nakata1954 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 2/11/2024 στις 11:43 ΜΜ, timos81 είπε Καλησπέρα , Αν βρεις τα παρακάτω σε καλή τιμή με την σειρά που γράφω : RockTek G2 , Homatics Box R 4K Plus, Homatics Box R Lite 4K. Ωραίος 👍🏻 Αν σε ενδιαφέρει CoreELEC Καλημέρα. Μια διόρθωση. Απο τα τρία boxes που αναφέρεις κανένα δεν υποστηρίζει DV profile 7 το μόνο box της Homatics που υποστηρίζει ειναι το Dune HD Homatics Box R 4K Plus και αυτό μόνο μέσω του DMC (Dune HD Media Center). Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου από nakata1954
dogasart Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Καλησπέρα, με ενδιαφέρει ένα tv box για Kodi, Netflix κυρίως και δεν ξέρω τι να πάρω. Με ενδιαφέρει να μην κολλάει, δεν ξέρω αν τα 2gb επαρκούν και θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ
timos81 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 42 λεπτά πριν, nakata1954 είπε Καλημέρα. Μια διόρθωση. Απο τα τρία boxes που αναφέρεις κανένα δεν υποστηρίζει DV profile 7 το μόνο box της Homatics που υποστηρίζει ειναι το Dune HD Homatics Box R 4K Plus και αυτό μόνο μέσω του DMC (Dune HD Media Center). Σωστά, κανένα δεν υποστηρίζει profile 7. 41 λεπτά πριν, dogasart είπε Καλησπέρα, με ενδιαφέρει ένα tv box για Kodi, Netflix κυρίως και δεν ξέρω τι να πάρω. Με ενδιαφέρει να μην κολλάει, δεν ξέρω αν τα 2gb επαρκούν και θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ Καλησπέρα , Αν βρεις τα παρακάτω σε καλή τιμή με την σειρά που γράφω : RockTek G2 , Homatics Box R 4K Plus, Homatics Box R Lite 4K.
Bill_1991 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Καλησπέρα ψάχνω για ένα tv box για χρήση stremio, μέχρι 60-70 ευρώ. Ποιό προτείνεται σε αυτά τα χρήματα? Σκεφτόμουνα είτε το xiaomi tv box 2nd gen ή το mecool km2 plus, λόγω θυρών και ethernet. Κυρίως θέλω να μην κολλάει στο stremio και στους υπότιτλους, γιατί τώρα έχω ένα παλιό chromecast , που κολλάει φουλ όταν κάνω cast και οι υπότιτλοι έχουν delay. Ευχαριστώ.
Mjek911 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Ποιος θα μας φωτίσει με τις γνώσεις του περι chipsets των android box της τελευταίας 2ετιας? Κάτοχος ενός beelink gt king εδώ και 4-4,5 χρόνια στο σαλονι και ενός φθηνού H96 MAX στην κρεβατοκάμαρα , επειδή το Η96ΜΑΧ πάει για απόσυρση ψάχνω κάτι γύρω στα 60€. Τσεκαρα για να έπαιρνα 2ο beelink αλλά η τιμή του είναι διπλάσια από όσο το είχα πάρει (70€ με λίγα κουπονακια από Banggood 140+ τωρα) Η χρήση προορίζεται για IPTV περισσότερο, revanced, και surfing. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου από Mjek911
john1987 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Καλησπέρα σε όλους, Για το σαλόνι με τηλεόραση LG C1 αναζητώ android tv box οικονομικό (χωρίς κατ' ανάγκη losless audio καθότι δουλεύω υποχρεωτικά ηχομπαρα λόγω έλλειψης χώρου) για να τρέχω cosmote tv app, stremio/RD και youtube. Το box της cosmote μου φαίνεται αργό και αναγκαστικά απενεργοποιώ το hdr γιατί τα χρώματα είναι ξεπλυμενα.
manoskost Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, john1987 είπε Καλησπέρα σε όλους, Για το σαλόνι με τηλεόραση LG C1 αναζητώ android tv box οικονομικό (χωρίς κατ' ανάγκη losless audio καθότι δουλεύω υποχρεωτικά ηχομπαρα λόγω έλλειψης χώρου) για να τρέχω cosmote tv app, stremio/RD και youtube. Το box της cosmote μου φαίνεται αργό και αναγκαστικά απενεργοποιώ το hdr γιατί τα χρώματα είναι ξεπλυμενα. Αν θές πιο γρήγορο, πας με 4gb μνήμη, nokia 8010 ή mecool KM2 plus deluxe, από εξωτερικό όμως για πιο οικονομικά, διαφορετικά nokia 8000 ή mecool KM2 plus , xiaomi mibox s, με 2gb μνήμη. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου από manoskost 1
kostasSTi Δημοσ. Δευτέρα στις 07:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:37 μμ Έχει ασχοληθεί κανείς με το Amazon Fire TV Stick 4K Max;
nakata1954 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:01 μμ 1 ώρα πριν, kostasSTi είπε Έχει ασχοληθεί κανείς με το Amazon Fire TV Stick 4K Max; Τι ακριβός θέλεις να μάθεις?
kostasSTi Δημοσ. Δευτέρα στις 09:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:53 μμ 51 λεπτά πριν, nakata1954 είπε Αν το έχει πάρει κανεις, από που και αν παίζει με τις γνωστές πλατφόρμες, eon, cosmote, ant1+ κλπ. Αναφέρομαι στην τελευταία έκδοση.
nakata1954 Δημοσ. Τρίτη στις 06:36 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:36 πμ (επεξεργασμένο) Το εχω εγω max 2nd gen αγορα απο Γερμανια (τον Μαρτιο του 2024)αν και δεν το εχω δοκιμασει καθολου απο την ωρα που γυρισα (λογω ελληψης χρονου και υπαρξης 3 fire tv cube 2ης και 3ης γενιαςστο σπιτι) σε Ελληνικες πλατφορμες εκτος του cosmote, (το εχα δοκιμασει στην Γερμανια και δεν ειχει κανενα προβλημα) οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη για τις αλλες 2 πλατφορμες που αναφερεις μπορω ομως αν θελεις μολις βρω λιγο χρονο να το κανω.Απο κει και περα σε kodi, stremio plex δεν αντιμετώπισα κανενα προβλημα οπως επισης δεν αντιμετώπισα κανενα προβλημα με τα amazon prime, netfix και disney plus στα οποια εχω συνδρομες. Υποστηριζει τα παντα (DV ('δεν υποστηριζει profile 7 fel), HDR 10, HDR 10+ HLG, DD+ με Atmos, TrueHD, TrueHD με Atmos,DTS-HD-MA, DTS-CORE, DTS-X. BTW Οι δοκιμεςειχαν γινει με tv hisense καιsound bar jbl 9.1. Επεξ/σία Τρίτη στις 06:49 πμ από nakata1954 1
BillT Δημοσ. Τρίτη στις 02:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:42 μμ Παιδιά έχω Nvidia Shield 2017. Ακούραστος εργάτης όλα αυτά τα χρόνια με χρήση σε όλες τις γνωστές εφαρμογές περιεχομένου. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ήχο και εικόνα και ούτε χρησιμοποιώ τις gaming δυνατοτητες του. Σκέφτομαι να το αλλάξω με ένα google streamer, αν βρώ βέβαια αγοραστή για το shield. Οι λόγοι, τίποτα το φοβερό. Ο ένας έτσι απλά για την αλλάγή και ό άλλος για να μπει στο σπίτι ένα thread border router για smart home συσκευές. Να το κάνω ή θα το μετανιώσω?
HardwareZone Δημοσ. χθες στις 02:39 μμ Δημοσ. χθες στις 02:39 μμ 23 hours ago, BillT said: Παιδιά έχω Nvidia Shield 2017. Ακούραστος εργάτης όλα αυτά τα χρόνια με χρήση σε όλες τις γνωστές εφαρμογές περιεχομένου. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ήχο και εικόνα και ούτε χρησιμοποιώ τις gaming δυνατοτητες του. Σκέφτομαι να το αλλάξω με ένα google streamer, αν βρώ βέβαια αγοραστή για το shield. Οι λόγοι, τίποτα το φοβερό. Ο ένας έτσι απλά για την αλλάγή και ό άλλος για να μπει στο σπίτι ένα thread border router για smart home συσκευές. Να το κάνω ή θα το μετανιώσω? Πιθανότατα θα το μετανιώσεις.
BillT Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 21 hours ago, HardwareZone said: Πιθανότατα θα το μετανιώσεις. αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο? ταχύτητα απόκρισης στο μενού και στο άνοιγμα των εφαρμογών και φυσικά σωστή αναπαραγωγή χωρίς κολλήματα σε όλες τις γνωστές εφαρμογές είναι το ζητούμενο για μένα. θεωρείς ότι υπάρχει κάποιο θέμα με αυτά? Έχω δει κάποια video στο Υoutube αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει καμιά σοβαρή ερευνα για να δω αν υπάρχουν προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα