shadow_man Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 καλησπέρα, είμαι καινoύργιος στο χώρο του overclocking και έχω ένα pentimu 3 sta 1000mhz. Αν προχωρήσω σε overclock θα δω καμιά διαφορά;Μπορείτε να μου προτείνετε τα βήματα και ποια εργαλεία πρέπει να χρησιμοποιήσω για να κάνω safe overclock?
Sadamiraq Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Τι διαφορα να δεις ρε φιλε στον p3? πρεπει να ειναι και στα ψιλοορια του αν δεν απατα η μνημη μου δυσκολα παιρνουσαν p3 πανω απο 1ghrz,αυτο που θελω να σου πω ειναι το βαψεις μπλε,και ξερεις την συνεχεια
shadow_man Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 έτσι λίγο ψέμματα μωρέ να περάσει η ώρα.που μπορούμε να δούμε αν είναι στα όρια του; 1
Sadamiraq Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 μπαινεις στο bios και θα βρεις καπου να λεει cpu frequency η κατι παρομοιο υποθετω θα ειναι στο 100 οποτε αυτο ανεβαζεις σιγα σιγα και βλεπεις αμα δουλευει,για αρχη κανεις αυτο
shadow_man Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 κολλάνε όλα σαν χυμένοι καφέδες με τον chrome που του έβαλα ούτε youtube 100% cpu usage στα video,αν παίξω με κανέναν πιο ελαφρύ browser θα έχει διαφορά ή είναι θέμα flash player?αν του βάλω πιο παλιά version flash player?
Sadamiraq Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 το youtube εχει γινει αρκετα βαρυ πια,γιαυτο σε ειπα να το βαψεις μπλε και να το πεταξεις δεν κανει πια ουτε για browsing αυτο το pc μονο για να γραφεις στο σημειωματαριο και ετσι
shadow_man Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 ναι μωρέ το flash player φταίει,έχει ακραία requirements.απλά δε ξέρω αν δουλεύει και με καμιά παλιότερη έκδοση flash player το youtube
rfc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Να ξετικαρεις το hardware acceleration στο flash σε video του ytube με δεξι κλικ>settings
rfc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ναι μωρε οκ, για το χαβαλε και εγω θα τοκανα... αν ειχα κανενα θα το ελιωνα λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα