mr.Vox Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, HardwareZone είπε Αν το πας με αυτή τη λογική, ποτέ μην αγοράζεις τίποτα. Μην πάρεις το Nokia 8000 γιατί σε λίγο θα βγει το 8000 Mark II, και σε 9 μήνες το Mark II Limited Edition. Επίσης... όλες αυτές οι εταιρίες μπορεί... να κλείσουν. Μπορεί να πέσει σκοτάδι και ο Έλον Μασκ να μας κλέψει τον ηλεκτρισμό... Αν είναι να κάνουμε για μια αγορά 100-200-300€ λες και αγοράζουμε σπίτι... ζήτω που καήκαμε. Πάρτε κινεζιά του 15αρικου, ή ανοιχτείτε σε Xiaomi των 50€., Αν αγόραζα Nokia ή Xiaomi θα αγόραζα το τελευταίο μοντέλο όχι στοκ. Για μένα 300 τουλάχιστον ευρώ είναι υπόθεση. Για άλλους όχι
Psyber Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Αγόρασε αυτό ο πατέρας μου. Όταν το σέταρα μου φάνηκε πολύ καλό στην απόκριση. https://www.mistore-greece.gr/Products/Mi-TVs/Media-Players/xiaomi-tv-box-s-2nd-gen.aspx?srsltid=AfmBOopYBE00PWO0Y7WtXkAfucIp9GVjnOGMy3oNjxLeCxB8k2Kruorw
dskoul Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Στις 18/1/2025 στις 11:57 ΠΜ, Psyber είπε Αγόρασε αυτό ο πατέρας μου. Όταν το σέταρα μου φάνηκε πολύ καλό στην απόκριση. https://www.mistore-greece.gr/Products/Mi-TVs/Media-Players/xiaomi-tv-box-s-2nd-gen.aspx?srsltid=AfmBOopYBE00PWO0Y7WtXkAfucIp9GVjnOGMy3oNjxLeCxB8k2Kruorw EINAI πολυ καλο ... σε ολες τις σελιδες προς τα πισω αναφερεται τουλαχιστον μια φορα ....
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Εγω παντως μετα απο μερικους μηνες με το Dune HD Pro Vision 4K ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Παιζω μονο ταινιες ~60GB 2160p remux απο NAS. Και παιζει σωστα HDR, Dolby vision και ολα τα losless αρχεια ηχου. 1
DNA180 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Καλημέρα σας!!! Έχω ένα Nokia Streaming Box 8010 και έχω αγοράσει και το Terrestrial TV Adapter της StreamView. Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος είμαι αλλά έχω θέμα με το Terrestrial TV Adapter το οποίο δεν κάνει εγγραφή εκπομπών σε εξωτερική πηγή. Έχετε υπόψιν σας κανένα άλλο adapter το οποίο να είναι συμβατό με το 8010 και να μπορεί να κάνει εγγραφή;
HardwareZone Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου On 10/01/2025 at 18:28, mr.Vox said: 280 ευρώ για κάποιον που το αγοράζει τώρα με πιθανή σύντομη λήξη αδειών δεν είναι λίγα. Το τελειωμένο... πήρε και νέο update σήμερα με bugfixes, προσθήκες λειτουργιών
mr.Vox Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, HardwareZone είπε Το τελειωμένο... πήρε και νέο update σήμερα με bugfixes, προσθήκες λειτουργιών Να συνεχίσει έτσι. Αλλά προς τι η εμμονή;
HardwareZone Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Εσύ είσαι αυτός που επέμενε με απανωτά ποστ πως το shield είναι παρατημένο, end of life, θα χάσει άδειες, κλπ. Εγώ απλά μπήκα να σου υπενθυμίσω κάτι 🤣 1
mr.Vox Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, HardwareZone είπε Εσύ είσαι αυτός που επέμενε με απανωτά ποστ πως το shield είναι παρατημένο, end of life, θα χάσει άδειες, κλπ. Εγώ απλά μπήκα να σου υπενθυμίσω κάτι 🤣 Να το χαίρεσαι. Έκανα κάποιες πιο οικονομικές προτάσεις σε νέα προϊόντα. Εδώ τώρα είναι σαν να στολίζεις έναν γέρο όπως εγώ που καμαρώνω για την pioneer πλάσμα που έχω εικοσαετίας. Δεν πιάνεται στην εικόνα. Τρολλάρισμα τέλος .
HardwareZone Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 1 hour ago, mr.Vox said: Να το χαίρεσαι. Έκανα κάποιες πιο οικονομικές προτάσεις σε νέα προϊόντα. Εδώ τώρα είναι σαν να στολίζεις έναν γέρο όπως εγώ που καμαρώνω για την pioneer πλάσμα που έχω εικοσαετίας. Δεν πιάνεται στην εικόνα. Τρολλάρισμα τέλος . Ο γέρος είναι ακόμα στην κορυφή όμως. Η Plasma όχι. Πιο οικονομικά θα υπάρχουν πάντα. Και πιο ακριβά. Για άλλον κορυφή είναι το Shield, για άλλον ένα Zidoo, για άλλον το Mi Box S, και για άλλον ένα κινέζικο του 10€ από το aliexpress. Ο καθείς στις απαιτήσεις του και τα βαλάντια του.
kirileman Δημοσ. Πέμπτη στις 12:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:26 μμ (επεξεργασμένο) 13 hours ago, mr.Vox said: Να το χαίρεσαι. Έκανα κάποιες πιο οικονομικές προτάσεις σε νέα προϊόντα. Εδώ τώρα είναι σαν να στολίζεις έναν γέρο όπως εγώ που καμαρώνω για την pioneer πλάσμα που έχω εικοσαετίας. Δεν πιάνεται στην εικόνα. Τρολλάρισμα τέλος . Κι εγώ 250 ευρώ για το Shield σήμερα δεν θα έδινα, αλλά ποιες είναι οικονομικότερες προτάσεις και ποιες οι ακριβότερες και φαντάζομαι καλύτερες προτάσεις από τον γέρο; Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:26 μμ από kirileman 1
paiktaras69 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:36 μμ 6 λεπτά πριν, kirileman είπε Κι εγώ 250 ευρώ για το Shield σήμερα δεν θα έδινα, αλλά ποιες είναι οικονομικότερες προτάσεις και ποιες οι ακριβότερες και φαντάζομαι καλύτερες προτάσεις από τον γέρο; το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές. Νokia 8010 εφόσον καταφέρεις και το βρεις διαθέσιμο από amazon ευρωπη γύρω στα 110 € καθώς και το https://www.bestprice.gr/item/2159813592/oem-homatics-boxr4kplus.html
kirileman Δημοσ. Πέμπτη στις 01:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:09 μμ 30 minutes ago, paiktaras69 said: το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές. Νokia 8010 εφόσον καταφέρεις και το βρεις διαθέσιμο από amazon ευρωπη γύρω στα 110 € καθώς και το https://www.bestprice.gr/item/2159813592/oem-homatics-boxr4kplus.html Αυτά έχουν πολύ αδύναμα socs σε σχέση με το Shield. Δε διαφωνώ ότι "την κάνουν τη δουλειά τους", αλλά έχω δει τι σημαίνει αδύναμος επεξεργαστής σε android tv (που θες να βάλεις και KODI και πολλά ακόμα). Επίσης, δεν μπορείτε να προτείνετε νεότερες συσκευές ως καλύτερες του "γέρου", όταν ο "γέρος" έχει πολύ μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ από τους "νέους".
HardwareZone Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 μμ Μα είναι φθηνότερα, τι δεν καταλαβαίνεις! Μπρος στην οικονομία, δεν πειράζει να πεθαίνει κανείς μέχρι να κάνει load το Kodi στην νέα συσκευή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα