Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είσαι εκτός μπάτζετ τότε ναι είναι η πιο καλή επιλογή. Αν θες καλύτερη GPU, πιο δυνατο μηχανημα-παιχνιδια τότε +9ε κάνεις την υπέρβαση κ παραγγελνεις από Κινα.

Δεν κατάλαβα ποιο μοντέλο προτείνεις. Μπορείς να βάλεις λινκ; Δεδομένουν ότι δεν θέλω να ρισκάρω να δώσω 100 ευρώ σε συσκευές που έχουν όλες προβλήματα με την θερμοκρασία (από όσο διαβάζω), θα αποφύγω τελικά κάποια από τα ακριβότερα windows boxes και θα κατευθυνθώ σε android tv box λύση.

Επίσης, όσοι έχετε αγοράσει πρόσφατα android tv box με τους νεότερους επεξργαστές, είχαν ρουτ εξαρχής; Ποια μοντέλα δεν έχουν ρουτ ώστε να μπορεί να δουλέψει η εφαρμογή nova go, ote go; 

Υ.Σ. Δοκίμασα πριν από λίγο από το android tablet να μπω στο web tv της ΕΡΤ2 μέσω firefox και τα επεισόδια που ήθελα να δω δούλεψαν μια χαρά! 

Δημοσ.

Καλημέρα.Το mxiii που έχω μάλλον μας άφησε χρόνους γιατί ξαφνικά το έκλεισα το βράδυ,και την επόμενη μέρα δεν ξανάνοιξε..Θα το δώσω σε ένα φίλο ηλεκτρονικό να το δει,αλλά το έχω δει το έργο..πάμε για άλλο.Το θέμα είναι ότι 2 περίπου χρόνια που το έχω δεν παρακολουθούσα τις εξελίξεις στον χώρο,έπαιζε μια χαρά,είχα βάλει και ote tv go που επίσης έπαιζε μια χαρά,και τώρα κάνοντας μια έρευνα και διαβάζοντας εδώ και σε άλλα φόρουμ τα νέα μηχανήματα μπερδεύτηκα και χάθηκα εντελώς..Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι αξιόπιστο όσο μπορούν να είναι αυτά τα κινέζικα μηχανάκια,να έχει υποστήριξη,να μην είναι root για να μπορώ να παίζω ote tv go και ας είναι μέχρι 100 ευρώ.Αν έχει και air mouse μαζί ακόμα καλύτερα,γιατί λίγο πριν τα παίξει το δικό μου έψαχνα να αγοράσω ένα.Kodi δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα γιατί εγώ βλέπω τις σειρές μου από σκληρούς που τα έχω κατεβασμένα.Το είχα σετάρει βέβαια.Απλά θα ήθελα όποιος φίλος το έχει στην κατοχή του και το έχει δοκιμάσει για ote tv go σταθερότητα και τα λοιπά να προτείνει,γιατί απλά ένα λίνκ από τα γνωστά κινεζομάγαζα με χαρακτηριστικά τούμπανο δεν βοηθάει.Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Δημοσ.

Αν και στις ρυθμίσεις του tv box έχω ενεργοποιήση να παίρνει αυτόματα ημερομηνία/ώρα μερικές φορές όταν το ανοίγω τις έχει χάσει (λέει ημερομηνία 1/1/2015 και λάθος ώρα). Υπάρχει τρόπος να λυθεί μόνιμα αυτό? Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που μου διαφεύγει?

Παιδιά για αυτό ξέρει κανείς τίποτα?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ηθελα να ρωτησω το εξης, εχω το zidoo x9 εχω κανει εγκατασταση το popcorn και οταν προχωραω για να δω κατι μου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος αποθηκευτικος χωρος, τι μπορω να κανω? Σας ευχαριστω

Δημοσ.

καλα οι κινεζοι περιμενανε να πληρωθουμε 1η του μηνα για να ανεβασουν τις τιμες ; πηγα να παρω το GT1 48ευρω που ειχε τοσο καιρο και σημερα το βλεπω 60 ....

Δημοσ.

καλα οι κινεζοι περιμενανε να πληρωθουμε 1η του μηνα για να ανεβασουν τις τιμες ; πηγα να παρω το GT1 48ευρω που ειχε τοσο καιρο και σημερα το βλεπω 60 ....

Αναφέρεσαι στο Beelink GT1, σωστά; Γνωρίζεις άμα είναι ρουτ;

Δημοσ.

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε δεν ήταν αλλά σε ένα από τα firmware updates που έγιναν πρόσφατα δόθηκε και ρουτ.

Πολύ πρόσφατα ή πάνε μερικοί μήνες; Αυτό που διατίθεται στο gearbest θα είναι αναβαθμισμένο πιστεύεις; Γνωρίζεις κάποιο αντροιντ tv box που να μην είναι ρουτ εξαρχής;

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς πότε, πάντως σίγουρα έχει 1-1,5 μήνα. Τώρα για το gearbest δεν ξέρω αν τα αναβαθμίζουν ή όχι. Όπως και να έχει τα firmware updates είναι απαραίτητα γιατί υπήρχαν κάποια θέματα στη συσκευή αρχικά που μετά διορθώθηκαν με τις αναβαθμίσεις. Μπορείς όμως οποιαδήποτε συσκευή που είναι ρουτ να την κάνεις unroot. Πχ με την εφαρμογή superSU.

Επειδή υποθέτω ότι το θες unroot λόγω ote go και nova go, έχε υπόψη ότι το ένα από τα δύο (ίσως και τα δύο, δεν παίρνω όρκο) εντοπίζει όταν η συσκευή  (android box) συνδέεται με hdmi με άλλη συσκευή (τηλεόραση) και μπλοκάρει τη μετάδοση!

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς πότε, πάντως σίγουρα έχει 1-1,5 μήνα. Τώρα για το gearbest δεν ξέρω αν τα αναβαθμίζουν ή όχι. Όπως και να έχει τα firmware updates είναι απαραίτητα γιατί υπήρχαν κάποια θέματα στη συσκευή αρχικά που μετά διορθώθηκαν με τις αναβαθμίσεις. Μπορείς όμως οποιαδήποτε συσκευή που είναι ρουτ να την κάνεις unroot. Πχ με την εφαρμογή superSU.

Επειδή υποθέτω ότι το θες unroot λόγω ote go και nova go, έχε υπόψη ότι το ένα από τα δύο (ίσως και τα δύο, δεν παίρνω όρκο) εντοπίζει όταν η συσκευή  (android box) συνδέεται με hdmi με άλλη συσκευή (τηλεόραση) και μπλοκάρει τη μετάδοση!

Ισχύει αυτό, αλλά αυτό συμβαίνει φαντάζομαι μόνο όταν διαθέτει η συσκευή που το αναπαράγει οθόνη. Τα tv box που δεν έχουν οθόνη λειτουργούν κανονικά όπως διαβάζω σε αντίστοιχα νήματα στο adlsgr, myphone, αρκεί να μην είναι ρουτ. Ένας κατάφερε να κάνει τη συσκευή του unroot και μετά δούλεψε και σε εκείνον, θέλει λίγη δουλειά το πράγμα....Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για τα Intel sticks που συνδέονται απευθείας στην τιβι....

Δημοσ.

Ισχύει και με τα box. Μπορεί όχι με όλα αλλά σίγουρα ισχύει. Έχω διαβάσει πολλές φορές ποστ που λένε το ένα box παίζει και το άλλο δεν παίζει. Εννοείται μιλάμε για μη rooted box. Αν κάνεις αναζήτηση σίγουρα θα βρεις αναφορές για αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Εγώ το έκανα στο δικό μου παιδιά μοντέλο mxiii το οποίο δυστυχώς game over.Όσο λειτουργούσε έπαιζε κανονικά το ote tv go.Με την εφαρμογή superSU.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@νοτις: Καλό αυτό ότι γίνεται και αλλού, υπάρχουν ελπίδες....

Από τα κουτιά με τους 905, 912 ποιο είναι πιο αξιόπιστο και με λιγότερα προβλήματα με καλύτερη σχ΄ση τιμής/απόδοσης; Επίσης αυτό εδώ τι λέει: http://www.geekbuying.com/item/MXIII-PRO-Android-TV-BOX-Amlogic-S812-Quad-Core-2G-8G-5G-WIFI-LAN-Bluetooth4-0-KODI-DLNA-354930.html ; Το έχει δοκιμάσει/δει κανείς; Η τιμή του είναι πολύ καλή...

Επεξ/σία από Feregorn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...