Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι επειδη δεν εχω cd, θα δοκιμασω αυριο...

Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μπορω να εχω ενα link για το memtest για cd? Δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα εχω win8 pro 64 bit.

Δημοσ.

Και εγω ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και οταν το ειχα παει στο πλαισιο μου ειπαν οτι ηταν καμενη μιτρηκη , καρτα γραφικων και τροφοδοτικο !! Αν εισαι τυχερος και σου εχει κανει μονο 1 απολλα αυτα θα την βγαλεις καλα ...Εκτος αν εισαι στην εγγυηση οποτε εκει δεν εχεις κανεναν λογο να φοβασαι!!!! 

Δημοσ.

Και εγω ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και οταν το ειχα παει στο πλαισιο μου ειπαν οτι ηταν καμενη μιτρηκη , καρτα γραφικων και τροφοδοτικο !! Αν εισαι τυχερος και σου εχει κανει μονο 1 απολλα αυτα θα την βγαλεις καλα ...Εκτος αν εισαι στην εγγυηση οποτε εκει δεν εχεις κανεναν λογο να φοβασαι!!!!

καλά στο πλαίσιο για να πουλήσουν μπορεί να σου πουν πως καηκε και το παστήτσιο στο φούρνο

• Like 2
Δημοσ.

καλά στο πλαίσιο για να πουλήσουν μπορεί να σου πουν πως καηκε και το παστήτσιο στο φούρνο

Χααχαχαχαχαχα ναι σε αυτο εχεις δικιο!! Αλλα ευτυχως εγω ειμουνα μεσα στην εγγυηση !!  :P

Δημοσ.

Ωραια τοτε link και για linux. Λογικα θα πρεπει να τα κανω εγκατασταση?

Δημοσ.

τι ενοεις?

Δημοσ.

τι ενοεις?
Εσυ δεν μου ειπες οτι τρεχει σε περιβαλλον linux?Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Εσυ δεν μου ειπες οτι τρεχει σε περιβαλλον linux?Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App

κάπου έχει χαθεί η κουβέντα...δεν χρειάζεται να αλλάξεις το λειτουργικό του pc για ένα memtest.

Κάνε ότι λέει ο φιλος πιο πάνω

Δημοσ.

τι ενοεις?
Οχι τα linux το λειτουργικο συγνωμη για την παρεριρμηνειαΑποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...