Musicfanatic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω μια παλιά τηλεόραση plasma (Panasonic PZ85) και θέλω να βρω ένα tv box το οποίο όμως ταυτοχρόνως να έχει και δέκτη DVB-Τ2. Υπάρχει καμμιά καλή πρόταση; (θα με ενδιέφερε αγορά από Ελλάδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtr4460 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θέμα ψάχνω ένα TV box για cosmote TV και για zoom για να παρακολουθώ διαδικτυακό φροντιστήριο Σκέφτομαι για mi box s το έχει κανείς ξέρει κανείς ότι δεν θα έχω πρόβλημα με την cosmote TV θα παίζει κανονικά; Και αν κατεβάσω το zoom θα μπορέσω να συνδέσω ένα μικρόφωνο με bluetooth ώστε να μιλάω στο φροντιστήριο Και κάτι τελευταίο θα ήθελα να έχει και chromecast και screen cast Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από gtr4460 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Ψάχνω για Βοx για να παιζει Cosmote , Eon , plex , netflix , disney, amazon prime και xbmc για να μπει σε μια τηλεοραση turbox που δεν ειναι smart. Τι μου προτεινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, dream21 είπε Ψάχνω για Βοx για να παιζει Cosmote , Eon , plex , netflix , disney, amazon prime και xbmc για να μπει σε μια τηλεοραση turbox που δεν ειναι smart. Τι μου προτεινεται; Nvidia Shield TV / TV PRO (2019) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, nakata1954 είπε Nvidia Shield TV / TV PRO (2019) Αυτή την απάντηση την γνωρίζουν όλοι 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Διαφωτίστε λίγο όσον αφορά τα android tv boxes. Πριν λίγες μέρες έβαλα Cosmote TV και μου έδωσαν το κλασσικό μποξάκι. Ποια η διαφορά του κανα δυο που αναφέρθηκαν εδώ μέχρι τα 100€? Το Nokia TV Box Streaming Box 8000 & Mecool TV Box KM2 Plus? Τηλεόραση έχω μια Sony σχεδόν 15ετίας, επομένως full hd. Οι ανάγκες μου είναι cosmote tv, kodi για ταινίες - σειρές από usb. Στο υπάρχον μποξάκι cosmote tv δεν δοκίμασα ακόμη γιατί από βδομάδα θα μου το ενεργοποιήσουν, αλλά έχω δοκιμάσει kodi με απλές σειρές και ταινίες σε avi & mkv. Δεν έχω συναντήσει ακόμη κάποιο πρόβλημα. Δηλαδή μπορεί το kodi να κολλάει σε blueray ταινίες πχ - σε μεγάλα αρχεία; Ή η cosmote tv να κρασάρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, broxopios είπε Διαφωτίστε λίγο όσον αφορά τα android tv boxes. Πριν λίγες μέρες έβαλα Cosmote TV και μου έδωσαν το κλασσικό μποξάκι. Ποια η διαφορά του κανα δυο που αναφέρθηκαν εδώ μέχρι τα 100€? Το Nokia TV Box Streaming Box 8000 & Mecool TV Box KM2 Plus? Τηλεόραση έχω μια Sony σχεδόν 15ετίας, επομένως full hd. Οι ανάγκες μου είναι cosmote tv, kodi για ταινίες - σειρές από usb. Στο υπάρχον μποξάκι cosmote tv δεν δοκίμασα ακόμη γιατί από βδομάδα θα μου το ενεργοποιήσουν, αλλά έχω δοκιμάσει kodi με απλές σειρές και ταινίες σε avi & mkv. Δεν έχω συναντήσει ακόμη κάποιο πρόβλημα. Δηλαδή μπορεί το kodi να κολλάει σε blueray ταινίες πχ - σε μεγάλα αρχεία; Ή η cosmote tv να κρασάρει; Μια χαρά είναι το boxάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 25/9/2023 στις 10:28 ΜΜ, nakata1954 είπε Nvidia Shield TV / TV PRO (2019) overkill gia turbox τηλεοραση ρε συ... κανα certified tv box/stick της xiaomi/mecool μια χαρα λυση ειναι. Στις 26/9/2023 στις 8:37 ΜΜ, broxopios είπε Διαφωτίστε λίγο όσον αφορά τα android tv boxes. Πριν λίγες μέρες έβαλα Cosmote TV και μου έδωσαν το κλασσικό μποξάκι. Ποια η διαφορά του κανα δυο που αναφέρθηκαν εδώ μέχρι τα 100€? Το Nokia TV Box Streaming Box 8000 & Mecool TV Box KM2 Plus? Τηλεόραση έχω μια Sony σχεδόν 15ετίας, επομένως full hd. Οι ανάγκες μου είναι cosmote tv, kodi για ταινίες - σειρές από usb. Στο υπάρχον μποξάκι cosmote tv δεν δοκίμασα ακόμη γιατί από βδομάδα θα μου το ενεργοποιήσουν, αλλά έχω δοκιμάσει kodi με απλές σειρές και ταινίες σε avi & mkv. Δεν έχω συναντήσει ακόμη κάποιο πρόβλημα. Δηλαδή μπορεί το kodi να κολλάει σε blueray ταινίες πχ - σε μεγάλα αρχεία; Ή η cosmote tv να κρασάρει; μια χαρα ειναι το μποξ που σου εδωσαν. επισης δεν βλεπω τον λογο να αναπαραγεις bluray μεγαλου μεγεθους σε σονυ fhd 15ετιας. Στις 23/9/2023 στις 7:52 ΜΜ, Musicfanatic είπε Έχω μια παλιά τηλεόραση plasma (Panasonic PZ85) και θέλω να βρω ένα tv box το οποίο όμως ταυτοχρόνως να έχει και δέκτη DVB-Τ2. Υπάρχει καμμιά καλή πρόταση; (θα με ενδιέφερε αγορά από Ελλάδα) η μόνη εταιρεια που θυμαμαι να εχει tv box με ενσωματωμενο δεκτη ήταν η mecool. ψαξε στο banggood/geekbuying/λοιπα κινεζομαγαζα που εχουν κ ευρωπαϊκες αποθηκες να δεις τι υπαρχει πλεον. πάντως δεν θυμαμαι να εχουν κάποιο πιστοποιημενο μποξάκι που να εχει και ψηφιακο δεκτη, οποτε ειναι δικοπο μαχαιρι, αν θες και netflix/disney+. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, kallair είπε overkill gia turbox τηλεοραση ρε συ... κανα certified tv box/stick της xiaomi/mecool μια χαρα λυση ειναι. μια χαρα ειναι το μποξ που σου εδωσαν. επισης δεν βλεπω τον λογο να αναπαραγεις bluray μεγαλου μεγεθους σε σονυ fhd 15ετιας. η μόνη εταιρεια που θυμαμαι να εχει tv box με ενσωματωμενο δεκτη ήταν η mecool. ψαξε στο banggood/geekbuying/λοιπα κινεζομαγαζα που εχουν κ ευρωπαϊκες αποθηκες να δεις τι υπαρχει πλεον. πάντως δεν θυμαμαι να εχουν κάποιο πιστοποιημενο μποξάκι που να εχει και ψηφιακο δεκτη, οποτε ειναι δικοπο μαχαιρι, αν θες και netflix/disney+. Εφοσον παρεις ενα πιστοποιημενο android tv box πχ mecool , τοτε δεν χρειαζεσε ενσωματωμενο δεκτη, εφοσον εχεις wifi βαζεις στο tvbox την εφαρμογη greek tv live και βλεπεις ολα τα καναλια συν τα περιφερειακα, χωρις χρηση κεραιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, kallair είπε overkill gia turbox τηλεοραση ρε συ... κανα certified tv box/stick της xiaomi/mecool μια χαρα λυση ειναι. Του πρότεινα το shield για δυο λόγους,πρώτον λόγω του plex με το οποίο έχουν πρόβλημα (σπασίματα σε εικόνα και ηχο)τα περισσότερα από τα tv boxes όταν πρόκειται για αρχεια μεγαλύτερα των 10 giga (τα δυο που αναφέρεις boxes και οχι sticks τα εχω ήδη αλλά για plex χρησιμοποιώ τα shield, amazon fire tv cube 1η και 2η γενιά, dune homatics). Και ο δεύτερος λόγος που πρότεινα το shield ειναι το ότι πότε δεν ξέρεις πότε θα σου προκύψει μια αναβάθμιση συστήματος οπότε (γνώμη μου) παίρνεις το καλύτερο που μπορείς. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από nakata1954 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapetanakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα, για να μην ανοίγω με θέμα ψάχνω ένα box για κυρίως kodi και νετφλιξ , YouTube. Ξέρουμε πάνω κάτω σε τι? Μπατζετ μαξ 80€. Προϋπόθεση το ethernet. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από Kapetanakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Kapetanakos είπε Παιδιά καλημέρα, για να μην ανοίγω με θέμα ψάχνω ένα box για κυρίως kodi και νετφλιξ , YouTube. Ξέρουμε πάνω κάτω σε τι? Μπατζετ μαξ 80€. Προϋπόθεση το ethernet. Δες λίγο Nokia TV box. (certified) Σε αυτά τα λεφτά η καλύτερη επιλογή πιστεύω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilisgate13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 καλησπερα ισως ειναι ασχετο με το νημα αλλα υπαρχει ενα φθηνο mini pc για να το εχω στην tv με hdmi για ταινιες ,youtube, netflix κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 παρακολουθα τις Προσφορές παντα κατι παιζει . ΑΛΛΑ τι ειναι το φτηνο για σενα ??? εγω για αυτη την δουλεια πηρα HeroBox 2023 N100 με το κουπονι CHUWI10ALL παει στα 149€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilisgate13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, villasg είπε παρακολουθα τις Προσφορές παντα κατι παιζει . ΑΛΛΑ τι ειναι το φτηνο για σενα ??? εγω για αυτη την δουλεια πηρα HeroBox 2023 N100 με το κουπονι CHUWI10ALL παει στα 149€ για να γινω πιο σαφης ως προς το φτηνο , ψαχνω ενα μινι pc ddr3 η και ddr4 ειτε μεταχειρισμενο ειτε καινουργιο που να παιζει μονο google chrome για ταινιες και netflix . Η εστω να παρω τα κομματια και να χτισω εγω με μια παλια mobo,cpu,ram κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα