Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για Νόβα μέσω vpn μόνο.αα και λίγο τσιμπάνε οι τιμές με τα ελληνικά.κάνε μια αναζήτηση να δεις τι παίζει.Προσωπικά με το iview παράτησα kodi

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για Νόβα μέσω vpn μόνο.αα και λίγο τσιμπάνε οι τιμές με τα ελληνικά.κάνε μια αναζήτηση να δεις τι παίζει.Προσωπικά με το iview παράτησα kodi

Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα vpn apps και δεν πιάνει τίποτα. Εσύ έχεις βρει τρόπο να βλέπεις;

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα vpn apps και δεν πιάνει τίποτα. Εσύ έχεις βρει τρόπο να βλέπεις;

Έχεις συνδρομητικό iview;

Δημοσ.

Έχεις συνδρομητικό iview;

Υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα για να πάμε εκεί και να απαντήσουμε και στα παιδιά που ρωτάνε; Να μην είμαστε off εδώ. Όχι δεν έχω συνδρομητικό, προς το παρόν έχω το trial των 3 ημερών, τι διαφορά έχει; Στο συνδρομητικό δίνουν τα κανάλια της Νόβα δηλαδή;

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα για να πάμε εκεί και να απαντήσουμε και στα παιδιά που ρωτάνε; Να μην είμαστε off εδώ. Όχι δεν έχω συνδρομητικό, προς το παρόν έχω το trial των 3 ημερών, τι διαφορά έχει; Στο συνδρομητικό δίνουν τα κανάλια της Νόβα δηλαδή;

Ναι, κάποια τα δίνουν.με χρήση vpn πάντα

Δημοσ.

Το VPN βγαίνει εκ του Virtual Private Network, βάζοντας το μπορείς να φιλτράρεις την σύνδεση σου να περνά μέσα από ιδιωτικούς servers για ανώνυμη πλοήγηση. Ότι κάνουν οι φοιτητές με το OpenVPN δηλαδή, για να μπαίνουν στα τοπικά δίκτυα των Πανεπιστημίων. Αλλαγή IP με λίγα λόγια.

Το iview είναι ένα app για android μόνο (μη νόμιμο, σαν το Kodi), συνδρομητικό (έχει 3 μέρες trial), και δίνει ΟΤΕ (και Νόβα αλλά όχι σε Ελλάδα ή Κύπρο). Με VPN λογικά θα γίνεται αν βλέπει άλλη χώρα, αλλά θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις ελεύθερο server που να είναι γρήγορος και χωρίς λίγο χρόνο σύνδεσης, για να παίζει το stream σωστά.

Δημοσ.

Εκτός αν πληρώσεις και το vpn 5-7$ το μήνα.

Αυτος ο "γαλατης" θέλει και αυτός vpn?

Υπάρχουν πολλοί αλλά ποιός είναι ο σταθεροτερος?

Επειδή με ρωτάνε εδω,προσφέρει κάποιος από αυτούς φινλανδικό πακετο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...