D3V0M4N Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Πήρα έναν Western Digital Caviar Green 1ΤΒ σήμερα και κάνει πολυ ώρα την εγκατάσταση των Windows 7 32bit original, μισι ωρα σε καθε μενου, επιλογη. Τί γίνεται?
GT-MAN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Πήρα έναν Western Digital Caviar Green 1ΤΒ σήμερα και κάνει πολυ ώρα την εγκατάσταση των Windows 7 32bit original, μισι ωρα σε καθε μενου, επιλογη. Τί γίνεται? επειδη ειναι green ... οι green δεν ειναι για να βαζεις λογισμικα....ειναι για αποθηκευση δεδομενων πιο πολυ....
D3V0M4N Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 δηλαδη τσαμπα τον πηρα, δεν εχω αλλους σκληρους!
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ε όχι κι έτσι, green είναι όχι δισκέτα. Κάνε έλεγχο με το κανα tool που δίνει η WD για την κατάσταση των δίσκων. Καλού-κακού δοκίμασε τον και σ ένα άλλο pc αν μπορείς για να βεβαιωθείς πως φταίει ο δίσκος κι όχι τίποτα άλλο. edit: Πάντως ναι, δεν προτείνεται η εγκατάσταση λειτουργικού σε green δίσκους. 1
GT-MAN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 δηλαδη τσαμπα τον πηρα, δεν εχω αλλους σκληρους! ε πιστευω δεν παει χαμενος απλα δεν ειναι για λογισμικο! για λογισμικο καλυτερα εναν ssd ή στην χειροτερη εναν αλλο σκληρο ...αλλα οχι green....
mascuale Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ρίξε μια ματιά και σ' αυτό το θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/476593-wd-green-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%B5-2-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF/ Αν σε παίρνει οικονομικά, πάρε αργότερα άλλο δίσκο για λογισμικό και κράτησε τον green για αποθήκη.
washcloud Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 επειδη ειναι green ... οι green δεν ειναι για να βαζεις λογισμικα....ειναι για αποθηκευση δεδομενων πιο πολυ.... ...ούτε και τα φόρουμ είναι για να γράφουμε άστοχες υπερβολές όμως... δηλαδη τσαμπα τον πηρα, δεν εχω αλλους σκληρους! Σου ήρθε με κούριερ ή τον παρέλαβες από μαγαζί; 2
D3V0M4N Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 απο e-shop τον πήρα και τον πήγα για αντικατάσταση. τι μοντέλο WD 1T προτείνετε που να είναι και γρήγορο για OS!
GT-MAN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 ...ούτε και τα φόρουμ είναι για να γράφουμε άστοχες υπερβολές όμως... Σου ήρθε με κούριερ ή τον παρέλαβες από μαγαζί; που ακριβως υπερεβελα? ρωταω φιλικα μηπως κανω καπου λαθος? ειναι η green για λογισμικο? ειναι λαθος αυτο δηλαδη? γιατι εγω ξερω οτι ειναι σωστο!
washcloud Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Κατ' αρχάς πιθανώς θα είναι γενικώς ιστορία η αντικατάστασή του, και ειδικότερα αν με το "e-shop" δεν εννοείς "κάποιο" "ηλεκτρονικό κατάστημα" στο φλου, αλλά το συγκεκριμένο μαγαζί με την συγκεκριμένη επωνυμία... Επίσης, ακόμη και αν γίνει η αντικατάσταση, το πιθανότερο θα είναι να σου έρθει εκ νέου ένας γκρην. Εκτός κι αν συνεννοήθηκες μαζί τους (και γίνει αποδεκτό από τα κεντρικά κτλ) και σου κόψουν πιστωτικό και με βάση αυτό και πληρώνοντας την όποια διαφορά, πάρεις οποιοδήποτε άλλο μοντέλο δίσκου... -------- GT, οι γκρην είναι δίσκοι "όπως και όλοι οι άλλοι". ΑΛΛΟ το "δεν ενδείκνυνται για χρήση λειτουργικού συστήματος", κι άλλο το "δεν μπορώ να εγκαταστήσω λειτουργικό γιατί κάνει εκατον πενήντα ώρες κι ακόμη δεν έχει τελειώσει η εγκατάσταση". Ο δίσκος ίσως έχει πρόβλημα, που δεν σχετίζεται όμως με την κυμαινόμενη δυνατοτότητα περιστροφής του μοτέρ του και το παρκάρισμα των κεφαλών του για λόγους "εξοικονόμησης ενέργειας" όταν είναι "αδρανής". Και, πίστεψέ με, δεν αμφιβάλλω ότι ήταν φιλική η προτροπή σου - όπως κι εσύ να πιστέψεις πως ούτε το δικό μου σχόλιο προς εσένα ήταν κάτι λιγότερο από φιλικό...
GT-MAN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Κατ' αρχάς πιθανώς θα είναι γενικώς ιστορία η αντικατάστασή του, και ειδικότερα αν με το "e-shop" δεν εννοείς "κάποιο" "ηλεκτρονικό κατάστημα" στο φλου, αλλά το συγκεκριμένο μαγαζί με την συγκεκριμένη επωνυμία... Επίσης, ακόμη και αν γίνει η αντικατάσταση, το πιθανότερο θα είναι να σου έρθει εκ νέου ένας γκρην. Εκτός κι αν συνεννοήθηκες μαζί τους (και γίνει αποδεκτό από τα κεντρικά κτλ) και σου κόψουν πιστωτικό και με βάση αυτό και πληρώνοντας την όποια διαφορά, πάρεις οποιοδήποτε άλλο μοντέλο δίσκου... -------- GT, οι γκρην είναι δίσκοι "όπως και όλοι οι άλλοι". ΑΛΛΟ το "δεν ενδείκνυνται για χρήση λειτουργικού συστήματος", κι άλλο το "δεν μπορώ να εγκαταστήσω λειτουργικό γιατί κάνει εκατον πενήντα ώρες κι ακόμη δεν έχει τελειώσει η εγκατάσταση". Ο δίσκος ίσως έχει πρόβλημα, που δεν σχετίζεται όμως με την κυμαινόμενη δυνατοτότητα περιστροφής του μοτέρ του και το παρκάρισμα των κεφαλών του για λόγους "εξοικονόμησης ενέργειας" όταν είναι "αδρανής". Και, πίστεψέ με, δεν αμφιβάλλω ότι ήταν φιλική η προτροπή σου - όπως κι εσύ να πιστέψεις πως ούτε το δικό μου σχόλιο προς εσένα ήταν κάτι λιγότερο από φιλικό... ok αυτο εννοουσα και γω για τους green και ισως η γρηγορη απαντηση μου στο φιλο να φανηκε και καπως διαφορετικο σαν νοημα....οταν δεν ενδεικνυντε για λογισμικο εννοουσα....
mimis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 μου φέρανε έναν green σπίτι, πούλησε ένας φίλος το πισί του και μου έδωσε τον παλιό του σκληρό (σσ: διετίας να έχει δουλέψει το πολύ 200-300 ώρες. δεν κάνει για να τον βάλω σαν κύριο δίσκο στον υπολογιστή μου ε;
SPANK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 μου φέρανε έναν green σπίτι, πούλησε ένας φίλος το πισί του και μου έδωσε τον παλιό του σκληρό (σσ: διετίας να έχει δουλέψει το πολύ 200-300 ώρες. δεν κάνει για να τον βάλω σαν κύριο δίσκο στον υπολογιστή μου ε; Μια χαρα κανει κανονικός δίσκος ειναι απο e-shop τον πήρα και τον πήγα για αντικατάσταση. τι μοντέλο WD 1T προτείνετε που να είναι και γρήγορο για OS! Παρε τον blue http://www.e-shop.gr/product?id=PER.303045
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα