skipperas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ψάχνω να παραγγείλω το xiaomi mi tv box. Ξέρει κανείς κανά έμπιστο site;
Feregorn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ψάχνω να παραγγείλω το xiaomi mi tv box. Ξέρει κανείς κανά έμπιστο site; Το gearbest δεν είναι έμπιστο; Από εκεί ψώνισα πριν από λίγο εγώ, με παυπαλ και ασφάλεια αποστολής κανά 5αρικο γιατί παρήγγειλα και ενα 3Δ εκτυπωτή και να είμαστε εξασφαλισμένοι σε περίπτωση στραβής . Μαζί του επέλεξα και το Alfawise S92 καθώς φαίνεται πιο αξιόπιστο από το Beelink G1 και έχει υποστήριξη κάστομ ρομ. Όταν παραλάβω θα μεταφέρω εντυπώσεις.
letom Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Άσχετο αλλά όταν πληρώνειος με paypal η ασφάλεια αποστολής είναι περιττή αφού έχεις την ασφάλεια του pp. 1
leros2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ψάχνω να παραγγείλω το xiaomi mi tv box. Ξέρει κανείς κανά έμπιστο site; Γιατι το συγκεκριμένο ? Έχει κάτι που σε κέρδισε ?
villasg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Βασικα το xiaomi εχει πιο πολυ προσανατολισμο στην υλοποιηση του smart home μαζι με τα αλλα Gadget που εχει βγαλει , παρα το κλασικο tv box . Εαν δεν θες να πας σε smart home , με αυτα τα λεφτα παιρνεις αλλο δυνατο μηχανημα . Και μην παρεξηγης xiaomακιας ειμαι χρονια τωρα
val007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Τρομερό tv box και αρκετά δυνατό, 50 ευρώ το πήρα από το banggood. κι εμενα $46+coupon! ευχαριστω!
skipperas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Γιατι το συγκεκριμένο ? Έχει κάτι που σε κέρδισε ?Μ´αρέσει το interface του + ότι σου δίνει μια αίσθηση πιο premium σχετικά με όσα έχω δει. Επίσης, έριξα μια γρήγορη ματιά σε προηγούμενες σελίδες και δεν με ενθουσίασε κάτι. Υπάρχει κανένα άλλο προτεινόμενο must-buy tv box?
lexotamilf Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα. Αυτά τα tv boxes παίζουν DTS-HD Master Audio; Πιο συγκεκριμένα, κάνουν pass through το παραπάνω φορματ ηχουν μεσω hdmi; Είναι ο λόγος για τον οποίο ψάχνω να αγοράσω ένα. Ευχαριστώ.
ksessalonikios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 τα περισσοτερα εχουν προβλημα με τα hd format ήχου και το passthrough, πρεπει να το ψαξεις καλά πριν αγοράσεις καποιο. Ηταν κι εμενα ο βασικός παραγοντας επιλογής media player και προσωπικά κατεληξα σε odroid-c2
villasg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 παιδια υπαρχουν αναφορες προβληματος για το Cooleme mb2 με Sony tv KDL "Aπο την πρώτη μέρα μετα απο 2-3 λεπτά συνδεσης με την τηλεόραση η οθόνη γίνεται πράσινη, όταν όμως το συνδέω στην άλλη τηλεόραση που έχω όλα είναι οκ."
lexotamilf Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 τα περισσοτερα εχουν προβλημα με τα hd format ήχου και το passthrough, πρεπει να το ψαξεις καλά πριν αγοράσεις καποιο. Ηταν κι εμενα ο βασικός παραγοντας επιλογής media player και προσωπικά κατεληξα σε odroid-c2 Δηλαδή σου δουλέυει σωστά αυτό ε;
ksessalonikios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 ναι, δεν εχει κανενα θεμα τουλαχιστον στα διαδεδομενα, dolby/dts hd, για πιο περιπλοκα πχ atmos δεν ξερω.
val007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 TOP 5 Best TV BOXES to buy in 2016 with Android 6.0 1
p_under Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ναι . Οταν το παρελαβα μου εβγαλε απευθειας οτι εχει update , αλλα μου εβγαλε και την πιστη για να περασει γιατι εβγαζε συνεχεια zip error ( ειναι δυστροπο και ο επομενος τροπος μεσω pc ειναι δυσκολακι ) Πως υο πέρασες τελικά? Και εμένα zip error βγάζει συνέχεια.
villasg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Πως υο πέρασες τελικά? Και εμένα zip error βγάζει συνέχεια. Με αρκετες προσπαθειες , τελικα το πηρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα