kirileman Δημοσ. Τετάρτη στις 12:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:09 μμ 20 hours ago, gokuthelegend said: Ξέρω ότι το θέμα αφορά Android Boxes αλλά θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Θεωρείτε ότι θα ήταν καλή ιδέα κάποιος να πάρει κάποιο mini / micro refubished υπολογιστή με ενσωματωμένα γραφικά, πχ intel graphics μόνο για αναπαραγωγή ταινιών, κάτι σαν αυτό; Θεωρώ με εγκατάσταση Windows και σετάρισμα κάποιου browser για αναπαραγωγή streaming (κάποιες υπηρεσίες έχουν και εφαρμογή στο Microsoft Store) και ένα λογισμικό για media player με όλους τους codecs για αναπαραγωγή τοπικών αρχείων είναι υπεραρκετά. Και θα μπορείς να το χρησιμοποιείς και σαν υπολογιστή για απλές εργασίες. Θα μπορούσα να ζήσω με κάτι τέτοιο, μαζί με ένα usb ir receiver + κοντρόλ. Το android box παραμένει πιο χρηστικό.
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 01:01 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 01:01 μμ Εν τω μεταξύ, εκεί που δεν είχα δώσει και ιδιαίτερη σημασία στο Boxάκι που μου είχε αντικαταστήσει η Cosmote, σκαλίζοντάς το λίγο είδα πως είναι η version του Skyworth με τον Amlogic S905X4 που πρακτικά είναι ο επεξεργαστής που υπάρχει ακόμη και στα τελευταίας γενιάς android players! Οπότε λέω να του δώσω άλλη μια ευκαιρία για να δω πως θα τα πάει και θα του κάνω και ένα reset γιατι την τελευταία φορά κάπου μου έκανε μερικά νερά όταν άλλαξα τις ρυθμίσεις για το Dolby Vision περιεχόμενο.
mr.Vox Δημοσ. Τετάρτη στις 01:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:56 μμ 47 λεπτά πριν, billdanos είπε Εν τω μεταξύ, εκεί που δεν είχα δώσει και ιδιαίτερη σημασία στο Boxάκι που μου είχε αντικαταστήσει η Cosmote, σκαλίζοντάς το λίγο είδα πως είναι η version του Skyworth με τον Amlogic S905X4 που πρακτικά είναι ο επεξεργαστής που υπάρχει ακόμη και στα τελευταίας γενιάς android players! Οπότε λέω να του δώσω άλλη μια ευκαιρία για να δω πως θα τα πάει και θα του κάνω και ένα reset γιατι την τελευταία φορά κάπου μου έκανε μερικά νερά όταν άλλαξα τις ρυθμίσεις για το Dolby Vision περιεχόμενο. Μου έδωσαν και μένα ένα αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Σήμερα διαπίστωσα ότι είναι ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΈΝΟ και το πήγα πίσω αλλά όλα αυτά που είχαν είναι τελικά refurbished.. Λίγο που το είδα μιας και άνοιξα το κουτί σήμερα φαίνεται ταλαιπωρημένο. Δεν το έβαλα να το δοκιμάσω αλλά βλέπω ότι έχει είσοδο κεραίας. Να ζητήσω αντικατάσταση στο 13788 μου είπαν με καινούργιο στο κατάστημα. Αρχικά δεν το ήθελα σε συνδρομή που έχω αλλά μου το έδωσαν με το ζόρι κιόλας. Με το ζόρι και ανακαινισμένο κιόλας παρά πάει. Αν δεν το επιστρέψω όταν λήξει η σύμβαση θα μου το χρεώσουν σαν καινούργιο. Θα πάρω μετά τηλέφωνο για να δω τι θα μου πουν.
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 02:24 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 02:24 μμ 24 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Μου έδωσαν και μένα ένα αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Σήμερα διαπίστωσα ότι είναι ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΈΝΟ και το πήγα πίσω αλλά όλα αυτά που είχαν είναι τελικά refurbished.. Λίγο που το είδα μιας και άνοιξα το κουτί σήμερα φαίνεται ταλαιπωρημένο. Δεν το έβαλα να το δοκιμάσω αλλά βλέπω ότι έχει είσοδο κεραίας. Να ζητήσω αντικατάσταση στο 13788 μου είπαν με καινούργιο στο κατάστημα. Αρχικά δεν το ήθελα σε συνδρομή που έχω αλλά μου το έδωσαν με το ζόρι κιόλας. Με το ζόρι και ανακαινισμένο κιόλας παρά πάει. Αν δεν το επιστρέψω όταν λήξει η σύμβαση θα μου το χρεώσουν σαν καινούργιο. Θα πάρω μετά τηλέφωνο για να δω τι θα μου πουν. Ναι συνηθίζεται αυτό να σου πλασάρουν συσκευές από επιστροφές κλπ... Το δικό μου ήταν σφραγιστό και είχε και τα original αυτοκόλλητα πάνω του, τα καλώδια ήταν τυλιγμένα σωστά σε σφραγιστά σακουλάκια, κλπ κλπ κλπ. Έχει ενσωματωμένο DVB tuner που ενεργοποιήθηκε σε κάποιο από τα προηγούμενα updates και σου εμφανίζει και όλα τα επίγεια κανάλια στη λίστα με τα υπόλοιπα της Cosmote TV. Αν "γκρινιάξεις" λίγο θα στο αντικαταστήσουν, αλλά και πάλι δεν θα είσαι σίγουρος για το νέο που θα παραλάβεις...
kirileman Δημοσ. Τετάρτη στις 03:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:33 μμ 2 hours ago, billdanos said: Εν τω μεταξύ, εκεί που δεν είχα δώσει και ιδιαίτερη σημασία στο Boxάκι που μου είχε αντικαταστήσει η Cosmote, σκαλίζοντάς το λίγο είδα πως είναι η version του Skyworth με τον Amlogic S905X4 που πρακτικά είναι ο επεξεργαστής που υπάρχει ακόμη και στα τελευταίας γενιάς android players! Οπότε λέω να του δώσω άλλη μια ευκαιρία για να δω πως θα τα πάει και θα του κάνω και ένα reset γιατι την τελευταία φορά κάπου μου έκανε μερικά νερά όταν άλλαξα τις ρυθμίσεις για το Dolby Vision περιεχόμενο. Με το framerate τι παίζει; Πχ, στο shield έχω (αναγκαστικά) ένα framerate app που του έχω ορίσει τα frames για κάθε app ξεχωριστά και ευτυχώς, μετά τα τελευταία updates παίζει ξανά απροβλημάτιστα.
kallair Δημοσ. Τετάρτη στις 03:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:55 μμ Κακα τα ψεματα, κανενα androidtv box δεν εχει φτασει τον tegra του shield... Ειχα βαλει κ εγω πολλες φορες στο καλαθι μου το nvidia shield pro αλλά τελευταια στιγμη εκανα πισω.. Τελικα κατεληξα σε αγορα τηλεορασης με androidtv και ειμαι "τυχερος" που φοραει, η PHILIPS 65PUS8507 που ειχα παρει, τον ΜΤ9950 (ή 9970Α) και δεν εχει το παραμικρο κολλημα. Σε χαρακτηριστικα ειδα οτι ειναι (προφανως) κατω απο τον tegra αλλα αρκετα πάνω απο τον s905x4 που εχουν τα περισσοτερα κουτια που κυκλοφορουν. Το βλεπω και στην πραξη το ποσο γρηγορα ανοιγει το stbEMU στην τηλεοραση μου, και τι καθυστερηση εχει αλλου. Οποτε αν σκοπευετε να επενδυσετε σε τηλεοραση με androidtv, πάντα να κοιτατε να δειτε ποιον επεξεργαστη φοραει, για να αποφυγετε μελλοντικα να χρειαστειτε να προβειτε σε αγορα tv box. Προηγουμενη τηλεοραση ήταν η lg 55nano866 με webOS. Αλλα δεν συγκρινεται η ευκολια να ειναι ολα σε ενα κ να μην χρειαζεται να αλλαξω πηγη. 1
gokuthelegend Δημοσ. Τετάρτη στις 04:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:06 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kirileman είπε Θα μπορούσα να ζήσω με κάτι τέτοιο, μαζί με ένα usb ir receiver + κοντρόλ. Το android box παραμένει πιο χρηστικό. Επίσης θα ήταν καλό και ένα ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι. Αν θες να κάνεις αναζητήσεις ταινιών / σειρών ή αν θες να σερφάρεις σίγουρα βολεύει ποιο πολύ από το τηλεχειριστήριο στην πληκτρολόγηση. Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:08 μμ από gokuthelegend
mr.Vox Δημοσ. Τετάρτη στις 05:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:35 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, billdanos είπε Ναι συνηθίζεται αυτό να σου πλασάρουν συσκευές από επιστροφές κλπ... Το δικό μου ήταν σφραγιστό και είχε και τα original αυτοκόλλητα πάνω του, τα καλώδια ήταν τυλιγμένα σωστά σε σφραγιστά σακουλάκια, κλπ κλπ κλπ. Έχει ενσωματωμένο DVB tuner που ενεργοποιήθηκε σε κάποιο από τα προηγούμενα updates και σου εμφανίζει και όλα τα επίγεια κανάλια στη λίστα με τα υπόλοιπα της Cosmote TV. Αν "γκρινιάξεις" λίγο θα στο αντικαταστήσουν, αλλά και πάλι δεν θα είσαι σίγουρος για το νέο που θα παραλάβεις... Πήρα το 13788 και είπαν να πάω σε κατάστημα και θα μου δώσουν καινούργιο. Μα πήγα σε κατάστημα της είπα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο καινούργιο. Η απάντηση ήταν ότι δεν έχουμε τέτοια ενημέρωση υπάρχουν παντού καινούργια. Οπότε τις λέω Δεν θέλουν εκεί μέσα να μου δώσουν καινούργιο. Σημείωσε ότι οφείλουν να μου δώσουν καινούργιο στην καρτέλα μου. τελευταία σχολίασα ότι αν το χάσω στο τέλος θα μου το χρεώσουν ως καινούργιο. Θα ξαναπάω να δω τι γίνεται σε άλλο. Τρέχα γύρευε. 😄 Updated: Θα μου στείλουν άλλον με courier Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:05 μμ από mr.Vox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα