HardwareZone Δημοσ. χθες στις 11:36 πμ Δημοσ. χθες στις 11:36 πμ (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, mr.Vox said: Σωστά Οκτώβριος 2024. Μού διέφυγε αλλά εγώ μιλάω ως απλός χρήστης και όχι ως επαγγελματίας. Ποτέ δεν αγοράζω κάτι που είναι κοντά στο end of life date και μάλιστα σε αυτά τα χρήματα. Το ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραβλέπουμε την σημερινή πραγματικότητα στην αγορά. Ακόμα και το Xiaomi TV box generation1 θα ήταν κάποιος πολύ βλάκας να το αγοράσει την σήμερον ημέρα. Ο καθένας βέβαια μπορεί να κάνει ότι θέλει. Κανένας δεν έχει ανακοινώσει EOL για το Shield. Είδαμε και κάτι Zidoo, PopCorn Hour, Dune HD, Oppo που μέσα σε λίγους μήνες κυκλοφορίας έχασαν 4K License Netflix, άλλα έκλεισε η εταιρία ή μετονομάστηκε/μετασχηματίστηκε και έπαψε να λειτουργεί το movie library/portal, και πολλά άλλα. Zidoo, Dune, κλπ κλείνουν για πλάκα. Να κλείσει η NVIDIA δεν παίζει. Και στο κάτω κάτω της γραφής, για το Shield θα χάσεις 150-250€ αν πάει ποτέ στράφι. Για τα R_volution, κλπ που παίζουν στα 500++ ευρώ, τι να πει κανείς; Φτάνουν σε HTPC τιμές... (μόνο μειονέκτημα του HTPC η μη υποστήριξη Dolby Vision) [που από ότι φαίνεται θα υπάρξει σταθερή λύση και σε αυτό εντός του έτους μάλλον] Επεξ/σία χθες στις 11:37 πμ από HardwareZone
mr.Vox Δημοσ. χθες στις 12:06 μμ Δημοσ. χθες στις 12:06 μμ (επεξεργασμένο) Πολύ κράτησε. ότι πωλείται είναι stock. Δεν παράγεται καινούργιο. Αυτές είναι οι πληροφορίες που διαβάζω. Όλα τα ηλεκτρονικά έχουν EOL. Στην δεκαετία πάνω το Netflix αφαιρεί όλες τις άδειες από τις τηλεοράσεις που αγοράστηκαν τότε. Ελάχιστες του 2014 παίζουν ακόμα. Σε top σειρές ακριβοπληρωμένες άσχετα αν το hardware αντέχει. Αν τηλεφωνήσεις στον κατασκευαστή σου λέει ότι φταίει το netflix αν τηλεφωνήσεις στο netflix σου λέει φταίει ο κατασκευαστής της τηλεόρασης. Δεν νομίζω να αξίζει να το διακινδυνέψει κάποιος. Όσο για κάτι Beelink android boxes κτλ που κάτι κουπονάδες διαφήμιζαν και πρότειναν στα forum αυτά έχουν πάει στα σκουπίδια. Οπότε αναμένουμε το καινούργιο μοντέλο. Αν δεν υπάρξει βολευόμαστε με Xiaomi ή Nokia. Πάντα μιλάω για καινούργιες συσκευές του κουτιού. Αν βρω και εγώ shield σε τιμή συμφέρουσα εννοείται το αγοράζω. Με τιμές amazon ή από αλλού με τελωνεία κτλ. δεν υπάρχει περίπτωση Επεξ/σία χθες στις 12:29 μμ από mr.Vox
Conan2046 Δημοσ. χθες στις 01:33 μμ Δημοσ. χθες στις 01:33 μμ 11 ώρες πριν, HardwareZone είπε Μια χαρά στοκ υπάρχει. Αναβαθμίσεις (software update) θα έρθουν κι άλλες. Όποιος σου είπε ότι τέλος υποστήριξη, δεν υπάρχει στοκ, κλπ, ήθελε να πουλήσει... κάτι άλλο. Παίρνει όμως και τις νέες εκδόσεις android; (δεν γνωρίζω, απλώς ρωτάω) γιατί αν όχι υπάρχει ο κίνδυνος κάποιες εφαρμογές να πάψουν να υποστηρίζονται. Γιατί έτσι είχα κρατήσει παλιότερο το tv box που έδινε η wind και κάποια στιγμή η έκδοση android δεν υποστήριζε πλέον την Euroleague TV, το ίδιο μπορεί να συμβεί στο Netflix κ.ο.κ. γεγονός που μπορεί να το αχρηστεύσει για κάτι άλλο από media player
HardwareZone Δημοσ. χθες στις 03:35 μμ Δημοσ. χθες στις 03:35 μμ 2 hours ago, Conan2046 said: Παίρνει όμως και τις νέες εκδόσεις android; (δεν γνωρίζω, απλώς ρωτάω) γιατί αν όχι υπάρχει ο κίνδυνος κάποιες εφαρμογές να πάψουν να υποστηρίζονται. Γιατί έτσι είχα κρατήσει παλιότερο το tv box που έδινε η wind και κάποια στιγμή η έκδοση android δεν υποστήριζε πλέον την Euroleague TV, το ίδιο μπορεί να συμβεί στο Netflix κ.ο.κ. γεγονός που μπορεί να το αχρηστεύσει για κάτι άλλο από media player Το Shield έχει μεταβεί σε Android TV, είναι στην έκδοση 11. Δεν έχει πάει παρακάτω. Δεν ξέρω αν έχει και νόημα. Προς το παρόν δεν έχουμε αντιμετωπίσει θέμα με κάποια εφαρμογή. Παίζουμε με Emby, Plex, Netflix, Amazon Prime, Apple TV+, HBO, Disney+, Cosmote TV, EON TV, Spotify, Tidal, Stremio, Kodi, κλπ. δίχως το παραμικρό θέμα. Παίρνει και sideloaded (apk install) εφαρμογές, δύσκολα θα πέσεις σε κάτι "common" που να μην παίζει.
kirileman Δημοσ. χθες στις 03:47 μμ Δημοσ. χθες στις 03:47 μμ 3 hours ago, mr.Vox said: Πολύ κράτησε. ότι πωλείται είναι stock. Δεν παράγεται καινούργιο. Αυτές είναι οι πληροφορίες που διαβάζω. Όλα τα ηλεκτρονικά έχουν EOL. Στην δεκαετία πάνω το Netflix αφαιρεί όλες τις άδειες από τις τηλεοράσεις που αγοράστηκαν τότε. Ελάχιστες του 2014 παίζουν ακόμα. Σε top σειρές ακριβοπληρωμένες άσχετα αν το hardware αντέχει. Αν τηλεφωνήσεις στον κατασκευαστή σου λέει ότι φταίει το netflix αν τηλεφωνήσεις στο netflix σου λέει φταίει ο κατασκευαστής της τηλεόρασης. Δεν νομίζω να αξίζει να το διακινδυνέψει κάποιος. Όσο για κάτι Beelink android boxes κτλ που κάτι κουπονάδες διαφήμιζαν και πρότειναν στα forum αυτά έχουν πάει στα σκουπίδια. Οπότε αναμένουμε το καινούργιο μοντέλο. Αν δεν υπάρξει βολευόμαστε με Xiaomi ή Nokia. Πάντα μιλάω για καινούργιες συσκευές του κουτιού. Αν βρω και εγώ shield σε τιμή συμφέρουσα εννοείται το αγοράζω. Με τιμές amazon ή από αλλού με τελωνεία κτλ. δεν υπάρχει περίπτωση 200+ ευρώ και γω δεν ξέρω αν θα τα έδινα σήμερα, για το pro μιλάω που ήδη έχω και απολαμβάνω εδώ και κάποια χρόνια. Και 300 να κόστιζε όταν την αγόρασα, για μια συσκευή που χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν κάνει κιχ ό,τι και να του σερβίρω, δεν θα τα θεωρούσα πεταμένα λεφτά, από τη στιγμή που μπορώ να διαθέσω το ποσό. Σήμερα, όμως, όχι. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καρφωμένη η τιμή τόσο ψηλά, ακόμα πουλάει;
HardwareZone Δημοσ. χθες στις 03:53 μμ Δημοσ. χθες στις 03:53 μμ Γιατί να μην πουλάει; Το πιο πλήρες πακέτο είναι. Αν η NVIDIA προσθέσει και YouTube HDR support και δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray από USB drive, θα είναι ότι πιο πλήρες υπάρχει, και σε τιμή που για "high end" μηχανήματα του είδους ανήκει σε εποχές του Hi Tech Να το κοντράρουμε με UHD players του 1000αρικου που είτε δεν έχουν Netflix 4K, είτε σέρνονται στα apps τύπου Netflix, Disney+, κλπ, που από τοπικά δίκτυα/αρχεία τα μισά file formats δεν τα αναπαράγουν, έχουν σκαλώματα εδώ εκει και αλλού; Αν το είχε ανανεώσει η NVIDIA με νεότερο CPU/GPU και πιο φρέσκο OS, θα πούλαγε άνετα στα 500€ το νέο... μη λέω και λίγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα