Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν είναι android λίγα μπορεί να κάνεις. Με το android  τα πράγματα είναι καλύτερα και κρατάνε και γίνονται ενημερώσεις περισσοτερο.

Κανόνας λοιπόν  νούμερα ένα για τις smart Tv:

Από εδώ και πέρα τίποτα λιγότερο από android Tv ή έστω Google Tv 

Το μάθημα μου έχει γίνει πάθημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

57 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Αν δεν είναι android λίγα μπορεί να κάνεις. Με το android  τα πράγματα είναι καλύτερα και κρατάνε και γίνονται ενημερώσεις περισσοτερο.

Κανόνας λοιπόν  νούμερα ένα για τις smart Tv:

Από εδώ και πέρα τίποτα λιγότερο από android Tv ή έστω Google Tv 

Το μάθημα μου έχει γίνει πάθημα.

Άλλο ήταν το ερώτημα μου προσωπικά δεν μου λείπει το αντροιτ είχα πιο παλιά απλά δεν βρήκα αυτή που ήθελα διαθέσιμη τότε . Γνωρίζεις να για να με βοηθήσεις; Καθώς δεν γνωρίζω τι πρέπει να κανω! Έχει 2 εφαρμογές iptv ένας που βρήκα μου λέει εγώ τι δουλεύω μόνο μag ένας άλλος μου λέει εγω το έχω μέσα από την τηλεόραση με iptv . Εγώ όπως μπορώ να το σεταρο μόνος χωρίς να πληρώνω; Και αν δεν γίνεται θα παίζει με μια από αυτές τις εφαρμογές χωρίς μποξ καθώς την έχω στο τοίχο και δεν με βολεύει να έχω και μποξ 

37 λεπτά πριν, gregorykon είπε

Άλλο ήταν το ερώτημα μου προσωπικά δεν μου λείπει το αντροιτ είχα πιο παλιά απλά δεν βρήκα αυτή που ήθελα διαθέσιμη τότε . Γνωρίζεις να για να με βοηθήσεις; Καθώς δεν γνωρίζω τι πρέπει να κανω! Έχει 2 εφαρμογές iptv ένας που βρήκα μου λέει εγώ τι δουλεύω μόνο μag ένας άλλος μου λέει εγω το έχω μέσα από την τηλεόραση με iptv . Εγώ όπως μπορώ να το σεταρο μόνος χωρίς να πληρώνω; Και αν δεν γίνεται θα παίζει με μια από αυτές τις εφαρμογές χωρίς μποξ καθώς την έχω στο τοίχο και δεν με βολεύει να έχω και μποξ 

Το smart stb είναι εφαρμογή αντί να έχεις συσκευή mag και λειτουργεί με ακριβώς τον ίδιο τρόπο...τσαμπε δεν παίζει για κανένα λόγο...για το duplecast δεν έχω ιδέα...

• Like 1

Στις 8/9/2023 στις 8:13 ΜΜ, kallair είπε

Αν δείτε κανα chromecast with googleTV (4k) σε καλη τιμή, κάντε κάνα mention. κάηκε το android box (ενα που του ειχα κανει δωρο πριν 3 χρόνια) του πεθερού μου κ θελω να το αντικαταστησω.

η άλλη λυση ειναι να χαρισω το mecool km2 που πλεον δεν χρησιμοποιω και να παρω για μένα το chromecast (χρειαζομαι tv box μονο στις διακοπες).

εχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα το απλό, με το 4k; (σε θερμοκρασιες, αποδοση σε netflix/disney+/iptv) κάποιος που εχει πιασει στα χερια του και τα 2, θα μπορουσε να κάνει ενα μινι συγκριτικο.

H χρήση που θα γινεται, ειναι συνδεση σε 1080p projector, οποτε το 4k δεν ειναι ουσιαστικά απαραιτητο αλλά δεν θα με χαλουσε το να ειναι πιο futureproof. Το πιο σημαντικο για μενα ειναι οι θερμοκρασιες και το να ειναι σταθερό.

https://www.skroutz.gr/s/38317315/Google-Smart-TV-Stick-Chromecast-with-Google-TV-Full-HD-me-Bluetooth-Wi-Fi-HDMI-kai-Google-Assistant-Snow.html#reviews

Είχα κοιτάξει πριν λίγο καιρό αυτό, για δικό μου άτομο, κι είδα να λένε ότι η μόνη διαφορά είναι στο Full HD/4K και τη μνήμη, 1.5/2. Κατά τ' άλλα, δεν είχα δει κάτι αρνητικό. Οι τιμές και στα δύο είναι νορμάλ. Μπορείς να κοιτάς και τις αγγελίες εδώ, για να πετύχεις καμιά πιο χαμηλή τιμή. Έτσι κι αλλιώς, για περιστασιακή χρήση, όπως λες, δεν το θεωρώ big deal να πας σε ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο. 

Βρήκα με συνδρομή αλλά μου λέει μόνο με μποξ εγώ τ έχω την τηλεόραση στον τοίχο και μπροστά έχω το τραπέζι δεν θέλω να έχω πράγματα πάνω . Αυτός μου λέει ότι δεν παίζει σε τηλεόραση σωστά υποτίθεται για αυτό ρωτάω εδώ ! Πάντως είχα διαβάσει ότι κάποιοι το σεταρουν μόνοι τους αλλά δεν θυμάμαι κάτι έλεγαν για κοdi

11 λεπτά πριν, gregorykon είπε

Βρήκα με συνδρομή αλλά μου λέει μόνο με μποξ εγώ τ έχω την τηλεόραση στον τοίχο και μπροστά έχω το τραπέζι δεν θέλω να έχω πράγματα πάνω . Αυτός μου λέει ότι δεν παίζει σε τηλεόραση σωστά υποτίθεται για αυτό ρωτάω εδώ ! Πάντως είχα διαβάσει ότι κάποιοι το σεταρουν μόνοι τους αλλά δεν θυμάμαι κάτι έλεγαν για κοdi

Δεν έχω ιδέα από iptv, αλλά το box δεν είναι πρόβλημα με tv κρεμασμένη στον τοίχο. Κι εγώ στη δική μου Hisense έχω box και το έχω στηρίξει στα μπράτσα της βάσης. Δεν χρειάζεται να το βάλεις σε ραφάκι ή δεν ξέρω τι άλλο. 

21 λεπτά πριν, gregorykon είπε

Πάμε λίγο από την αρχή για να βγάλουμε άκρη.

Κανονικά οι συζητήσεις για παράνομες συνδρομές με IPTV δεν επιτρέπονται...

Από κει και πέρα οι εφαρμογές IPTV των τηλεοράσεων δεν παίζουν το περιεχόμενο που φαντάζομαι θα θέλεις να παρακολουθείς (όλα τα συνδρομητικά και ταινίες).

Η μόνη σίγουρη λύση είναι το Kodi ,κάνοντας μια απλή εγγραφή σε ελληνικό site που το υποστηρίζει,είτε με την εφαρμογή stremio από το play store δωρεάν ,μόνο όμως για ταινίες!!

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, nickos vl. είπε

Πάμε λίγο από την αρχή για να βγάλουμε άκρη.

Κανονικά οι συζητήσεις για παράνομες συνδρομές με IPTV δεν επιτρέπονται...

Από κει και πέρα οι εφαρμογές IPTV των τηλεοράσεων δεν παίζουν το περιεχόμενο που φαντάζομαι θα θέλεις να παρακολουθείς (όλα τα συνδρομητικά και ταινίες).

Η μόνη σίγουρη λύση είναι το Kodi ,κάνοντας μια απλή εγγραφή σε ελληνικό site που το υποστηρίζει,είτε με την εφαρμογή stremio από το play store δωρεάν ,μόνο όμως για ταινίες!!

Ενημερωτικά: κι αυτά με κάποιο box/stick, καθώς δεν υποστηρίζονται στο Vidaa. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, gregorykon είπε

Aν και εισαι σε λαθος τοπικ, θα σου απαντησω οσο πιο γενικα μπορω γτ απαγορευονται τετοιες συζητησεις (παρακαλω μην στειλεις πμ)

Οσες τηλεορασεις δεν εχουν androidtv, το store που εχουν ειναι τερμα φτωχο, με απειρες iptv εφαρμογες, το 99% των οποιων ειναι ολες κλώνοι αλλων και οχι free. δεν υπαρχουν free iptv εφαρμογες που να αξιζουν που δεν ειναι πληρωτικές. ολες ειναι με trial και μετα να τις αγορασεις εναντι ενος ποσου.

Υπαρχουν 2 τροποι να εχεις iptv, ειτε με λιστα, ειτε μεσω mag (ή εξομοιωτη mag, σου αναφερθηκε παραπανω το smart stb). μπορει να κανεις το trial να δεις αν σου παιζει σωστα στην εφαρμογη που θες. 

επειδη ειδα οτι αναφερεις "χωρις να πληρωνω", ξεχασε το αυτό στα iptv, και ειδικα σε μη androidtv apps. Επισης η ποιοτητα της εμπειριας που θα εχεις με την iptv, κατα 99% εξαρταται απο τον πάροχο που θα επιλεξεις.

Το kodi εχει δυνατοτητα για iptv αλλά η εμπειρια χρησης ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ. δεν το συνιστω με τπτ. μπορεις να βρεις ελληνικο build και οδηγιες να το περασεις, που θα εχει τα παντα μεσα για free ταινιες και σειρες (πραγμα ασχετο με τα iptv που συζητουσαμε παραπανω).

Επεξ/σία από kallair

Παίδες έχω ένα θέμα σε xiaomi box s 2nd gen.... κάθε φορά που είμαι στο YouTube και πάω να κάνω φωνητική αναζήτηση, γράφει πάντα sorry something went wrong....  καμια ιδέα κανείς για το πως λύνεται?? 

Καλημέρα. 

Έχω καιρό να ασχοληθώ με tvbox (έχω μείνει στο mecool m8s).

Θέλω να πάρω καινούριο μόνο για χρήση Netflix. Ποιό από τα 2 προτείνετε; Mecool KM2 PLUS ή KM 7 PLUS;

Γιατί το m8s έχει 4gb ram ενώ αυτά έχουν 2gb; Υπάρχει φόβος να σέρνονται;

Και κάτι ακόμη. Θέλω να αφαιρέσω το youtube. Μπορώ; Και αν "όχι"... αν βάλω custom rom για να το σβήσω, θα μπορώ να βλέπω netflix;

Σας ευχαριστώ. Ελπίζω να μην σας ζάλισα.

1 ώρα πριν, gntelmp είπε

Καλημέρα. 

Έχω καιρό να ασχοληθώ με tvbox (έχω μείνει στο mecool m8s).

Θέλω να πάρω καινούριο μόνο για χρήση Netflix. Ποιό από τα 2 προτείνετε; Mecool KM2 PLUS ή KM 7 PLUS;

Γιατί το m8s έχει 4gb ram ενώ αυτά έχουν 2gb; Υπάρχει φόβος να σέρνονται;

Και κάτι ακόμη. Θέλω να αφαιρέσω το youtube. Μπορώ; Και αν "όχι"... αν βάλω custom rom για να το σβήσω, θα μπορώ να βλέπω netflix;

Σας ευχαριστώ. Ελπίζω να μην σας ζάλισα.

Έχω το KM2 PLUS. Μια χαρά πάει. 

Το YouTube μπορείς μόνο να το απενεργοποιήσεις - δεν μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...