stelios1890 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 παιδια γεια σας και απο εμενα. εβαλα μπροστα στο να παρω υπολογιστη και μου δημιουργειται μια απορια. ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες μεταξυ full και mid tower για καποιον χρηστη. δηλαδη εγω που θελω τον υπολογιστη καθαρα για gaming (μερικες φορες με απαιτητικες απαιτησεις) σε τι θα επρεπε να κοιταξω και γιατι?
mikegad Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 (μερικες φορες με απαιτητικες απαιτησεις) στην κατηγορία των απαιτητικών απαιτήσεων το full tower είναι μονόδρομος
Red Devil Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 αναλογα το budget ενα καλο ποιοτικο midi ειναι καλο π.χ.
stelios1890 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 το Budget ειναι 1000-1100 για tower... προτεινετε δλδ full?
rfc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δεν εννοεις αδειο tower σε αυτα τα χρηματα φυσικα.... ετσι?
stelios1890 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 ιιιιι οχι φυσικα ... εννοω με τα μπλιμπλικια που μπαινουν μεσα... απλα κοιταω κομματι κομματι να μαζεψω οσες πληροφοριες μπορω για να μην μου δωσουν οτι γουσταρουν...
spirosd2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 ιιιιι οχι φυσικα ... εννοω με τα μπλιμπλικια που μπαινουν μεσα... απλα κοιταω κομματι κομματι να μαζεψω οσες πληροφοριες μπορω για να μην μου δωσουν οτι γουσταρουν... Τι εννοείς να μην σου δώσουν?? δεν πιστεύω να πας σε κανένα πλαίσιο να πάρεις τουβλο-χ η γενικά έτοιμο πύργο, Αν θες άνοιξε ένα θέμα στο νέα συστήματα και συμπλήρωσε και την φόρμα που έχουν για αγορά υπολογιστή και θα σε βοηθήσουν τα παιδιά να φτιάξεις τούμπανο pc κομμάτι-κομμάτι με τα λεφτά που δίνεις 4
giokou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Πολύ σωστά τα λέει ο προλαλήσας. Επίσης, προσδιόρισε τι ακριβώς εννοείς όταν λες ''απαιτητικές απαιτήσεις''. Αυτό το τελευταίο με ψιλοξέκανε αλλά χαλάλι σου!!!
qsis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 στην κατηγορία των απαιτητικών απαιτήσεων το full tower είναι μονόδρομος κάποτε πιστευα και εγώ το ίδιο , όμως τα τελευταία χρόνια τα midi έγιναν πολύ γομάρια και μπορώ να πω ότι πλέον εγώ προσωπικά τα προτιμάω ειδικά αν δε θες ύψος (για παραπάνω από μια gpu κυρίως ) τα σύγχρονα "καλά" midi έχουν πολλά να προσφέρουν και να σε καλύψουν σε ένα πιο οικονομικό budget , σε σχέση με full tower προτάσεις εγώ πάντως που πήγα από παλιό full tower σε πιο καινούριο "midi" δεν ένιωσα να μου έλειψε κάτι , το αντίθετο 1
stelios1890 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 εγραψα απαιτητικες απαιτησεις ε? μαλιστα ειμαι δυνατος... οχι ετοιμο δεν θα παρω κομματι κομματι θα τον φτιαξω αλλα θα παω καπου που θα μου τον συναρμολογησουν αυτοι γιατι τα χερια μου πιανουν μονο σουβλακια... οκ θα παω στο αλλο section για περισσοτερα απλα η απορια μου μενει full η mid?
qsis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 εγραψα απαιτητικες απαιτησεις ε? μαλιστα ειμαι δυνατος... οχι ετοιμο δεν θα παρω κομματι κομματι θα τον φτιαξω αλλα θα παω καπου που θα μου τον συναρμολογησουν αυτοι γιατι τα χερια μου πιανουν μονο σουβλακια... οκ θα παω στο αλλο section για περισσοτερα απλα η απορια μου μενει full η mid? στο budget σου ανάλογα και τις υπόλοιπες επιλογές σου θα μπορούσαν να μπουν και τα 2 και εξαρτάται για τι μιλάμε γιατί full με full διαφέρει όπως midi με midi αν θες να δώσεις πάνω από 150 για κουτί υπάρχουν αξιόλογα full tower, αν θες να μείνεις κάτω από αυτό το ποσό μιλάμε σίγουρα για midi (υπάρχουν βέβαια και midi που πλησιάζουν τα 200 ) για μένα πάντως μη δώσεις 250-300 για να πάρεις "απαιτητικό" full tower γιατί θα χαλάσεις το 1/4 του budget σου σε κουτί και το υπολοίπο pc δεν θα είναι τόσο "απαιτητικό" θα σου λείψουν λεφτά μετά για μια δυνατή κάρτα ή δυνατό επεξεργαστή , γιατί όπως το χω υπολογίσει με ένα 1000αρικο διαχρονικά αγοράζεις ένα πολύ καλό μεν κουτί (που θα έχει διάρκεια) , αλλά όχι ένα εξωφρενικά καλό κουτί που δεν κάνεις πουθενά παραχωρήσεις, οπότε σε κάποια πράγματα θα πρέπει να πέσει αρκετή σκέψη για να πιάσουν όσο γίνεται τόπο τα λεφτά σου, δεν πας με 1000 ευρώ και αγοράζεις τα "κορυφαία" γιατι σύντομα θα δεις οτι τα λεφτά θα τελειώσουν με 1000 ευρώ για να στο πω κι αλλιώς παίζεις σε κατηγορία mid to high end , όχι high end με τα μπούνια.. για αυτό προσοχή μη παρασυρθείς σε συγκεκριμένα parts, εκτός αν έχεις συγκεκριμένο σκοπό ή σκοπό να τα κρατήσεις πολλά χρόνια (και ένα κουτί μπορείς να το κρατήσεις αρκετά χρόνια) 2
stelios1890 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 κολλησες με το απαιτητικος ρε... δεν μιλαγα για το κουτι για τα παιχνιδια μιλαγα οτι μερικα εχουν απλα μεγαλες απαιτησεις... παντως σε ευχαριστω πολυ θα επιστρεψω στο αναλογο section για να με βοηθησετε στην επιλογη των "parts".. οι αποριες μου λυθηκαν danke
qsis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 ε τότε μείνε σίγουρα κάτω από 200 ευρώ για να δώσεις λεφτά για τα υπόλοιπα που έχουν περισσότερη σημασία για τα παιχνίδια αν θες και πρόταση από μένα ορίστε στα 170 , κουτί γιγάντιο σα σπίτι που δε του λείπει σχεδόν τίποτα http://www.skroutz.gr/s/279518/CoolerMaster-HAF-X-Case.html είναι βέβαια μεγάλη καγκουρία τα haf, αλλά εμένα αυτά μου αρέσουν (+ ότι έχουν τη καλύτερη απόδοση αν μιλάμε για ψύξη, από παντού είναι τρύπια ) Και θα σου μείνει για πάρα πολλά χρόνια (και επειδή είναι τεράστιο και βαρύ έχει και ροδάκια στη συσκευασία , αν θες τα βάζεις για πιο εύκολη μεταφορά. βασικά τα έχει όλα )
Deschaine Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 εγώ θα πρότεινα αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806807
rfc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 μεχρι 200 παντως βρισκεις πολλα ζορικα κουτια... και aerocool 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα