DNA180 Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου @Gvalaor Εγώ έχω το Nokia 8010, με το οποίο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, αλλά έχω πάρει το Terrestrial TV Adapter for Nokia Streaming Box 8000 / 8010, με το οποίο δεν είμαι ευχαριστημένος!!! Λειτουργεί, αλλά έχει θεματάκια. Ψάξε και στο Amazon, από κάτω γράφουν σχόλια όσοι το έχουν αγοράσει. Αν τα είχα διαβάζει και εγώ πριν πάρω το δικό μου, θα γλίτωνα από το να πετάξω τα χρήματα μου. Μπορεί το Satellite που θέλεις εσύ να μην έχει θέματα... Αλλά για καλό και για κακό, ρίξε πρώτα μία ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gvalaor Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου Ναι, τα είδα τα θεματάκια για το επίγειο στο γερμανικό amazon. Απλά δεν μπόρεσα να βρω αντίστοιχες εμπειρίες από Ελλάδα. Ούτε φυσικά κάτι σχετικά με το δορυφορικό καλώδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου γραψτε ρε παιδες τι θεματακια εχει, μην τρεχουμε στο γερμανικο αμαζον! @Gvalaor δεν ξερω τι μενου εχει αλλα λογικα θα μπορεις να δεις μόνο τα ελευθερα δορυφορικά καναλια. δεν ξερω αν κυκλοφορουν συμβατα apps που να μπορεις να αξιοποιησεις καπως αλλιως το sat adapter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2 hours ago, Gvalaor said: Ναι, τα είδα τα θεματάκια για το επίγειο στο γερμανικό amazon. Απλά δεν μπόρεσα να βρω αντίστοιχες εμπειρίες από Ελλάδα. Ούτε φυσικά κάτι σχετικά με το δορυφορικό καλώδιο. μόνο ελεύθερα δορυφορικά που είναι ελάχιστα τώρα πια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου Καλησπέρα. Το mecool km2 plus υποστηρίζει netflix; Επίσης Μέσω τού προγράμματος πλοήγησης (browsers) η αναπαραγωγή βίντεο υποστηρίζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gvalaor Δημοσ. 29 Μαρτίου Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 3 ώρες πριν, kostasbm είπε μόνο ελεύθερα δορυφορικά που είναι ελάχιστα τώρα πια μμμ...μάλιστα! Αν ισχύει αυτό, δεν αξίζει. Κρίμα γιατί θα ήταν μεγάλο προτέρημα του box το να μπορείς να απαλλαγείς από το άθλιο interface της nova. @kallair Αν δεν κάνω λάθος, είχα δει ότι δεν σκανάρει καν τα επίγεια κανάλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Σήμερα ήρθε και η αναβάθμιση στο Νokia TV box 8000 Πατάμε και βλέπουμε. Επεξ/σία 4 Απριλίου από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Boxακι για youtube αντε και kodi εαν με πιασει το μερακι τι προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 1 ώρα πριν, mr.Vox είπε Σήμερα ήρθε και η αναβάθμιση στο Νokia TV box 8000 Πατάμε και βλέπουμε. μυστήρια πράγματα....το ΄΄παλιό΄΄ 8000 πήρε ΑTV12 ενώ το ΄΄νεο΄΄ 8010 πήρε update της 11 ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DNA180 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε μυστήρια πράγματα....το ΄΄παλιό΄΄ 8000 πήρε ΑTV12 ενώ το ΄΄νεο΄΄ 8010 πήρε update της 11 ! Μία από τα ίδια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα Google chromecast, πλην όμως δεν καταλαβαίνω αν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω με iPhone (και ipad) για να κάνω mirroring ταινίες/σειρές από το Apple tv+, του οποίου είμαι και συνδρομητής. Συμπληρωματικά, θα ήθελα να ξέρω τι δεν θα μπορώ να έχω, σε αντίθεση με τη συσκευή και χρησιμοποιώντας ένα Android κινητό. Ευχαριστώ όσους απαντήσουν. Επεξ/σία 6 Απριλίου από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο boxaki με για 21:9 ανάλυση? Θέλω να το συνδέσω σε μια aoc 34 ultra wide. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristaras1925 Δημοσ. 8 Απριλίου Share Δημοσ. 8 Απριλίου Για όσους ξέρουν και ασχολούνται με το θέμα, υπάρχει ένα ωραίο πρόγραμμα που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα σε android tv box και Android Smart TV. Για οποιον θελει να το δει ειναι αυτο: [TOOL] All-in-One tool for Windows. Android TV Tools v2 https://www.reddit.com/r/AndroidTV/comments/1ajkxbk/tool_allinone_tool_for_windows_android_tv_tools_v2/ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gvalaor Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου @xristaras1925 Ενδιαφέρον εργαλείο, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με το box. Το δοκίμασα σε 3 διαφορετικά. Βρίσκει την IP, δείχνει να συνδέεται, αλλά όταν δίνω κάποια εντολή, μου βγάζει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί. Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες που έχει στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristaras1925 Δημοσ. 17 Απριλίου Share Δημοσ. 17 Απριλίου 13 ώρες πριν, Gvalaor είπε @xristaras1925 Ενδιαφέρον εργαλείο, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με το box. Το δοκίμασα σε 3 διαφορετικά. Βρίσκει την IP, δείχνει να συνδέεται, αλλά όταν δίνω κάποια εντολή, μου βγάζει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί. Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες που έχει στο site. Δοκίμασες και μέσω καλωδίου ? Εγώ συνδέομαι πρώτα με το AdbApp Control ασύρματα, και μετά ανοίγω το προγραμμα και δουλεύει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα