Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω μια παλιά τηλεόραση Toshiba Regza που παίζει κανάλια και USB μυ αποκωδικοποιητή Osio και θέλω να την αναστήσω για να τη βγάλω στο μπαλκόνι. Ο αποκωδικοποιητής δεν παίζει αρχεία τελευταίας γενιάς πχ mkv, μόνο κάτι παλιά H264 και αν.

Οπότε σκέφτομαι να πάρω ένα tv box να την κάνω smart, θέλω να δέχεται και στικάκι. Tv stick δυστυχώς απορρίπτεται γιατί δεν έχει θύρα USB. Επίσης, σκέφτομαι το ίδιο box να το μεταφέρω στην τηλεόραση στο σαλόνι LG 4K του 2017 (webOs 3.4) η οποία κατά τα άλλα δουλεύει τέλεια, αλλά δε μπορεί να συνδεθεί με Ant1+. Και μιας και έχω δωρεάν συνδρομή μέσω της γνωστής προσφοράς της ΔΕΗ, ήθελα να το βάλω να δω καμία σειρά.

Με αυτά τα δεδομένα δε θα ήθελα να ξηλωθω οικονομικά, γιατί αν είναι να πάρω καλό box, παίρνω και μια καινούργια φθηνή android tv για το μπαλκόνι. 

Τι προτείνετε; Το mecool θα με καλύψει; Υπάρχει πιο οικονομική επιλογή;

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, JimBeam81 είπε

Καλημέρα, έχω μια παλιά τηλεόραση Toshiba Regza που παίζει κανάλια και USB μυ αποκωδικοποιητή Osio και θέλω να την αναστήσω για να τη βγάλω στο μπαλκόνι. Ο αποκωδικοποιητής δεν παίζει αρχεία τελευταίας γενιάς πχ mkv, μόνο κάτι παλιά H264 και αν.

Οπότε σκέφτομαι να πάρω ένα tv box να την κάνω smart, θέλω να δέχεται και στικάκι. Tv stick δυστυχώς απορρίπτεται γιατί δεν έχει θύρα USB. Επίσης, σκέφτομαι το ίδιο box να το μεταφέρω στην τηλεόραση στο σαλόνι LG 4K του 2017 (webOs 3.4) η οποία κατά τα άλλα δουλεύει τέλεια, αλλά δε μπορεί να συνδεθεί με Ant1+. Και μιας και έχω δωρεάν συνδρομή μέσω της γνωστής προσφοράς της ΔΕΗ, ήθελα να το βάλω να δω καμία σειρά.

Με αυτά τα δεδομένα δε θα ήθελα να ξηλωθω οικονομικά, γιατί αν είναι να πάρω καλό box, παίρνω και μια καινούργια φθηνή android tv για το μπαλκόνι. 

οποιοδηποτε tv box ειναι πιστοποιημενο androidtv, θα σε καλυψει.
To να αναφερεις σκετα "mecool" χωρις να λες ποιο συγκεκριμενο μοντελο κοιτας, ειναι λαθος γτ εχει κ tv boxes η mecool που δεν ειναι πιστοποιημενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 7/9/2024 στις 11:57 ΠΜ, JimBeam81 είπε

Κάποια οικονομική επιλογή και πιστοποιημένο tv box είναι το xiaomi mi box  s 2nd gen έχει κοντα στο 50αρικο περίπου ανάλογα που θα το πάρεις στο eshop.gr το βρίσκεις κάπου τόσο...για τα λεφτά του για οικονομική επιλογή αξίζει πιστεύω...έχει και μια είσοδο usb για να παίζεις βίντεο από εκει

Επεξ/σία από xristaras1925
Δημοσ.
8 ώρες πριν, xristaras1925 είπε

Κάποια οικονομική επιλογή και πιστοποιημένο tv box είναι το xiaomi mi box  s 2nd gen έχει κοντα στο 50αρικο περίπου ανάλογα που θα το πάρεις στο eshop.gr το βρίσκεις κάπου τόσο...για τα λεφτά του για οικονομική επιλογή αξίζει πιστεύω...έχει και μια είσοδο usb για να παίζεις βίντεο από εκει

Γύρω στα 55 με κουπονακι παίζει και το Mecool KM7 Plus

Δημοσ.
19 ώρες πριν, -WISE- είπε

Καλη τιμη για πιστοποιημενο netflix κλπ που εχει 2 usb θυρες, ethernet και MicroSD υποδοχη καρτας μνημης...Στα λεφτα αυτά αξιζει

Δημοσ.
23 ώρες πριν, -WISE- είπε

Προσωπικά δεν θα αγόραζα Mecool μιας και δεν υποστηρίζουν/ενημερώνουν τις συσκευές τους αλλά προτιμότερο το Mecool KM2 Plus με S905X4 chip από το Mecool KM7 Plus με S905Y4 chip που είναι φθηνότερο και πιο αδύναμο με αισθητή διαφορά ταχύτητας.
https://www.mecool.com/products/tv-box-mecool-km2-plus
https://www.mecool.com/products/tv-box-mecool-km7-plus

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Ενδιαφέρομαι για οικονομικό tv box, θέαση κυρίως netflix - you tube - cosmote, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις ανάλυσης εικόνας αλλά με όσο το δυνατόν λιγότερα αναφερθέντα προβλήματα (κολλήματα κλπ). --- Οι γνώσεις μου είναι γενικά περιορισμένες--. Τί μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, CHRISKEA16 είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ. Ενδιαφέρομαι για οικονομικό tv box, θέαση κυρίως netflix - you tube - cosmote, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις ανάλυσης εικόνας αλλά με όσο το δυνατόν λιγότερα αναφερθέντα προβλήματα (κολλήματα κλπ). --- Οι γνώσεις μου είναι γενικά περιορισμένες--. Τί μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Xiaomi mi box s, Xiaomi stick (4k) , Amazon stick (4K)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, -WISE- είπε

Xiaomi mi box s, Xiaomi stick (4k) , Amazon stick (4K)

Σ'ευχαριστώ πολύ. Ως προς το mi box s, όσον αφορά σε διάφορα προβλήματα που διαβάζω από κάποιους (κολλήματα, προβλήματα με ήχο κ.λ.π.), τί γνωρίζεις?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, CHRISKEA16 είπε

Σ'ευχαριστώ πολύ. Ως προς το mi box s, όσον αφορά σε διάφορα προβλήματα που διαβάζω από κάποιους (κολλήματα, προβλήματα με ήχο κ.λ.π.), τί γνωρίζεις?

Και τα 3 όσο τα είχα απροβληματιστα ήταν σε μένα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για το Mi box s 2nd generation που διάβασα ότι είναι αξιοπρεπέστατο και σε καλή τιμή (50€ eshop).
Η ερώτηση μου είναι αν παίζει EON TV. Ψάχνοντας βρήκα περσινά άρθρα ότι παίζει, αλλά επειδή αυτά αλλάζουν θα ήθελα να ξέρω αν ισχύει ακόμα.
Μίλησα με Nova αλλά δεν ξέρουν, έψαξα και στην Xiaomi αλλά δεν βρήκα κάτι.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, apostolis_t είπε

Ενδιαφέρομαι για το Mi box s 2nd generation που διάβασα ότι είναι αξιοπρεπέστατο και σε καλή τιμή (50€ eshop).
Η ερώτηση μου είναι αν παίζει EON TV. Ψάχνοντας βρήκα περσινά άρθρα ότι παίζει, αλλά επειδή αυτά αλλάζουν θα ήθελα να ξέρω αν ισχύει ακόμα.
Μίλησα με Nova αλλά δεν ξέρουν, έψαξα και στην Xiaomi αλλά δεν βρήκα κάτι.

Ευχαριστώ

Τα πιστοποιημένα android tv box παίζουν όλες τις εφαρμογές, απλά ενημερωτικά το xiaomi mibox s δεν έχει θύρα ethernet αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις καλώδιο.

Δημοσ.
Στις 26/9/2024 στις 4:45 ΜΜ, phanispal είπε

Παίρνει USB adapter αλλά σε μένα έκανε reboot συχνά.

Δεν είπε κανείς ότι δεν παίρνει, αλλά το να δώσεις επιπλέον 25 ευρώ για τον αντάπτορα, παίρνεις με τα ίδια λεφτά το mecool KM2 plus.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...