Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα?εχει κανεις tv box με τον τελευταιο επεξεργαστη s912?? πως τα πηγαινουν?  παρακολουθω τα εξης beelink gt1-nexbox a3-r box pro που εχει me 2 αλλα και 3gb ram σε καλη τιμη.Τι λετε? ψαχνω να δουλευει σχετικα καλα και με καλη ευκρινια οθονης αλλα και φωτεινη γτ ακουστηκε απο καποιους οτι το beelink εχει θεμα.. 

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σας, 

μπορείτε να μου πέιτε σας παρακαλώ αν αυτο το android box MX-III-G μπορεί να δουλέψει  την εφαρμογή Skype αν συνδέσω μια usb camera της creative ; Γνωρίζετε επίσης αν υποστηρίζει ομαδική συνομιλία;

Αυτό Link.png Site: εδω ειναι κλώνος ; Η τιμή του είναι φοβερή!!!

Σας ευχαριστω! 

Στη θέση σου θα κοιταζα κατι ποιο φρέσκο..... με 9χχ σειρα επεξεργαστή... 

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα?εχει κανεις tv box με τον τελευταιο επεξεργαστη s912?? πως τα πηγαινουν?  παρακολουθω τα εξης beelink gt1-nexbox a3-r box pro που εχει me 2 αλλα και 3gb ram σε καλη τιμη.Τι λετε? ψαχνω να δουλευει σχετικα καλα και με καλη ευκρινια οθονης αλλα και φωτεινη γτ ακουστηκε απο καποιους οτι το beelink εχει θεμα.. 

Επεσα καταλάθος επάνω σε αυτό το Link.png Site: review  γενικά είναι απογοητευμένος με την λειτουργια του.

Στη θέση σου θα κοιταζα κατι ποιο φρέσκο..... με 9χχ σειρα επεξεργαστή... 

Γνωρίζεις κάποια μηχανήματα με αυτο τον επεξεργαστή;

Ευχαριστω 

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις την παρένθεση (νεκρανάσταση) μερικών ποστ για το MX-III-G, η συντριπτική πλειοψηφία αναφέρεται σε tvbox με 9xxx σειρά επεξεργαστή.

Σε γενικές γραμμές από ότι έχω ψιλοδιαβάσει:

- Το κορυφαίο 912 φαίνεται ψιλο άγουρο για την ώρα.... Οπότε μάλλον πρέπει να περιμένουμε για κάποια αξιόλογη υλοποίηση σε νορμάλ τιμή.  

- Το 905X φαίνεται ΟΚ 

- Το 905 φαίνεται Οκ και αυτό αλλά κοιτάζεις το από πάνω του που έστω και για λίγο είναι καλύτερο.

Μετά υπάρχουν:

- Το υπέροχο Nvidia Shield

- ZIDOO (καποια όχι ολα τα μοντέλα της.....)

Δημοσ.

Αν προσπεράσουμε στιγμιαία τον τίτλο, γιατί αντί να κοιτάτε για android tv box δεν σκέφτεστε εναλλακτικά την αγορά ενός Intel Stick που έχει Windows 10, το συνδέεις απευθείας σε μια HDMI θύρα και θα μπορείτε να κάνετε τα ίδια και περισσότερα πράγματα πολύ πιο εύκολα; Στο σκρουτζ είναι γύρω στα 140 ευρώ...

Δημοσ.

Σωστος ο φιλοι

Αν προσπεράσουμε στιγμιαία τον τίτλο, γιατί αντί να κοιτάτε για android tv box δεν σκέφτεστε εναλλακτικά την αγορά ενός Intel Stick που έχει Windows 10, το συνδέεις απευθείας σε μια HDMI θύρα και θα μπορείτε να κάνετε τα ίδια και περισσότερα πράγματα πολύ πιο εύκολα; Στο σκρουτζ είναι γύρω στα 140 ευρώ...

Σωστος ο φιλος. Το adroid tv box ειναι απλα για κατι διαφορετικο σε σχεση με ενα normal σταθερο υπολογιστη. AπλΑ μπορεις να εχεις παιχνιδια κ διαφορες εφαρμογες που στα windows τα βρισκεις αλλα με περισσοτερο χρονο. Εγω μολις παραγγειλα το acemax

που στην πραγματικοτητα ειναι εταιριας της MXQ

Δημοσ.

Να πούμε για την τιμή και τις επιδόσεις?

Παίρνεις 5 πεντε 5 tv-box που σε επιδόσεις είναι καλύτερα ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο το ψόφιο στικ.

Να πούμε για το περιβάλλον?

Είναι νομίζω φιλικότερο για την χρήση που συζητάμε.

• Like 1
Δημοσ.

Τα stick (Win ή android) έχουν αρκετά μειονεκτήματα....

- Πολύ μικρό μεγεθος με αποτέλεσμα να ζεσταίνονται πολύ περισσότερο από τα κλασσικά κουτιά των tvbox.

- Μηδενικές εισόδους εξόδους (usb, microsd, optical, coaxial)

- Με windows λειτουργικό χρειάζεσαι τουλάχιστον 4gb ram, στο android οικοσύστημα με 2gb ram κάνεις ποιο άνετα τις δουλειές που θα έκανες στα windows...

- Αποθηκευτικός χώρος Win: 64gb Android:16gb, οτιδήποτε λιγότερο είσαι με το χαρτί και το μολύβι για υπολογισμό ελεύθερου χώρου.

Συνοψίζοντας:

Για ένα αξιοπρεπές winbox/stick χρειάζεσαι 8xxx και πάνω σειρά cpu, 4gb ram & 64gb rom, αν θέλεις να κάνεις και καποιες παραπάνω δουλειές εκτός από ταινίες, οπότε το κόστος δεν είναι αμελητέο. Τώρα αν το θέλει κάποιος μονο για ταινίες, εκει το android tv box δεν έχει αντίπαλο λόγο κόστους.. Με 30 δολάρια ξεμπερδεύεις.    

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που έγραψα, το βασίζω στην προσωπική μου εμπειρία με ένα κλασικό dual-boot tablet και όχι τυπικό Intel Stick, ωστόσο διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά: CPU Intel Atom, Ram 2GB, Storage 32GB, OS Android + Win10

Έχω το Kodi περασμένο και στα 2 λειτουργικά. Δουλεύει το ίδιο καλά και στα 2. Όμως μόνο από Windows πλευρά μπορώ να συνδέσω με OTG ethernet καλώδιο χωρίς προβλήματα και μετά με VPN να βλέπω γαλλική τηλεόραση μέσω Kodi. Για επιδόσεις, ο Ατομ δεν είναι και ότι καλύτερο και η ραμ στα 2γβ είναι οριακή, αλλά άμα δεν κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα αρκεί. Ας πούμε τα τυπικά μηνύματα για λίγη μνήμη μου βγαίνουν άμα έχω ταυτόχρονα ανοιχτά 3 προγράμματα όπως Opera, Kodi, Word 2013. Από επιδόσεις, πχ το Titan Quest από Steam το παίζει εξαιρετικά σε high settings κάτι που τα περισσότερα Android δυσκολεύονται να κάνουν στο ίδιο σχεδόν Titan Quest από το Play Store. Οπότε από επιδόσεις δεν θα έλεγα ότι είναι και κακό. Οι σχετικά λίγες έξοδοι αντιμετωπίζονται με ένα USB hub, ωστόσο το πλεονέκτημα των Windows είναι ότι όλα αναγνωρίζονται και είναι συμβατά. Το μεγαλύτερο εμφανές μειονέκτημα είναι η μνήμη/αποθ. χώρος, αλλά με προσεχτική διαχείριση αντιμετωπίζεται. Το περιβάλλον χρήσης είναι υποκειμενικό και με τα Win10 βάζεις τα tiles σε μόνιμο πλάνο και tablet λειτουργία και συνηθίζεται...

Τα γράφω όλα αυτά γιατί και εγώ σκεφτόμουν να πάρω κανά καλό Android TV box, αλλά με τα Intel Stick θα έχω πιστεύω παρόμοια εμπειρία, και επιπλέον άμα θέλω θα μπορώ να συνδέσω και χειριστήρια χωρίς προβλήματα. 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω 2 android tv box (όχι για μένα). Τα άτομα που θα τους πάρουν δεν έχουν τρομερές απαιτήσεις (Κανα kodi και καμιά ταινία από usb).

Μπορώ να δώσω 50-60€ και για τους 2. 

Βρήκα αρκετούς στο ebay. 

1) http://www.ebay.com/itm/Fully-Loaded-KODI-XBMC-Android-4-4-Smart-TV-BOX-Amlogic-S805-Quad-Core-8GB-WIFI-/302058536913?hash=item4654177fd1:g:wD0AAOSwbYZXcOrt

2) http://www.ebay.com/itm/New-Android-4-4-Quad-Core-WiFi-Kodi-1080P-Smart-TV-Box-8GB-XBMC-Fully-Loaded-/291807869839?hash=item43f11abb8f:g:9GQAAOSw-itXu~C5

3) http://www.ebay.com/itm/Android-4-4-Amlogic-S805-Quad-Core-Smart-TV-Box-KODI-XBMC-8GB-4K-WIFI-Media-Y9A5-/142090728660?hash=item21154474d4:g:eV0AAOSw37tWEkH8

Θα παίζουν ελληνικούς υπότιτλους; Επίσης ποιος από τους 3 είναι ο πιο αξιοπρεπής; :P

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω 2 android tv box (όχι για μένα). Τα άτομα που θα τους πάρουν δεν έχουν τρομερές απαιτήσεις (Κανα kodi και καμιά ταινία από usb).

Μπορώ να δώσω 50-60€ και για τους 2. 

Βρήκα αρκετούς στο ebay. 

1) http://www.ebay.com/itm/Fully-Loaded-KODI-XBMC-Android-4-4-Smart-TV-BOX-Amlogic-S805-Quad-Core-8GB-WIFI-/302058536913?hash=item4654177fd1:g:wD0AAOSwbYZXcOrt

2) http://www.ebay.com/itm/New-Android-4-4-Quad-Core-WiFi-Kodi-1080P-Smart-TV-Box-8GB-XBMC-Fully-Loaded-/291807869839?hash=item43f11abb8f:g:9GQAAOSw-itXu~C5

3) http://www.ebay.com/itm/Android-4-4-Amlogic-S805-Quad-Core-Smart-TV-Box-KODI-XBMC-8GB-4K-WIFI-Media-Y9A5-/142090728660?hash=item21154474d4:g:eV0AAOSw37tWEkH8

Θα παίζουν ελληνικούς υπότιτλους; Επίσης ποιος από τους 3 είναι ο πιο αξιοπρεπής; :P

Κοιτάζεις να έχουν:

α) Android 5 και πάνω (Το kodi απο την επόμενη εκδοση και μετά δεν θα υποστηρίζει android 4 και κάτω).

β) 9xx σειρα επεξεργαστή όχι 8xx που έχεις βρει.... Λογικά ψάχνει κάτι με 905X επεξεργαστή.

γ) 2gb ram για να τρέχεις αέρα το kodi και τα stream του...

δ) Να κάνεις 2 ξεχωριστές παραγγελίες και όχι μια με 2 tvbox μαζι... Eίναι ποιο safe για τελωνείο και αρτιμελής παράδοση...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...