Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να περιμένετε μέχρι τέλος Νοέμβρη. Όλο και κάποια προσφορά σε 8πύρηνα λόγω Χριστουγέννων θα βγάλουν που έχουν πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών.

Υπομονή.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.. Παιδες εχω χαθει απο τα πολλα ποστ που διαβαζω τις τελευταιες μερες.

Ειμαι κατοχοσ ενος minix h8 h plus και αφου τον ηπια λογω μη αναβαθμησης του λογισμικου(ωστε να τρεχω το καινουριο kodi οταν θα παψουν να υποστηριζουν το 16αρι βερσιον του), σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα νεου κουτιου χωρις να δωσω τα λεφτα που ειχα δωσει για το minix....(μην χεσω..ενα σωρο λεφτα για το τπτ...)

Προφανως και το νεο μηχανακι θα εχει ημερομηνια ληξης(δεν περιμενω θαυματα) αλλα τουλαχιστον οσο θα παιζει να παιζει αξιοπρεπως και να μην κλαψουριζω οτι εδωσα ενα σωρο λεφτα για κουτι που θα εκανε τα ιδια με ενα αλλο  που θα κοστιζε  το 1/3 των χρηματων .

Νομιζω οτι η επιλογη του Beelink Gt1 θα ηταν ιδανικη αλλα διαβαζω γενικα πολλα και εχω χασει την μπαλα...ακομα και προβληματα  συνδεσημοτητας μεσω wifi.

Υπαρχει καποιος που μπορει να μας βοηθησει και να μας πει τι προβληματα αnτιμετωπιζει και πως τρεχει...

Επισης αν καποιος εχει να προτινει καλυτερο μηχανακι ευπροσδεκτο( βλεπω παλι της ιδιας εταιριας το mxιι  ιι)...

Eyxaristv

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.. Παιδες εχω χαθει απο τα πολλα ποστ που διαβαζω τις τελευταιες μερες.

Ειμαι κατοχοσ ενος minix h8 h plus και αφου τον ηπια λογω μη αναβαθμησης του λογισμικου(ωστε να τρεχω το καινουριο kodi οταν θα παψουν να υποστηριζουν το 16αρι βερσιον του), σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα νεου κουτιου χωρις να δωσω τα λεφτα που ειχα δωσει για το minix....(μην χεσω..ενα σωρο λεφτα για το τπτ...)

Προφανως και το νεο μηχανακι θα εχει ημερομηνια ληξης(δεν περιμενω θαυματα) αλλα τουλαχιστον οσο θα παιζει να παιζει αξιοπρεπως και να μην κλαψουριζω οτι εδωσα ενα σωρο λεφτα για κουτι που θα εκανε τα ιδια με ενα αλλο που θα κοστιζε το 1/3 των χρηματων .

Νομιζω οτι η επιλογη του Beelink Gt1 θα ηταν ιδανικη αλλα διαβαζω γενικα πολλα και εχω χασει την μπαλα...ακομα και προβληματα συνδεσημοτητας μεσω wifi.

Υπαρχει καποιος που μπορει να μας βοηθησει και να μας πει τι προβληματα αnτιμετωπιζει και πως τρεχει...

Επισης αν καποιος εχει να προτινει καλυτερο μηχανακι ευπροσδεκτο( βλεπω παλι της ιδιας εταιριας το mxιι ιι)...

Eyxaristv

Λογικά θα υπάρξει υποστήριξη είτε μέσω spmc είτε ανεπίσημα.

Κάτοχος gt1 εδώ και 10 μέρες.δεν έχω κανένα θέμα και ότι έτυχε, λύθηκε στο λεπτό.άλλαζε η γλώσσα στα κινέζικα στο τελευταίο update.τύχη θες,γιοβάνια οι άλλοι, απλά κράζουν γιατί έχουν το σκοπό τους, σε μένα είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Προφανως και το νεο μηχανακι θα εχει ημερομηνια ληξης(δεν περιμενω θαυματα) αλλα τουλαχιστον οσο θα παιζει να παιζει αξιοπρεπως και να μην κλαψουριζω οτι εδωσα ενα σωρο λεφτα για κουτι που θα εκανε τα ιδια με ενα αλλο που θα κοστιζε το 1/3 των χρηματων .

Νομιζω οτι η επιλογη του Beelink Gt1 θα ηταν ιδανικη αλλα διαβαζω γενικα πολλα και εχω χασει την μπαλα...ακομα και προβληματα συνδεσημοτητας μεσω wifi.

Επισης αν καποιος εχει να προτινει καλυτερο μηχανακι ευπροσδεκτο( βλεπω παλι της ιδιας εταιριας το mxιι ιι)...

Eyxaristv

Για δες εδώ:

https://m.youtube.com/watch?list=LLNyyY-vbTkLKMs4ppbxLzfQ&v=VAMHe6eQQO8

Δημοσ.

Έχετε παρατηρήσει ότι σε ορισμένα μηχανάκια κάποια bluetooth mouse δεν δουλεύουν?

Αναφέρομαι σε microsoft bluetooth 4.Χ mouse αυτό είναι το περίεργο.

bluetooth 3.0 δεν μου έχει δουλέψει ποτέ.

Δημοσ.

Προφανως και το νεο μηχανακι θα εχει ημερομηνια ληξης(δεν περιμενω θαυματα) αλλα τουλαχιστον οσο θα παιζει να παιζει αξιοπρεπως και να μην κλαψουριζω οτι εδωσα ενα σωρο λεφτα για κουτι που θα εκανε τα ιδια με ενα αλλο  που θα κοστιζε  το 1/3 των χρηματων .

Νομιζω οτι η επιλογη του Beelink Gt1 θα ηταν ιδανικη αλλα διαβαζω γενικα πολλα και εχω χασει την μπαλα...ακομα και προβληματα  συνδεσημοτητας μεσω wifi.

Επισης αν καποιος εχει να προτινει καλυτερο μηχανακι ευπροσδεκτο( βλεπω παλι της ιδιας εταιριας το mxιι  ιι)...

Eyxaristv

Έχεις μια χαρά μηχάνημα.. χαλαρά σε βγάζει αρκετό καιρό ακόμα, που σημαίνει δεν αξίζει να αγοράσεις κάτι απο τη φετινή σοδειά ...

Δημοσ.

Λογικά θα υπάρξει υποστήριξη είτε μέσω spmc είτε ανεπίσημα.

Κάτοχος gt1 εδώ και 10 μέρες.δεν έχω κανένα θέμα και ότι έτυχε, λύθηκε στο λεπτό.άλλαζε η γλώσσα στα κινέζικα στο τελευταίο update.τύχη θες,γιοβάνια οι άλλοι, απλά κράζουν γιατί έχουν το σκοπό τους, σε μένα είναι μια χαρά.

Για δες εδώ:

Παιδες ευχαριστω και τους δυο σας για την απαντηση

Έχεις μια χαρά μηχάνημα.. χαλαρά σε βγάζει αρκετό καιρό ακόμα, που σημαίνει δεν αξίζει να αγοράσεις κάτι απο τη φετινή σοδειά ...

Φιλε leros ισως απλα θελω να κανω μια αγορα για να εχω κα ιδευτερο μηχανακι να παιζω..

Λες να περιμενω το 2017 για νεα αγορα???

Εχεις δει κατι που αξιζει να περιμενουμε και θα εχει και aftersales υποστηριξη?(γιατι η minix μαλλον ειναι για κλωτσιες τελικα)

Δημοσ.

Παιδιά 33-37€ στοιχίζει ενα super μηχανάκι..

Αν θα έχει υποστήριξη από την στιγμή που δουλεύει ικανοποιητικά σήμερα είναι λεπτομέρεια.

Η τεχνολογία αλλάζει γρήγορα αλλά οι codecs όχι τόσο γρήγορα.

Οπότε είναι λεπτομέρεια.

Βρείτε κάτι φρέσκο, που δουλεύει καλά και δώστε περισσότερο βάση στο air-mouse που ια αγοράστε.

Δημοσ.

Παιδιά 33-37€ στοιχίζει ενα super μηχανάκι..

Αν θα έχει υποστήριξη από την στιγμή που δουλεύει ικανοποιητικά σήμερα είναι λεπτομέρεια.

Η τεχνολογία αλλάζει γρήγορα αλλά οι codecs όχι τόσο γρήγορα.

Οπότε είναι λεπτομέρεια.

Βρείτε κάτι φρέσκο, που δουλεύει καλά και δώστε περισσότερο βάση στο air-mouse που ια αγοράστε.

ενα σουπερ μηχανακι ηταν κατι το minix που εχω...απλα δεν εκανε 40... αλλα παρα πολλα παραπανω.

Και ολη η κουβεντα γινεται για να αποφυγω και εγω και αλλοι πολλοι το ιδιο "λαθος".

Επισης φυσικα και θα επρεπε να μας νοιαζει και το αυριο ακομα και για μηχανακια κοστους 40 ευρω(δεν ειπαμε να το παντρευτουμε

αλλα οχι να βγαζει με το ζορι 2 χρονια)

Μιας και ανεφερες το αιρ μαους μολις παρελαβα εναν κινεζο rii i8 αλλα το σημαντικοτερο ολων ειναι οτι εχει backlight. οποτε οσοι επενδυσετε σε air mouse  θα προτεινα οπως και δηποτε να εχουν backlight

Δημοσ.

φίλε μου δεν κατάλαβες καθόλου τι είπα.

Το αύριο που κοιτάτε με βάση την εξέλιξη και διανομή στην αγορά για εμπορική χρήση των καινούργιων codec και αυτά που προσφέρει το μηχανάκι με ενα σωστό σημερινό firmware φτάνουν για πολλά ακόμα χρόνια ειδικά από την στιγμή που υποστηρίζουν και hardware acceleration.

Δηλαδή ποιά ειναι η δικιά σου πρόταση που θα κρατήσει περισσότερο σε σχέση με την αγορά ενός 2/16 905X αγορασμένο στα 37€ ?

Πόσο θα στοιχίζει αυτή?

Αν πεις πάνω απο 60€ θα σου πω ότι απλά ΤΟΤΕ που εσύ θα ψάχνεις για υποστήριξη εγω θα αγοράσω απλά το τελευταίο μοντέλο με την διαφορά των χρημάτων.

Απλή λογική είναι.

Το πολύ σωστό που ψάχνεις είναι για αυτούς που σήμερα προβάλουν 4k με διάφορα περίεργα bitrate και codecs.

Φαντάσου οτι και αυτα με τα 37€ τα καταφέρνουν ακόμα και εκεί αρκετά καλά εως και άψογα.

Το backlight που λες είναι ευπρόσδεκτο.

Στοιχίζει ακριβά αλλά ισως να το υιοθετήσουν περισσότεροι στο μέλλον.

Δημοσ.

Μη βγάζεις άχρηστο το minix επειδή δεν θα πάρει android 5. Απλώς άσε πάνω την τρέχουσα έκδοση kodi. Το ότι βγαίνει kodi 17 που ζητάει android 5 δεν σημαίνει ότι το Kodi 16 δεν θα συνεχίσει να παίζει.

Δημοσ.

που το είδες ότι έβγαλα κάποιο box άχρηστο??

Ποιός μίλησε για εκδόσεις Android και Kodi?

Ακριβώς το αντίθετο λέω.

Αν παίζει codecs με διάφορα profile και bitrate τότε δεν μας νοιάζουν οι μπούρδες τα skin κλπ.

Εκτός αν δεν δουλεύουν κάποια plugin σωστά μελλοντικά.

Αλλά και εκεί πάλι έρχεται αυτό που λέω.

Δημοσ.

φίλε μου δεν κατάλαβες καθόλου τι είπα.

Το αύριο που κοιτάτε με βάση την εξέλιξη και διανομή στην αγορά για εμπορική χρήση των καινούργιων codec και αυτά που προσφέρει το μηχανάκι με ενα σωστό σημερινό firmware φτάνουν για πολλά ακόμα χρόνια ειδικά από την στιγμή που υποστηρίζουν και hardware acceleration.

Δηλαδή ποιά ειναι η δικιά σου πρόταση που θα κρατήσει περισσότερο σε σχέση με την αγορά ενός 2/16 905X αγορασμένο στα 37€ ?

Πόσο θα στοιχίζει αυτή?

Αν πεις πάνω απο 60€ θα σου πω ότι απλά ΤΟΤΕ που εσύ θα ψάχνεις για υποστήριξη εγω θα αγοράσω απλά το τελευταίο μοντέλο με την διαφορά των χρημάτων.

Απλή λογική είναι.

Το πολύ σωστό που ψάχνεις είναι για αυτούς που σήμερα προβάλουν 4k με διάφορα περίεργα bitrate και codecs.

Φαντάσου οτι και αυτα με τα 37€ τα καταφέρνουν ακόμα και εκεί αρκετά καλά εως και άψογα.

Το backlight που λες είναι ευπρόσδεκτο.

Στοιχίζει ακριβά αλλά ισως να το υιοθετήσουν περισσότεροι στο μέλλον.

παιδες για το τηλεχειρηστηριο  απο ebay τον τσιμπησα τον κινεζο που λεω(oem οχι genuine) και εκανε 12ευρω και παιζει αψογα.

Μη βγάζεις άχρηστο το minix επειδή δεν θα πάρει android 5. Απλώς άσε πάνω την τρέχουσα έκδοση kodi. Το ότι βγαίνει kodi 17 που ζητάει android 5 δεν σημαίνει ότι το Kodi 16 δεν θα συνεχίσει να παίζει.

Σε καμια περιπτωση δεν το βγαζω αχρηστο.. αλλα καποια στιγμη τα addons του codi θα παψουν να υποστηριζουν την 16αρα... θα μου πεις μεχρι τοτε βλεπουμε...

Δημοσ.

που το είδες ότι έβγαλα κάποιο box άχρηστο??

Ποιός μίλησε για εκδόσεις Android και Kodi?

Ακριβώς το αντίθετο λέω.

Αν παίζει codecs με διάφορα profile και bitrate τότε δεν μας νοιάζουν οι μπούρδες τα skin κλπ.

Εκτός αν δεν δουλεύουν κάποια plugin σωστά μελλοντικά.

Αλλά και εκεί πάλι έρχεται αυτό που λέω.

Δεν πήγαινε σε εσένα αλλά στο φίλο που έχει το minix και ψάχνεται για νέο. Στη θέση του θα συνέχιζα με αυτό μέχρι να έφτανε σε σημείο να μην δουλεύουν κάποια plugins (όπως σωστά είπες) που να ήταν σημαντικά για εμένα. Αυτό βέβαια μέχρι να συμβεί μπορεί να πάρει άλλα 2 χρόνια ή και πολύ παραπάνω. Εδώ υπάρχουν άλλοι που έχουν ακόμα winxp και kodi 14 και την κάνουν τη δουλειά τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...