vrwmiaris Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Για Νόβα μέσω vpn μόνο.αα και λίγο τσιμπάνε οι τιμές με τα ελληνικά.κάνε μια αναζήτηση να δεις τι παίζει.Προσωπικά με το iview παράτησα kodi
BELL Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Για στείλετε κάνα λινκ ρε παιδιά. Τι εστί iview
p4n0s86 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Για Νόβα μέσω vpn μόνο.αα και λίγο τσιμπάνε οι τιμές με τα ελληνικά.κάνε μια αναζήτηση να δεις τι παίζει.Προσωπικά με το iview παράτησα kodi Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα vpn apps και δεν πιάνει τίποτα. Εσύ έχεις βρει τρόπο να βλέπεις;
vrwmiaris Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα vpn apps και δεν πιάνει τίποτα. Εσύ έχεις βρει τρόπο να βλέπεις; Έχεις συνδρομητικό iview;
p4n0s86 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Έχεις συνδρομητικό iview; Υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα για να πάμε εκεί και να απαντήσουμε και στα παιδιά που ρωτάνε; Να μην είμαστε off εδώ. Όχι δεν έχω συνδρομητικό, προς το παρόν έχω το trial των 3 ημερών, τι διαφορά έχει; Στο συνδρομητικό δίνουν τα κανάλια της Νόβα δηλαδή;
vrwmiaris Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα για να πάμε εκεί και να απαντήσουμε και στα παιδιά που ρωτάνε; Να μην είμαστε off εδώ. Όχι δεν έχω συνδρομητικό, προς το παρόν έχω το trial των 3 ημερών, τι διαφορά έχει; Στο συνδρομητικό δίνουν τα κανάλια της Νόβα δηλαδή; Ναι, κάποια τα δίνουν.με χρήση vpn πάντα
dimitris21gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ναι, κάποια τα δίνουν.με χρήση vpn πάντα Ποιο VPN προτείνεις για windows και ποιο για android?
kmanikas13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι εστί vpn και κανάλια συνδρομητικά; για το iview γνωρίζω
letom Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μπορεί κάποιος να πει και για το iview δυο λόγια?
p4n0s86 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Το VPN βγαίνει εκ του Virtual Private Network, βάζοντας το μπορείς να φιλτράρεις την σύνδεση σου να περνά μέσα από ιδιωτικούς servers για ανώνυμη πλοήγηση. Ότι κάνουν οι φοιτητές με το OpenVPN δηλαδή, για να μπαίνουν στα τοπικά δίκτυα των Πανεπιστημίων. Αλλαγή IP με λίγα λόγια. Το iview είναι ένα app για android μόνο (μη νόμιμο, σαν το Kodi), συνδρομητικό (έχει 3 μέρες trial), και δίνει ΟΤΕ (και Νόβα αλλά όχι σε Ελλάδα ή Κύπρο). Με VPN λογικά θα γίνεται αν βλέπει άλλη χώρα, αλλά θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις ελεύθερο server που να είναι γρήγορος και χωρίς λίγο χρόνο σύνδεσης, για να παίζει το stream σωστά.
drdedus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Εκτός αν πληρώσεις και το vpn 5-7$ το μήνα. Αυτος ο "γαλατης" θέλει και αυτός vpn? Υπάρχουν πολλοί αλλά ποιός είναι ο σταθεροτερος? Επειδή με ρωτάνε εδω,προσφέρει κάποιος από αυτούς φινλανδικό πακετο?
BELL Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μπορείς να είσαι πιο συγκεκριμένος πιο iview;γιατί βλέπω πολλά
WalkerSW Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μπορείς να είσαι πιο συγκεκριμένος πιο iview;γιατί βλέπω πολλά https://www.facebook.com/iviewhdlive/ 2
aGka8l Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 https://www.fasttech.com/products/1110/10020426/6081300-mini-m8s-ii-quad-core-marshmallow-tv-box-16gb-eu αυτο αξιζει δεδομένου οτι αυριο θα χει κουπονι -10%? αρα καπου 39$
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα