nakata1954 Δημοσ. χθες στις 01:25 μμ Share Δημοσ. χθες στις 01:25 μμ (επεξεργασμένο) Στις 2/11/2024 στις 11:43 ΜΜ, timos81 είπε Καλησπέρα , Αν βρεις τα παρακάτω σε καλή τιμή με την σειρά που γράφω : RockTek G2 , Homatics Box R 4K Plus, Homatics Box R Lite 4K. Ωραίος 👍🏻 Αν σε ενδιαφέρει CoreELEC Καλημέρα. Μια διόρθωση. Απο τα τρία boxes που αναφέρεις κανένα δεν υποστηρίζει DV profile 7 το μόνο box της Homatics που υποστηρίζει ειναι το Dune HD Homatics Box R 4K Plus και αυτό μόνο μέσω του DMC (Dune HD Media Center). Επεξ/σία χθες στις 01:28 μμ από nakata1954 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dogasart Δημοσ. χθες στις 01:31 μμ Share Δημοσ. χθες στις 01:31 μμ Καλησπέρα, με ενδιαφέρει ένα tv box για Kodi, Netflix κυρίως και δεν ξέρω τι να πάρω. Με ενδιαφέρει να μην κολλάει, δεν ξέρω αν τα 2gb επαρκούν και θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. χθες στις 02:09 μμ Share Δημοσ. χθες στις 02:09 μμ 42 λεπτά πριν, nakata1954 είπε Καλημέρα. Μια διόρθωση. Απο τα τρία boxes που αναφέρεις κανένα δεν υποστηρίζει DV profile 7 το μόνο box της Homatics που υποστηρίζει ειναι το Dune HD Homatics Box R 4K Plus και αυτό μόνο μέσω του DMC (Dune HD Media Center). Σωστά, κανένα δεν υποστηρίζει profile 7. 41 λεπτά πριν, dogasart είπε Καλησπέρα, με ενδιαφέρει ένα tv box για Kodi, Netflix κυρίως και δεν ξέρω τι να πάρω. Με ενδιαφέρει να μην κολλάει, δεν ξέρω αν τα 2gb επαρκούν και θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ Καλησπέρα , Αν βρεις τα παρακάτω σε καλή τιμή με την σειρά που γράφω : RockTek G2 , Homatics Box R 4K Plus, Homatics Box R Lite 4K. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα