drdedus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δώσε 7 ευρώ παραπάνω και πάρε ενα 2/16GB με S905X. Αν σου φαίνονται πολλά τότε ψάξε κάναν αξιόπιστο πωλητή να το πάρεις από ebay η κοίτα για το 2/8GB. κανονικα έπρεπε να σου πω κοίτα σελίδες προς τα πίσω Όχι αυτο που προτείνεις. Εχει 1GB ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Mini M8S II ή Beelink MINI MXIII IIΑυτά είναι τα οικονομικότερα 'καλά' Προσωπικά θα έπαιρνα το mini mxIII λόγο Dual Band WiFi Τι προτείνετε μέχρι 30 ευρώ για kodi και κανένα live streaming κανάλι μέσω iptv; αυτό εδώ αξίζει; http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_193367.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baspax1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά αυτο εδω τι λεει? υπάρχει κατι καλυτερο στα λεφτά του? http://www.geekbuying.com/item/Tanix-TX5-Android-6-0-Marshmallow-Amlogic-S905X-2G-16G-TV-BOX-369445.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Κατοχος 2 tv box πλεον . Εχω το Zidoo X6pro 2/16 [ Rockchip RK3368 ] εδω και 6 μηνες . Και το Nexbox A95X 2/16 [Amlogic S905X ] εδω και καμμια βδομαδα . Συγκριτικα λοιπον σε ποιοτητα εικονας αλλα και σε software , θεωρω το Zidoo ανωτερο του Nexbox . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baspax1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Κατοχος 2 tv box πλεον . Εχω το Zidoo X6pro 2/16 [ Rockchip RK3368 ] εδω και 6 μηνες . Και το Nexbox A95X 2/16 [Amlogic S905X ] εδω και καμμια βδομαδα . Συγκριτικα λοιπον σε ποιοτητα εικονας αλλα και σε software , θεωρω το Zidoo ανωτερο του Nexbox . Ναι αν λάβεις και υπόψιν οτι έχει και τι διπλάσια τιμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Κατοχος 2 tv box πλεον . Εχω το Zidoo X6pro 2/16 [ Rockchip RK3368 ] εδω και 6 μηνες . Και το Nexbox A95X 2/16 [Amlogic S905X ] εδω και καμμια βδομαδα . Συγκριτικα λοιπον σε ποιοτητα εικονας αλλα και σε software , θεωρω το Zidoo ανωτερο του Nexbox . Σε ποιότητα εικόνας ας μιλήσουμε για να καταλάβουμε.Επάνω στην ιδια ταινία απο στικάκι συνδεδεμένα και τα δυο tv box με hdmi παρατηρεις διαφορά στην εικόνα? Δώσε βάση σε παρακαλώ μιλάω για την ταινία. Όχι για τα γραφικα του κάθε κουτιού. Αν υπάρχει αισθητή διαφορά έχεις τσεκάρει μήπως η τηλεόραση έχει κρατήσει διαφορετικές ρυθμίσεις εικονας για την καθε θύρα hdmi που χρησιμοποιείς? Μπορεί να ακούγονται περίεργα αλλά θέλω να ξέρω ακριβώς από την στιγμή που κάποιος μπαίνει στην διαδικασία να κάνει την σύγκριση. Ναι αν λάβεις και υπόψιν οτι έχει και τι διπλάσια τιμή...Σωστός.Αυτο έπρεπε να το τονίσει απο μονος του Ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά αυτο εδω τι λεει? υπάρχει κατι καλυτερο στα λεφτά του? http://www.geekbuying.com/item/Tanix-TX5-Android-6-0-Marshmallow-Amlogic-S905X-2G-16G-TV-BOX-369445.html Απο πάνω σου ακριβώς έχω γράψει τις 2 καλύτερες επιλογές ..... Κανε ένα κόπο και πάτα τα λινκ...... Αυτό που πόσταρες και ποιο ακριβό είναι αλλά και λίγο λαχείο αφού δεν ξέρεις τι κουσούρια κουβαλάει και το σημαντικότερο αν υπάρχει εταιρία για να τα λύσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newsformobiles Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Mini M8S II ή Beelink MINI MXIII II Αυτά είναι τα οικονομικότερα 'καλά' Προσωπικά θα έπαιρνα το mini mxIII λόγο Dual Band WiFi Διάβαζα το πρωί που έψαχνα για νέα να γράψω, παρουσίαζαν εδώ το νέο της Zidoo, το A5S. Σαν χαρακτηριστικά βλέπω έχουν τα ίδια. Την Zidoo την ξέρω γιατί έχω ένα μηχανάκι τους και είναι πολύ καλό. Ανεξάρτητα από την τιμή, η Beelink είναι καλή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonik_5 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Beelink mini mxiii αλλά τελευταία στιγμή είδα ότι έχει πρόβλημα με τον ήχο dts σε hdmi pass through. Το ίδιο πρόβλημα είδα ότι έχει και το gt1 σε Dolby digital στο 2:32 του βίντεο, ο ήχος κάνει μικρές διακοπές. Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μπω στα φόρουμ της beelink. Γνωρίζει κάποιος που οφείλεται και αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να λύνεται; Τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν σε μηχανάκια με αυτά τα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δεν απαντω συγκεκριμενα την εμπειρια μου λεω για το mecool bb2 με s912 2/16 ειχα πολλα προβληματα σε αναπαραγωγη αρχειων κυριως 2160p αλλα και fhd που η οθονη μαυριζε για καποια δευτερολεπτα και ειχε και κοληματα επρεπε να το σβηνεις βγαζοντας το βυσμα Με την online αναβαθμιση ota με wifi σαν κινητο τα προβληματα εξαλειφθηκαν και προσθεσε και αναπαραγωγη dts hd/ dd plus στο menu 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Σε ποιότητα εικόνας ας μιλήσουμε για να καταλάβουμε. Επάνω στην ιδια ταινία απο στικάκι συνδεδεμένα και τα δυο tv box με hdmi παρατηρεις διαφορά στην εικόνα? Δώσε βάση σε παρακαλώ μιλάω για την ταινία. Όχι για τα γραφικα του κάθε κουτιού. Αν υπάρχει αισθητή διαφορά έχεις τσεκάρει μήπως η τηλεόραση έχει κρατήσει διαφορετικές ρυθμίσεις εικονας για την καθε θύρα hdmi που χρησιμοποιείς? Μπορεί να ακούγονται περίεργα αλλά θέλω να ξέρω ακριβώς από την στιγμή που κάποιος μπαίνει στην διαδικασία να κάνει την σύγκριση. Σωστός. Αυτο έπρεπε να το τονίσει απο μονος του Ο καθένας. Ιδια TV ιδια θυρα hdmi απο τον ιδιο εξωτερικο σκληρο ( 2,5'' toshima 1gb ) ιδια ταινια , ιδιο player ( kodi 16.1 με skin 3σε1 ) το Α95Χ κανει "κοψιματα - καρεδιασματα - πιξελιασματα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 ωραίος, αρκετά σαφές. Δεν απαντω συγκεκριμενα την εμπειρια μου λεω για το mecool bb2 με s912 2/16 ειχα πολλα προβληματα σε αναπαραγωγη αρχειων κυριως 2160p αλλα και fhd που η οθονη μαυριζε για καποια δευτερολεπτα και ειχε και κοληματα επρεπε να το σβηνεις βγαζοντας το βυσμα Με την online αναβαθμιση ota με wifi σαν κινητο τα προβληματα εξαλειφθηκαν και προσθεσε και αναπαραγωγη dts hd/ dd plus στο menu οταν λες Οta ποιά εννοείς?Γιατί έδωσα μια αναβάθμιση πριν ενάμιση μήνα αλλά δίνει και άλλη μια τώρα τελευταία που ενώ την κατεβάζει δεν την εγκαθιστά, βγάζει σφάλμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisvele Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Mini M8S II ή Beelink MINI MXIII II Αυτά είναι τα οικονομικότερα 'καλά' Προσωπικά θα έπαιρνα το mini mxIII λόγο Dual Band WiFi Wireless Keyboard Mouse Τι προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά πως θα μετατρεψω το hdmi se rca; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 ωραίος, αρκετά σαφές. οταν λες Οta ποιά εννοείς? Γιατί έδωσα μια αναβάθμιση πριν ενάμιση μήνα αλλά δίνει και άλλη μια τώρα τελευταία που ενώ την κατεβάζει δεν την εγκαθιστά, βγάζει σφάλμα. Εγινε πριν μια εβδομαδα περιπου φανταζομαι ειναι η τελευταια εκδοση Την εκανα κατευθειαν σαν κινητο την κατεβασε δηλαδη και εκανε μονο του εγκατασταση ανοιξε δυο τρεις φορες και αυτο ηταν Παιδιά πως θα μετατρεψω το hdmi se rca; Θελεις μετατροπεα γιατι ειναι ψηφιακο το σημα και πρεπει να γινει αναλογικο Παιδιά πως θα μετατρεψω το hdmi se rca; Θελεις μετατροπεα γιατι ειναι ψηφιακο το σημα και πρεπει να γινει αναλογικο Ιδια TV ιδια θυρα hdmi απο τον ιδιο εξωτερικο σκληρο ( 2,5'' toshima 1gb ) ιδια ταινια , ιδιο player ( kodi 16.1 με skin 3σε1 ) το Α95Χ κανει "κοψιματα - καρεδιασματα - πιξελιασματα . Φανταζομαι θεμα software/firmware εκτος αν υπολειπεται πολυ σε μνημη το νεο απο το παλιο Ιδια TV ιδια θυρα hdmi απο τον ιδιο εξωτερικο σκληρο ( 2,5'' toshima 1gb ) ιδια ταινια , ιδιο player ( kodi 16.1 με skin 3σε1 ) το Α95Χ κανει "κοψιματα - καρεδιασματα - πιξελιασματα . Φανταζομαι θεμα software/firmware εκτος αν υπολειπεται πολυ σε μνημη το νεο απο το παλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα