Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι εσύ το έγραψες και πήγα να κάνω την ερώτηση εκεί αλλά είδα το nick και ήρθα εδώ για να το δεις σίγουρα. Ωραία αφού δεν υπάρχει πρόβλημα το σβήνω και ησυχάζω. Σε ευχαριστώ. Είχα ξενερώσει γιατί δεν μπορούσα να τρέχω acestream παράλληλα με kodi.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σημαρα παρελαβα αυτο 

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_452945.html?gclid=CjwKEAiAgavBBRCA7ZbggrLSkUcSJACWDexAtjI8WrthKYKaqSePU9s6krmixSJ441V0Uxs2fC1QuBoCoIDw_wcB

και το MXiii box 4k ειναι προς πωληση........μερα με τη νυχτα σαν ποιοτητα αλλα και σαν 8πυρηνο 

Χαιρετω ολη την παρεα.

Θελω να παρω ΕΝΑ ΚΑΛΟ tvbox που να παιζει χωρις προβληματα , μαζι με πληκτρολογιο ασυρματο.....

Εχω χαθει....

Βλεπω οτι πολλοι ενδιαφερονται μονο για το κοστος ......Το θεμα ειναι να ειναι αξιοπιστο , με καλη μνημη , γρηγορο , λειτουργικο κ.λ.π

Υστερα απο ολα αυτα που διαβαζουμε μηπως εαν ειχε αναρτηθει ενας συγκριτικος πινακας  θα ηταν οτι καλυτερο???

Κατι τετοιο  τελος  παντων...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

σημαρα παρελαβα αυτο

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_452945.html?gclid=CjwKEAiAgavBBRCA7ZbggrLSkUcSJACWDexAtjI8WrthKYKaqSePU9s6krmixSJ441V0Uxs2fC1QuBoCoIDw_wcB

και το MXiii box 4k ειναι προς πωληση........μερα με τη νυχτα σαν ποιοτητα αλλα και σαν 8πυρηνο

Μπορεί να ακούγεται κάπως αλλά ψάχνω κάτι με οθόνη σαν αυτό για να φαίνεται η ώρα.

Αν μπορείς τσέκαρε αν δείχνει σκοτεινά οταν βάζεις να δεις kodi.

Ακόμα τσέκαρε αν έχει μπαρες πάνω κάτω και αν εχουν λειτουργία auto hide με δυνατότητα να μπορείς να τις τραβήξεις πάνω ή κάτω οταν εξαφανιστούν.

Αγόρασα χτες το km8 pro και το θέλω και άλλα για φίλους.

Βλεπω οτι πολλοι ενδιαφερονται μονο για το κοστος ......Το θεμα ειναι να ειναι αξιοπιστο , με καλη μνημη , γρηγορο , λειτουργικο κ.λ.π

Υστερα απο ολα αυτα που διαβαζουμε μηπως εαν ειχε αναρτηθει ενας συγκριτικος πινακας θα ηταν οτι καλυτερο???

Κατι τετοιο τελος παντων...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

Να σου πω ότι είναι και γαμω τις ιδέες.

Αν το έχει κάποιος ας το οργανώσει/ξεκινήσει..

Για το πληκτρολόγιο να σου προτείνω αν η κύρια χρήση ειναι kodi να πάρεις air mouse.

Κοίτα εδω από την αρχή να μην τα ξαναγράφω

..

http://www.insomnia.gr/topic/613699-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-air-mouse/?fromsearch=1

Εσυ τελικα  με ποιο πληκτρολογιο εμεινες ευχαριστημενος?

Εγω το θελω βασικα για το Kodi...

Οσο αφορα στο πινακα ....εννοω κατι τετοιο.....Στα αριστερα βλεπουμε την βαθμολογια.......6,8....7....8,1   κ.λ.π   και μετα τα τεχ. χαρακτηριστικα , μετα διαφορες θετικες και αρνητικες παρατηρησεις .......

http://www.xbmc-italia.it/?page_id=1743

Παρέλαβα σήμερα το Mini M8S II, πρώτο μου android tv box και οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα είναι απογοητευτικές. Δεν ξέρω αν έχω πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι ή απλά έχει γενικά προβλήματα και ας έχεις πάρα πολλές θετικές αξιολογήσεις. Οκ δεν λέω ότι είναι τελείως για πέταμα αλλά για τους 2 βασικούς λόγους που το ήθελα δεν με καλύπτει...

Και για να εξηγήσω:

1) Το KODI κρασάρει πολύ συχνά. Συνήθως όταν βάζω να δω μια ταινία ή ένα livestream από Zem ή Sportsdevil. Δοκίμασα να το σβήσω ώστε να φύγουν και τα προεγκατεστημένα add ons και τα ξαναπέρασα όλα, αλλά πάλι τα ίδια.

2) Το moonlight που ενώ είχα δει ότι έτρεχε κομπλέ σε κάποια βίντεο στο youtube σε μένα κολλάει απίστευτα. Δοκίμασα και με καλώδιο και με wifi και με h264 και με h265 και ο μόνος τρόπος για να μην κολλάει τόσο είναι να βάλω το bitrate στο 1-3mbps όπου η ποιότητα είναι χάλια.

Αν κάποιος έχει καμία συμβουλή για το τι μπορεί να φταίει ας μου πει. Προς το παρόν είμαι φουλ ξενερωμένος.

- Δες αν έχεις την τελευταία ενημέρωση που υπάρχει για το μηχάνημα.

- Το Kodi ελπίζω να εννοείς ότι το έσβησες τελείως και το πέρασες από το playstore.

- Στη χειρότερη κάνει μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .

Με το που το άναψα το πρώτο πράγμα που εκανα ήταν να του περάσω update. Μάλλον το θέμα με το kodi λύθηκε. Με το που είχα μπει πρώτη φορα kodi έσβησα με εργαλείο από το fusion όλα τα add ons του κινεζου και γενικά το άδειασα για το φτιάξω όπως ηθελα. Μετά έπαθα το προβλημα που ανέφερα το σβησα και το ξανάβαλα από play store και δεν ένιωσε. Τελικά έκανα factory reset,μπήκα kodi, πέρασα zem και ευτυχώς δουλεύει κομπλέ. Άνοιγοκλεισα 10 διαφορετικά streams και δεν κρασαρε. Ενώ πριν στα 3-4 με πέταγε έξω στο μενού. Ελπίζω να ειναι εντάξει τώρα. Μένει το προβλημα με το moonlight τώρα.

Λάθος επιλογή το κέρδος θα είναι 0 σε σχέση με τα χρηματα που θα δώσεις εκτός αν είσαι πολύ ιδιαίτερος χρήστης.

Τόσα έχουν αναφερθεί στα 2 φόρουμ..

Με το που το άναψα το πρώτο πράγμα που εκανα ήταν να του περάσω update. Μάλλον το θέμα με το kodi λύθηκε. Με το που είχα μπει πρώτη φορα kodi έσβησα με εργαλείο από το fusion όλα τα add ons του κινεζου και γενικά το άδειασα για το φτιάξω όπως ηθελα. Μετά έπαθα το προβλημα που ανέφερα το σβησα και το ξανάβαλα από play store και δεν ένιωσε. Τελικά έκανα factory reset,μπήκα kodi, πέρασα zem και ευτυχώς δουλεύει κομπλέ. Άνοιγοκλεισα 10 διαφορετικά streams και δεν κρασαρε. Ενώ πριν στα 3-4 με πέταγε έξω στο μενού. Ελπίζω να ειναι εντάξει τώρα. Μένει το προβλημα με το moonlight τώρα.

Το πρώτο πράγμα είναι hard reset και αμέσως μετά γιατί μηδενίζεις με κάποιο τροπο το kodi γιατί ξαναμπαινουν..

Ποιό moonlight?

Συνέχισα τις δοκιμές σήμερα και μου έβγαλε πάλι το μήνυμα unfortunately kodi has stopped αλλά μόνο όταν περίμενα να ανοίξει κάποιο απλό stream από sportsdevil. Κατά τα άλλα δούλεψε κομπλέ ότι και να έκανα. Περίεργο πάντως αυτό το crash. Το παθαίνει κανένας άλλος το ίδιο ή κάτι παρόμοιο;

To moonlight συνεχίζει να έχει πολύ lag σε βαθμό που να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Παιδεια αυτο τι λεει σαν μηχανημα? 

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_503422.html?utm_source=ADDSALT&utm_medium=ADDSALT&utm_campaign=ADDSALT&vip=186980

Τελικα "καρφωσα" το nVidia Shield ......Δεν κανω πλεον πειραματα .

Διαλεγω κορυφη και ησυχαζω....

αυτο κανει 170 δολλαρια η λαθος ειδα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...