paiktaras69 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 32 λεπτά πριν, kirileman είπε Αυτά έχουν πολύ αδύναμα socs σε σχέση με το Shield. Δε διαφωνώ ότι "την κάνουν τη δουλειά τους", αλλά έχω δει τι σημαίνει αδύναμος επεξεργαστής σε android tv (που θες να βάλεις και KODI και πολλά ακόμα). Επίσης, δεν μπορείτε να προτείνετε νεότερες συσκευές ως καλύτερες του "γέρου", όταν ο "γέρος" έχει πολύ μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ από τους "νέους". το 8010 το έχω 1 χρόνο σε καθημερινή χρήση. Αν δεν το λειτουργήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαινει ταχυτητα, ευκολια και smooth γενικά σε όλα του.
kirileman Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 25 minutes ago, paiktaras69 said: το 8010 το έχω 1 χρόνο σε καθημερινή χρήση. Αν δεν το λειτουργήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαινει ταχυτητα, ευκολια και smooth γενικά σε όλα του. Δεν διαφωνώ ότι είναι επαρκώς ισχυρό ως μηχάνημα, άλλωστε έχω το Shield Pro με ισχυρότερο soc και καταλαβαίνω τι σημαίνει "ταχυτητα, ευκολια και smooth γενικά σε όλα του". Το κορυφαίο Android TV box ανεξαρτήτως χρημάτων ποιο είναι σήμερα, αρχές του 25; Από τα νέα μοντέλα;
HardwareZone Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 41 minutes ago, kirileman said: Δεν διαφωνώ ότι είναι επαρκώς ισχυρό ως μηχάνημα, άλλωστε έχω το Shield Pro με ισχυρότερο soc και καταλαβαίνω τι σημαίνει "ταχυτητα, ευκολια και smooth γενικά σε όλα του". Το κορυφαίο Android TV box ανεξαρτήτως χρημάτων ποιο είναι σήμερα, αρχές του 25; Από τα νέα μοντέλα; Αν θες να πάρεις διαφορετική απάντηση, θα πρέπει να εξαιρέσεις το Shield από την λίστα των απαντήσεων. Τόσο τραγικά τα πράγματα. Ένας κατασκευαστής να βάλει έναν Snapdragon σε ένα καταραμένο media player δεν έχει βρεθεί.
kirileman Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 hour ago, HardwareZone said: Αν θες να πάρεις διαφορετική απάντηση, θα πρέπει να εξαιρέσεις το Shield από την λίστα των απαντήσεων. Τόσο τραγικά τα πράγματα. Ένας κατασκευαστής να βάλει έναν Snapdragon σε ένα καταραμένο media player δεν έχει βρεθεί. Μα το εξαιρώ. Κάποιο νεότερο μοντέλο, λέω, γιατί οκ, είναι παλιό το Shield, μπορεί -δεν το αποκλείω- να χάσει κάποια άδεια αργά ή γρήγορα και αυτό είναι λογικό να δημιουργεί μια μικρή ανασφάλεια στον υποψήφιο αγοραστή, σε σχέση και με το υψηλό κόστος του. Αλλά, αν είναι οι εναλλακτικές να είναι συσκευές με τις ίδιες ή λιγότερες δυνατότητες και το 1/3 της επεξεργαστικής ισχύος, τουλάχιστον ας μη μιλάμε για "γέρους".
HardwareZone Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Το θέμα με τις άδειες είναι πονεμένο. Γιατί μπορεί να σκέφτεσαι πως ίσως το Shield χάσει άδεια (προσωπικά δεν το κόβω να συμβαίνει, μόνο καιρό αφού γίνει EOL, και αν, η NVIDIA τσιγκουνιές σε αυτά δεν κάνει, και από φράγκα έχει πλέον μπόλικα να πετάξει). Αλλά πιο τρομακτικό είναι πως όσοι ασχολούμαστε επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τα home cinema και τον surround ήχο, την υψηλή ποιότητα εικόνας/ήχου, έχουμε δει πολύ πιο φρέσκα και νεότερα σε ηλικία μηχανήματα να χάνουν άδειες, εταιρίες "θρύλοι" στο segment να κλείνουν εν μια νυκτί, και πολλά άλλα.
stefanos_th Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 3 hours ago, HardwareZone said: Αν θες να πάρεις διαφορετική απάντηση, θα πρέπει να εξαιρέσεις το Shield από την λίστα των απαντήσεων. Τόσο τραγικά τα πράγματα. Ένας κατασκευαστής να βάλει έναν Snapdragon σε ένα καταραμένο media player δεν έχει βρεθεί. αν θες snapdragon 865 /gen 2 /gen 3 στην τηλεοραση , λυση υπαρχει , την χρησιμοποιω . το προβλημμα ειναι οτι εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να μην βοηθησω καθολου αυτο το θρεντ . 1
HardwareZone Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 hour ago, stefanos_th said: αν θες snapdragon 865 /gen 2 /gen 3 στην τηλεοραση , λυση υπαρχει , την χρησιμοποιω . το προβλημμα ειναι οτι εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να μην βοηθησω καθολου αυτο το θρεντ . Κινητό θα πεις με mhl αλλά αυτά δεν περνάνε Atmos dts x & Dolby vision
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα