MessengerOfGood Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 30/11/2023 at 11:15, MessengerOfGood said: !!! Δεν το φανταζόμουνα !!! Δηλαδή του βάζεις το καρφάκι και βγάζει οπτική έξοδο ήχου? Ισχύει για όλες τις συσκευές ή μόνο για το MI BOX? Έχω παραγγείλει το σωστό αντάπτορα οπτικής και περιμένω να δω πόσα κανάλια βγάζει. Στο μεταξύ διαπίστωσα ότι η ίδια υποδοχή βγάζει και ενσύρματη στέρεο έξοδο L+R! Μπράβο στην Xiaomi! Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από MessengerOfGood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Έχω το Nokia tv box 8000. Μέχρι τώρα έχω μείνει ευχαριστημένος. Κάπου διάβασα ότι βγήκε αναβάθμιση android 12. Αλλά λένε ότι έχει αρκετά προβλήματα μετά το update . Έχετε κάνει το update ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, nikosggg3 είπε Έχω το Nokia tv box 8000. Μέχρι τώρα έχω μείνει ευχαριστημένος. Κάπου διάβασα ότι βγήκε αναβάθμιση android 12. Αλλά λένε ότι έχει αρκετά προβλήματα μετά το update . Έχετε κάνει το update ; Δεν έχει έρθει update. Τι προβλήματα έχουν αναφερθεί και αν έχουμε πηγές για αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Έγραψαν κάποιοι ότι έδωσαν την android 12 για λίγες μέρες τον Οκτώβριο και σταμάτησαν μετά λόγω προβλημάτων. Δε θυμάμαι που το διάβασα. Τεσπά. Να ρωτήσω; έβαλα το vlc στο Nokia 8000 επειδή παίζει τα πάντα. Όμως κάθε φορά που εμφανίζονται οι υπότιτλοι τότε σα να έχει κάποιο λαγκ. Σα να κολλάει λίγο η εικόνα. Τι φταίει; ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos0388 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 20/12/2023 στις 3:37 ΜΜ, nikosggg3 είπε Έγραψαν κάποιοι ότι έδωσαν την android 12 για λίγες μέρες τον Οκτώβριο και σταμάτησαν μετά λόγω προβλημάτων. Δε θυμάμαι που το διάβασα. Τεσπά. Να ρωτήσω; έβαλα το vlc στο Nokia 8000 επειδή παίζει τα πάντα. Όμως κάθε φορά που εμφανίζονται οι υπότιτλοι τότε σα να έχει κάποιο λαγκ. Σα να κολλάει λίγο η εικόνα. Τι φταίει; ξέρει κανείς; Παντως παιδια καλησπέρα. ειμαι μεταξυ των δυo χιαομι του 1st gen και του δευτερου και του 8000 και 8010 το οποιο το βρισκω στα 100 απο το εξωτερικο . αμφιταλαντευομαι ποιο να διαλεξω . Ειμαι χρηστης iphone και οι οπωσδήποτε θέλω certified box . επισης σημαντικο αιναι να το χρησιμοοποιω εκτος απο tv KAI για μουσική με apple music το οποιο θα πηγαινει σε καλη ηχομπαρα βγαινοντας απο το κουτι (optical? caoxial? hdmi? δεν ξερω πως ) τι προτεινετε? Το 8000 και το mi box s τα βρισκω γυρω στα 50 -60. To mi box s 1st gen ειναι αληθεια οτι έχει standard airplay και οχι μεσω εφαρμογής οπως τα χιαομι box s gen 2nd gen kai nokia?? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από charalampos0388 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickos vl. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, charalampos0388 είπε Παντως παιδια καλησπέρα. ειμαι μεταξυ των δυo χιαομι του 1st gen και του δευτερου και του 8000 και 8010 το οποιο το βρισκω στα 100 απο το εξωτερικο . αμφιταλαντευομαι ποιο να διαλεξω . Ειμαι χρηστης iphone και οι οπωσδήποτε θέλω certified box . επισης σημαντικο αιναι να το χρησιμοοποιω εκτος απο tv KAI για μουσική με apple music το οποιο θα πηγαινει σε καλη ηχομπαρα βγαινοντας απο το κουτι (optical? caoxial? hdmi? δεν ξερω πως ) τι προτεινετε? Το 8000 και το mi box s τα βρισκω γυρω στα 50 -60. To mi box s 1st gen ειναι αληθεια οτι έχει standard airplay και οχι μεσω εφαρμογής οπως τα χιαομι box s gen 2nd gen kai nokia?? Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι,αλλά ο συνδυασμός android συσκευές και airplay δεν ήταν ποτέ 100% αξιόπιστος.. Στην περίπτωση του Xiaomi box s η του Nokia (που ξεχώρισες) για να μπορέσεις να ακούσεις μουσική μέσω αυτών στην ηχομπαρα που διαθέτεις,θα πρέπει να έχεις ανοιχτό το tv box ,φαντάζομαι και την τηλεόραση και την ηχομπαρα και τρία διαφορετικά remote control και το iphone....ουφφ κουράστηκα ήδη από την περιγραφή!😀 Καλό είναι να επιλέξεις κάποιο tv box η και tv stick (για το κομμάτι των ταινιών ) και ξεχωριστά κάποιον music streamer με airplay δυνατότητα για να συνδεθεί με την ηχομπαρα -με σαφώς καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα!! Με μια γρήγορη ματιά ενδεικτική λύση για streamer.. https://www.skroutz.gr/s/40632283/WiiM-WiiM-Mini-Streamer-Mayro.html Φυσικά περισσότερες τέτοιες επιλογές θα βρεις από το εξωτερικό. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από nickos vl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα. Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα tv box. Εβλεπα της xiaomi και το usb stick της google αλλα επειδη έχει μονο μια θυρα usb ή micro usb αντιστοιχα και λογικα θα πρεπει να παρω usb hub κλπ, ελεγα μηπως στραφω σε κατι πιο ολοκληρωμενο πχ το νοκια ή καποιο mecool. Δεν εχω καμια τρελη απαιτηση. Να εχω σκληρους συνδεμενους πανω ή κατι αλλο, απλα τωρα για μερικα προγραμματα που η smart tv δεν εχει(δεν ειναι android tv)συνδεω τον φορητό να τα δω και ετσι τον δεσμευω. Στα λεφτα το χιαομι με ικανοποιει αλλα αν καταληξω να αγοραζω περιφερειακά μπορει να φτασω το 60+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dskoul Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Καλησπερα. Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα tv box. Εβλεπα της xiaomi και το usb stick της google αλλα επειδη έχει μονο μια θυρα usb ή micro usb αντιστοιχα και λογικα θα πρεπει να παρω usb hub κλπ, ελεγα μηπως στραφω σε κατι πιο ολοκληρωμενο πχ το νοκια ή καποιο mecool. Δεν εχω καμια τρελη απαιτηση. Να εχω σκληρους συνδεμενους πανω ή κατι αλλο, απλα τωρα για μερικα προγραμματα που η smart tv δεν εχει(δεν ειναι android tv)συνδεω τον φορητό να τα δω και ετσι τον δεσμευω. Στα λεφτα το χιαομι με ικανοποιει αλλα αν καταληξω να αγοραζω περιφερειακά μπορει να φτασω το 60+. Πάρε το xiaomi. Στήσε και ένα οικονομικό Nas, με κάνα παλιό υπολογιστή ή κανένα raspberry pi Και κάνε stream τις ταινίες σου. Σταματα το Βάλε-βγάλε σκληρούς. 2023 έχουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 υπάρχει κάνα κουτάκι με android tv που να υποστηρίζει auto frame rate σε όλες τις εφαρμογές, hdr10+ και dts ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos0388 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Στις 22/12/2023 στις 5:08 ΜΜ, nickos vl. είπε Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι,αλλά ο συνδυασμός android συσκευές και airplay δεν ήταν ποτέ 100% αξιόπιστος.. Στην περίπτωση του Xiaomi box s η του Nokia (που ξεχώρισες) για να μπορέσεις να ακούσεις μουσική μέσω αυτών στην ηχομπαρα που διαθέτεις,θα πρέπει να έχεις ανοιχτό το tv box ,φαντάζομαι και την τηλεόραση και την ηχομπαρα και τρία διαφορετικά remote control και το iphone....ουφφ κουράστηκα ήδη από την περιγραφή!😀 Καλό είναι να επιλέξεις κάποιο tv box η και tv stick (για το κομμάτι των ταινιών ) και ξεχωριστά κάποιον music streamer με airplay δυνατότητα για να συνδεθεί με την ηχομπαρα -με σαφώς καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα!! Με μια γρήγορη ματιά ενδεικτική λύση για streamer.. https://www.skroutz.gr/s/40632283/WiiM-WiiM-Mini-Streamer-Mayro.html Φυσικά περισσότερες τέτοιες επιλογές θα βρεις από το εξωτερικό. Χρονια πολλά ! Ναι αυτό είναι απο τα καλά οικονομικά music airplay streaming και έχει και η Belkin ένα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavadias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) καλησπέρα, έχω το mi box gen 1 απ' το 2017?2018? κάπου εκεί. μέχρι τώρα ήταν μια χαρά αλλά πλέον που τα περισσότερα HDR rips είναι σε HDR10+ πλέον δεν τα παίζει. πχ. αυτό το παίζει κανονικά και κάνει switch την TV σε HDR (Samsung 4K HDR 4ετίας) Video ID : 1 Format : HEVC Format/Info : High Efficiency Video Coding Format profile : Main 10@L5@High HDR format : SMPTE ST 2086, HDR10 compatible Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC Duration : 53 min 51 s Bit rate : 24.1 Mb/s Width : 3 840 pixels Height : 1 920 pixels Display aspect ratio : 2.000 Frame rate mode : Constant Frame rate : 23.976 (24000/1001) FPS Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 (Type 2) Bit depth : 10 bits Bits/(Pixel*Frame) : 0.137 Stream size : 9.08 GiB (97%) Default : Yes Forced : No Color range : Limited Color primaries : BT.2020 Transfer characteristics : PQ Matrix coefficients : BT.2020 non-constant Mastering display color primaries : Display P3 Mastering display luminance : min: 0.0050 cd/m2, max: 1000 cd/m2 Maximum Content Light Level : 1285 cd/m2 Maximum Frame-Average Light Level : 414 cd/m2 ενώ αυτό όχι (το παίζει με πολύ χάλια χρώματα σαν να προσπαθεί να κάνει HDR->SDR αποτυχημένα και δεν κάνει switch την TV σε HDR mode όπως με το πρώτο αρχείο. Video ID : 1 Format : HEVC Format/Info : High Efficiency Video Coding Format profile : Main 10@L5@High HDR format : SMPTE ST 2094 App 4, Version 1, HDR10+ Profile B compatible Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC Duration : 43 min 50 s Bit rate : 24.0 Mb/s Width : 3 840 pixels Height : 1 920 pixels Display aspect ratio : 2.000 Frame rate mode : Constant Frame rate : 23.976 (24000/1001) FPS Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 (Type 2) Bit depth : 10 bits Bits/(Pixel*Frame) : 0.136 Stream size : 7.36 GiB (95%) Language : English Default : Yes Forced : No Color range : Limited Color primaries : BT.2020 Transfer characteristics : PQ Matrix coefficients : BT.2020 non-constant Mastering display color primaries : Display P3 Mastering display luminance : min: 0.0050 cd/m2, max: 1000 cd/m2 Maximum Content Light Level : 1237 cd/m2 Maximum Frame-Average Light Level : 170 cd/m2 το player της TV παίζει και το 2ο κανονικά κάνοντας switch την TV σε HDR, έτσι ξέρω ότι η TV το υποστηρίζει κανονικά. Η ερώτηση είναι: σκέφτομαι το Mi Box S 2nd Gen 4K και σύμφωνα με τα σπεκς του υποστηρίζει και DV (δεν με νοιαζει δεν το υποστηρίζει η TV) και HDR10+. Θα μου λύσει το πρόβλημα; Θα μου δημιουργήσει και άλλα; Μου έχουν προτείνει και το Nokia 8010 που δεν αμφισβητώ ότι θα'ναι πιο γρήγορο και πιο ωραίο experience, αλλά αν μπορώ να λύσω το πρόβλημα μου 50€ αντί για 120€ θα το προτιμούσα. Να σημειώσω εδώ ότι τα αρχεία παίζονται μέσω samba shares και με το 5G wifi του mi δεν έχω συναντήσει πρόβλημα ακόμη (μέχρι ~60Mbps max total (a/v) bitrate) οπότε δεν βρίσκω λόγο αναβάθμισης στο gigabit ethernet του nokia πχ. ευχαριστώ Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από kavadias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakos7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Καλή χρονιά παιδιά Ψάχνω ένα boxaki για stremio Με καλύπτει το mi box s η να πάω σε km2 plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 23 λεπτά πριν, jimmakos7 είπε Καλή χρονιά παιδιά Ψάχνω ένα boxaki για stremio Με καλύπτει το mi box s η να πάω σε km2 plus Εγώ θα πρότεινα mecool km2 plus που έχει καλύτερο επεξεργαστή και θύρα για καλώδιο ethernet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos0388 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μηπως μπορεις να μου δωσεις μερικα links που δινουν οδηγίες για χρησιμοποιηση του stremio για δωρεαν παρακολουθηση? ευχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 8 hours ago, charalampos0388 said: Μηπως μπορεις να μου δωσεις μερικα links που δινουν οδηγίες για χρησιμοποιηση του stremio για δωρεαν παρακολουθηση? ευχ μπορουμε να σου δωσουμε οση βοηθεια θες , για τα νομιμα add-ons . για τα παρανομα add-ons δεν μπορουμε να σου δωσουμε βοηθεια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα