα βήματα και ποια εργαλεία πρέπει να χρησιμοποιήσω για να κάνω safe overclock?

Δημοσ.

Τι διαφορα να δεις ρε φιλε στον p3? :P πρεπει να ειναι και στα ψιλοορια του αν δεν απατα η μνημη μου δυσκολα παιρνουσαν p3 πανω απο 1ghrz,αυτο που θελω να σου πω ειναι το βαψεις μπλε,και ξερεις την συνεχεια :)

Δημοσ.

μπαινεις στο bios και θα βρεις καπου να λεει cpu frequency η κατι παρομοιο υποθετω θα ειναι στο 100  οποτε αυτο ανεβαζεις σιγα σιγα και βλεπεις αμα δουλευει,για αρχη κανεις αυτο

Δημοσ.

κολλάνε όλα σαν χυμένοι καφέδες με τον chrome που του έβαλα ούτε youtube 100% cpu usage στα video,αν παίξω με κανέναν πιο ελαφρύ browser θα έχει διαφορά ή είναι θέμα flash player?αν του βάλω πιο παλιά version flash player?

Δημοσ.

το youtube εχει γινει αρκετα βαρυ πια,γιαυτο σε ειπα να το βαψεις μπλε και να το πεταξεις δεν κανει πια ουτε για browsing αυτο το pc μονο για να γραφεις στο σημειωματαριο και ετσι :P

Δημοσ.

ναι μωρέ το flash player φταίει,έχει ακραία requirements.απλά δε ξέρω αν δουλεύει και με καμιά παλιότερη έκδοση flash player το youtube

Δημοσ.

Ναι μωρε οκ, για το χαβαλε και εγω θα τοκανα... αν ειχα κανενα θα το ελιωνα λιγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...