kover Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) ποια από τις δύο συσκευές θα προτείνατε; η χρήση θα είναι youtube κυρίως και καμιά ταινία. υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή τη τιμή; Επεξ/σία 5 Μαρτίου από kover
nakata1954 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kover είπε ποια από τις δύο συσκευές θα προτείνατε; η χρήση θα είναι youtube κυρίως και καμιά ταινία. υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή τη τιμή https://www.amazon.com/BOXY-Android-Streaming-Player-Netflix/dp/B0BTMMG4LP Επεξ/σία 5 Μαρτίου από nakata1954
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Στις 22/10/2024 στις 6:16 ΠΜ, zio10 είπε Αυτό θέλω να δοκιμάσω, να συνδέσω ποντίκι. Το πρόβλημα είναι ότι έχει χαθεί η επικοινωνία με το χειριστήριο. Όταν λες με καρφί τι εννοείς; Βρήκα ένα βίντεο που κάποιος κάνει μια πατέντα με usb και otg καλώδιο και συνδέει ποντίκι στο 4k, το δικό μου είναι το απλό που νομίζω δεν έχει otg υποστήριξη αλλά θα το δοκιμάσω. Πέρασε καιρός αλλά το γράφω ενημερωτικά. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος τελικά να δουλέψει το στικάκι γιατί το απλό μοντέλο (όχι το 4κ) δεν υποστηρίζει otg άρα δεν μπορεί να συνδεθεί ποντίκι για να προχωρήσεις και να συνδεθείς ξανά σε δίκτυο, με το χειριστήριο κτλ. 1
nickolasemp Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω, για video: 8k, h265 & av1, HDR10+ & DV | για audio: trueHD, DTS-X & DTS-MA 7.1 και με υποστήριξη για netflix & prime & disney+ Κοινώς ένα boxάκι που να τραβάει τα πάντα... Υπάρχει; ή πάμε μόνο σε nvidia shield TV pro του 2019 (!) (το οποίο δεν υποσητρίζει και 8k νομίζω) μόνο; Να περιμένω μπας και βγει κανά tegra x1++/T239 και τα κλάψω τα χρήματά μου; Edit: Θα μπορούσα και firetv cube, αλλά to aftvnews λέει ότι η Amazon ίσως κόψει το sideloading, γιατί θα φύγει από το FOS/Android να πάει στο Rust and React Native.. Επεξ/σία 9 Μαρτίου από nickolasemp
nakata1954 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Το firetv cube 3d gen θα σε καλύψει σε όλα εκτός από το 8κ όσο για το Rust and React Native κάτι είχα ακούσει και γω ότι θα γίνει τον Απρίλιο αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε/είχα καμιά ενημέρωση από πλευράς AMAZON, εχω 3 firetv cube 2d gen και ενα firetv cube 3d gen συνδρομές στα netflix , prime , disney+ οπότε εχω ιδίαν αντίληψη των δυνατοτήτων του firetv cube 3d gen στα συν (για μένα) η hands free χρήση της ALEXA. Επεξ/σία 9 Μαρτίου από nakata1954 1
kallair Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 9/3/2025 στις 9:29 ΜΜ, nakata1954 είπε Το firetv cube 3d gen θα σε καλύψει σε όλα εκτός από το 8κ όσο για το Rust and React Native κάτι είχα ακούσει και γω ότι θα γίνει τον Απρίλιο αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε/είχα καμιά ενημέρωση από πλευράς AMAZON, εχω 3 firetv cube 2d gen και ενα firetv cube 3d gen συνδρομές στα netflix , prime , disney+ οπότε εχω ιδίαν αντίληψη των δυνατοτήτων του firetv cube 3d gen στα συν (για μένα) η hands free χρήση της ALEXA. ολιγον οφ τοπικ, η αλεξα ομιλει ελληνικα ή ειναι δυστροπη σαν το google assistant; edit. επισης μου χαλασε η τηλεοραση στο υπνοδωματιο και ριχνω κλεφτες ματιες κ προς τηλεοραση απο amazon.de που καποιες εχουν δωρεαν μεταφορικα. γλυκοκοιταζω μια με fireOS.. απο λειτουργικο θα εχω θεμα με apps; μπορω να κανω sideloading κανονικα; περα απο τις κλασσικες streaming apps, χρησιμοποιω και iptv (stbemu, xciptv, και παρομοιες iptv players). Επεξ/σία 14 Μαρτίου από kallair
HardwareZone Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου On 09/03/2025 at 12:01, nickolasemp said: Να ρωτήσω, για video: 8k, h265 & av1, HDR10+ & DV | για audio: trueHD, DTS-X & DTS-MA 7.1 και με υποστήριξη για netflix & prime & disney+ Κοινώς ένα boxάκι που να τραβάει τα πάντα... Υπάρχει; ή πάμε μόνο σε nvidia shield TV pro του 2019 (!) (το οποίο δεν υποσητρίζει και 8k νομίζω) μόνο; Να περιμένω μπας και βγει κανά tegra x1++/T239 και τα κλάψω τα χρήματά μου; Edit: Θα μπορούσα και firetv cube, αλλά to aftvnews λέει ότι η Amazon ίσως κόψει το sideloading, γιατί θα φύγει από το FOS/Android να πάει στο Rust and React Native.. Τι να το κάνεις το 8K καμάρι μου; Δεν υπάρχει υλικό (ταινίες/σειρές/ντοκιμαντέρ)... μέχρι να αρχίσει να βγαίνει 8K υλικό, να έχει νόημα (να πάρεις δηλαδή 150 ίντσες και βάλε TV, γιατί αν πας σε 55/65/77/85 ίντσες για να δεις διαφορά από 4K σε 8K θα πρέπει να κολλήσεις πάνω στην TV ) θα έχουμε αλλάξει όχι ένα boxάκι, αλλά την μισή μας ζωή
nakata1954 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, kallair είπε ολιγον οφ τοπικ, η αλεξα ομιλει ελληνικα ή ειναι δυστροπη σαν το google assistant; Από Ελληνικά δεν σκαμπάζει γρι ,αλλά δεν ειναι δύστροπη, απλά πρέπει να χρησιμοποιείς εντολές συμβατές με το skill της εφαρμοφης πχ alexa on/off the livingroom light ειναι αρκετό για το ανάμα/σβήσιμο των φώτων αλλά για να δεις τις κάμερες δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εντολή on/off αλλα την εντολη alexa show me the front door/alexa show me the back yard και alexa go back για έξοδο. θα εχω θεμα με apps; Ορισμένες εφαρμογές (πχ cosmote tv) θα πρέπει να τις εγκαταστήσεις μέσω aurora store μπορω να κανω sideloading κανονικα; Κανονικότατα εγώ χρησιμοποιώ το adblink για πλευρική φόρτωση εφαρμογών σε όλα τα μποξάκια που εχω για να παίζω. (Shield Pro , dune homatics , fire tv stick max 4k , xiaomi . mecool . on 4k pro , Roku Streaming Stick+) περα απο τις κλασσικες streaming apps, χρησιμοποιω και iptv (stbemu, xciptv, και παρομοιες iptv players). Είχα χρησιμοποιήσει για κάνα μήνα το StbEmu (pro) χωρίς κανένα πρόβλημα.Για τις υπόλοιπες εφαρμογές δεν εχω άποψη. Edit. Μια τελευταία συμβουλή. Φρόντισε η τηλεόραση που θα αγοράσεις να τρέχει fire tv OS 7 και όχι κάποιο από τα παλιότερα 5 η 6. https://developer.amazon.com/docs/fire-tv/fire-os-overview.html Ελπίζω να βοήθησα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου από nakata1954 1
nickolasemp Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 7 hours ago, HardwareZone said: Τι να το κάνεις το 8K καμάρι μου; Δεν υπάρχει υλικό (ταινίες/σειρές/ντοκιμαντέρ)... μέχρι να αρχίσει να βγαίνει 8K υλικό, να έχει νόημα (να πάρεις δηλαδή 150 ίντσες και βάλε TV, γιατί αν πας σε 55/65/77/85 ίντσες για να δεις διαφορά από 4K σε 8K θα πρέπει να κολλήσεις πάνω στην TV ) θα έχουμε αλλάξει όχι ένα boxάκι, αλλά την μισή μας ζωή Μην το λες, είναι τρελοί οι Ρωμαίοι! Δεν θέλω να δώσω τώρα 200€ για το nvidia shield pro ή 160€ για την Alexa και σε 2 χρόνια να βλέπεις 8κ. Προτζέκτορας είναι 4κ, αλλά θα τον αλλάξω όταν βγει το 8κ, γιατί στις 130 ίντσες φαίνεται καλύτερα υποθέτω.
HardwareZone Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 18 hours ago, nickolasemp said: Μην το λες, είναι τρελοί οι Ρωμαίοι! Δεν θέλω να δώσω τώρα 200€ για το nvidia shield pro ή 160€ για την Alexa και σε 2 χρόνια να βλέπεις 8κ. Προτζέκτορας είναι 4κ, αλλά θα τον αλλάξω όταν βγει το 8κ, γιατί στις 130 ίντσες φαίνεται καλύτερα υποθέτω. Νομίζω πως τα έγραψα ήδη, αλλά ας τα γράψω άλλη μια 8K Projector.. θα βγει. Οι τωρινοί δεν είναι native, είναι 4K με e-shift (π.χ. JVC NZ800 & JVC NZ900). Οι φθηνοί 4K δεν είναι 4K, αλλά 1080p/2K με e-shift (pixel shifting). Υλικό σε ταινίες 8K αργούμε πολύ να δούμε. Και να είχαμε σήμερα υλικό. Δεν θα έβλεπες διαφορά μεταξύ κανονικού, καλού 4K προβολέα και κάποιου 8K (είτε τωρινού που είναι 8K μέσω e-shift, είτε μελλοντικό native 8K panel) σε νορμάλ διαστάσεις (<200")... δεν θα μπορούσες να κάτσεις τόσο κοντά ώστε να είναι διακριτή η διαφορά μεταξύ 4k & 8k resolution. 2
stamka Δημοσ. Σάββατο στις 09:34 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:34 πμ (επεξεργασμένο) Στις 5/3/2025 στις 8:04 ΠΜ, kover είπε ποια από τις δύο συσκευές θα προτείνατε; η χρήση θα είναι youtube κυρίως και καμιά ταινία. υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή τη τιμή; Mecool TV Box KM2 Plus η τιμη του ειναι στα 80 γενικα αν δεις το ιστορικο Τι παιρνεις οταν πεσει η τιμη Επεξ/σία Σάββατο στις 09:34 πμ από stamka
paiktaras69 Δημοσ. Σάββατο στις 11:33 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:33 πμ https://www.amazon.de/waipu-tv-Fernbedienung-Beleuchtung-Fernsehen-TV-Sender-Schwarz/dp/B0DXLDS1C6?language=en_GB&linkCode=sl1&linkId=fb2ca494f4b00123380e5d62633ed220&ref_=as_li_ss_tl&tag=amz2link0a3-21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα