ekriksi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 ρε παιδιά αυτό το μαγαζί κάλο?? πόσο καιρό κάνουν να έρθουν??
killmelater Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Καλο και το cooleme αλλα δεν ειναι δοκιμασμενο οπως το nexbox, οποιος μπορει τολμαει. προτειμω κατι δοκιμασμενο. Ουτε votes δεν εχει. http://www.banggood.com/H96-Pro-Amlogic-S912-Octa-core-3GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1091054.html?rmmds=category οριστε και με 3 gb ram..
WalkerSW Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, αν γνωρίζεται φυσικά. Θέλω να πάρω και εγώ ένα τέτοιο box (το πρώτο μου) αλλά θα ήθελα να περνά μέσω HDMI στον ενισχυτή μου DTS, DTS HD Master Audio 5.1 και Dolby TrueHD 7.1. Αυτά τα μηχανάκια το κάνουν αυτό μέσω HDMI ή οπτικής ? Πχ: Zidoo X6 pro RK3368 Octa Core , COOLEME® MB2 Amlogic S912 Octa Core Και αν ναι ποιο είναι καλύτερο ? s912 or RK3368 Παρακαλώ μόνο αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα Ειναι λιγο δυσκολο να παρεις γενικα 5.1 απο τέτοια συστηματακια και γενικα εξαρταται απο το πρόγραμμα αναπαραγωγής! Σε ενα Α95Χ που απεκτησα προσφατα απο το προεγκατεστημενο kodi καταφερα να κανω passthrough μονο dts και dts hd. Απο ενα αλλο προγραμμα που ουσιαστικα ειναι κλωνος του kodi αλλα μου διαφεύγει το ονομα του αυτη την στιγμη καταφερα να κανω passthrough ολα τα φορματ ηχου απο hdmi. Απλα ειναι λιγο μανουρα να κανεις ολες τις ρυθμισεις σωστα. 1
BELL Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά με το google remote μπορείς να ελεγχεις android από android εξ αποστάσεως; Και πιο συγκεκριμένα να ελέγχω το android tv box από το κινητό μου, γτ τη γυναίκα την μπερδεύουν αυτα τα διαολεμενα
fofi73 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ειναι λιγο δυσκολο να παρεις γενικα 5.1 απο τέτοια συστηματακια και γενικα εξαρταται απο το πρόγραμμα αναπαραγωγής! Σε ενα Α95Χ που απεκτησα προσφατα απο το προεγκατεστημενο kodi καταφερα να κανω passthrough μονο dts και dts hd. Απο ενα αλλο προγραμμα που ουσιαστικα ειναι κλωνος του kodi αλλα μου διαφεύγει το ονομα του αυτη την στιγμη καταφερα να κανω passthrough ολα τα φορματ ηχου απο hdmi. Απλα ειναι λιγο μανουρα να κανεις ολες τις ρυθμισεις σωστα. Ευχαριστω για την απαντηση. Μαλλον θα το τολμησω για το zidoo x6pro μιας και το βρισκω στα ιδια χρηματα με το s912, γιατι απο οτι διαβαζω, εχω περισσοτερες πιθανοτητες να παρω αυτο που θελω απο αποψη ηχου σε σχεση με τα s912.
SmallLebovski Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ρωτησα στο φορουμ τι παιζει με εξωτερικα media player να αποθηκευω ταινιες και απ'οτι καταλαβα περισσοτερο πλεον αξιζουν τα android tv box και προγραμματα τυπου kodi...ειμαι με mac βεβαια οποτε δεν ξερω προβληματα συνδεσιμοτητας. Σκοπευω να συνδεεται με hdmi στη tv μου γιατι ειναι panasonic plasma χωρις θυρα usb....καποια προταση για τετοιο μηχανακι? Στα υποψιν θα το χρησιμοποιουν και ατομα με ελαχιστη γνωση υπολογιστων, υπαρχει η επιλογη να κανω ενα παλιοτερο smartphone τηλεχειριστηριο? Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια θα ειναι εξαιρετικα ευπροσδεκτη
tarantules Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, αν γνωρίζεται φυσικά. Θέλω να πάρω και εγώ ένα τέτοιο box (το πρώτο μου) αλλά θα ήθελα να περνά μέσω HDMI στον ενισχυτή μου DTS, DTS HD Master Audio 5.1 και Dolby TrueHD 7.1. Αυτά τα μηχανάκια το κάνουν αυτό μέσω HDMI ή οπτικής ? Πχ: Zidoo X6 pro RK3368 Octa Core , COOLEME® MB2 Amlogic S912 Octa Core Και αν ναι ποιο είναι καλύτερο ? s912 or RK3368 Παρακαλώ μόνο αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα Τα περισσότερα κάνουν και δεν θα έχεις πρόβλημα. To δικό μου MX-III-G μια χαρά κάνει pass-throught DTS ήχο μέσω οπτικής.Έχει και επιλογή να περάσει τον ήχο και μέσω HDMI. Επίσης 1
elgol Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Σου περναει d Τα περισσότερα κάνουν και δεν θα έχεις πρόβλημα. To δικό μου MX-III-G μια χαρά κάνει pass-throught DTS ήχο μέσω οπτικής.Έχει και επιλογή να περάσει τον ήχο και μέσω HDMI. Επίσης Σου περναει dts κι απο kodi κι απο π.χ mx player; Γιατι ο kodi νομιζω οχι
tarantules Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Σου περναει d Σου περναει dts κι απο kodi κι απο π.χ mx player; Γιατι ο kodi νομιζω οχι Το kodi δεν το έχω δοκιμάσει.Με mx player τα παίζω όλα.
paularas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 θέλω για την κοπέλα μου ένα tv box να παίζει μέσω wifi kodi για να βλέπει σειρές. κάτι extreme δεν χρειάζεται μιας και περισσότερο σε kodi και ίσως κανά utube να βλέπει. να πάω σε mini m8s ii ή να φοβάμαι το wifi του? και εάν όχι σε τι λύση να πάω?
drdedus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θα έπαιρνα το mini. Το μηχανάκι έχει πάρει ήδη 4 ota μέσα σε 4-5 μήνες. Μην χεσω υπάρχουν πολλά στα χρήματα αυτά? Αν αληθεύει ότι με το τελευταίο update διορθώθηκε το wifi 80% και δόθηκε root.. τότε κερδίζεις "για εμένα" το καλύτερο interface. Ναι καλά το διαβάσατε.
BELL Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Και το a95x που μοσχοπούλησε είναι πολύ καλό. Αυτό με τα 2Gbram, 16Gb, 16.1 kodi
paularas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θα έπαιρνα το mini. Το μηχανάκι έχει πάρει ήδη 4 ota μέσα σε 4-5 μήνες. Μην χεσω υπάρχουν πολλά στα χρήματα αυτά? Αν αληθεύει ότι με το τελευταίο update διορθώθηκε το wifi 80% και δόθηκε root.. τότε κερδίζεις "για εμένα" το καλύτερο interface. Ναι καλά το διαβάσατε. το αστείο είναι ότι όλοι οι κάτοχοι του λένε τα καλύτερα στα reviews του και πάντα πετάγεται ένας και λέει (είτε ελλάδα είτε έξω) για το θέμα με το wifi που έχει. και επειδή θα παίζει 100% με wifi και όχι με ethernet γι αυτό κολάω μην υπάρχει πρόβλημα. τώρα όσο για τα λεφτά έως 100€ έλεγα μιας και απλά θα βλέπει 420p σειρές στο kodi και όχι κάτι παραπάνω
fofi73 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Τα περισσότερα κάνουν και δεν θα έχεις πρόβλημα. To δικό μου MX-III-G μια χαρά κάνει pass-throught DTS ήχο μέσω οπτικής.Έχει και επιλογή να περάσει τον ήχο και μέσω HDMI. Επίσης Να σε καλα φιλε μου, λιγο ακομα ψαξιμο θα κανω, αν και εχω καταληξει κατα 99%, και θα το παρω. Ευχαριστω
gpelekanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Να σε καλα φιλε μου, λιγο ακομα ψαξιμο θα κανω, αν και εχω καταληξει κατα 99%, και θα το παρω. Ευχαριστω Γειά σας, μπορείτε να μου πέιτε σας παρακαλώ αν αυτο το android box MX-III-G μπορεί να δουλέψει την εφαρμογή Skype αν συνδέσω μια usb camera της creative ; Γνωρίζετε επίσης αν υποστηρίζει ομαδική συνομιλία; Αυτό Site: εδω ειναι κλώνος ; Η τιμή του είναι φοβερή!!! Σας ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα