Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/11/2024 στις 11:43 ΜΜ, timos81 είπε

Καλησπέρα ,

Αν βρεις τα παρακάτω σε καλή τιμή με την σειρά που γράφω : RockTek G2 , Homatics Box R 4K Plus, Homatics Box R Lite 4K. 

Ωραίος 👍🏻

Αν σε ενδιαφέρει CoreELEC 

Καλημέρα.

Μια διόρθωση. Απο τα τρία boxes που αναφέρεις κανένα δεν υποστηρίζει DV profile 7  το μόνο box της Homatics που υποστηρίζει ειναι το Dune HD Homatics Box R 4K Plus και αυτό μόνο μέσω του DMC (Dune HD Media Center).

Επεξ/σία από nakata1954
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα, με ενδιαφέρει ένα tv box για Kodi, Netflix κυρίως και δεν ξέρω τι να πάρω. Με ενδιαφέρει να μην κολλάει, δεν ξέρω αν τα 2gb επαρκούν και θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ 

42 λεπτά πριν, nakata1954 είπε

Καλημέρα.

Μια διόρθωση. Απο τα τρία boxes που αναφέρεις κανένα δεν υποστηρίζει DV profile 7  το μόνο box της Homatics που υποστηρίζει ειναι το Dune HD Homatics Box R 4K Plus και αυτό μόνο μέσω του DMC (Dune HD Media Center).

Σωστά, κανένα δεν υποστηρίζει profile 7. 

41 λεπτά πριν, dogasart είπε

Καλησπέρα, με ενδιαφέρει ένα tv box για Kodi, Netflix κυρίως και δεν ξέρω τι να πάρω. Με ενδιαφέρει να μην κολλάει, δεν ξέρω αν τα 2gb επαρκούν και θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ 

Καλησπέρα , 

Αν βρεις τα παρακάτω σε καλή τιμή με την σειρά που γράφω : RockTek G2 , Homatics Box R 4K Plus, Homatics Box R Lite 4K.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...