Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει καποιος τρόπος για να δουλέψει το kickasstorrents με το stremio; 

το torrentio το αναφέρει αλλά στην πράξη δεν λειτουργεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο ψάξιμο για TV box, είμαι μεταξύ του Nokia 8000 & XIAOMI MI TV BOX S 4K BLACK 2ND GEN.

Η χρήση που θα κάνω είναι Cosmote TV - Netflix - VLC, τι προτείνετε μεταξύ των δύο ή και κάποιο άλλο μοντέλο που να παίζει απροβλημάτιστα Cosmote TV οπωσδήποτε.

Στις 1/9/2023 στις 7:39 ΜΜ, jtheogr είπε

Στο ψάξιμο για TV box, είμαι μεταξύ του Nokia 8000 & XIAOMI MI TV BOX S 4K BLACK 2ND GEN.

Η χρήση που θα κάνω είναι Cosmote TV - Netflix - VLC, τι προτείνετε μεταξύ των δύο ή και κάποιο άλλο μοντέλο που να παίζει απροβλημάτιστα Cosmote TV οπωσδήποτε.

Εκτός από αυτά που αναφέρεις, και το Mecool KM2 PLUS και KM 7 PLUS είναι πολύ καλά και certified για netflix. Cosmote TV θα παίζουν όλα αυτα μια χαρά δεν θα έχουν πρόβλημα. Αν θες κάτι πιο compact χωρίς να σε πειράζει η συνδεσιμότητα πας σε mi box s 2nd gen. Αν θες να έχεις συνδεσιμότητα όπως usb micro sd ethernet πας σε όλα τα υπόλοιπα ανάλογα τα χρήματα που διαθέτεις βέβαια επιλέγεις και το κατάλληλο. Όλα είναι πολύ καλές επιλογές.

Έχω το S96 MAX Plus 4GB/32GB (Android 10) με επεξεργαστή τον RK3318.

Τίμιο boxάκι από άποψη ταχυτήτων. Παλιότερα είχα ασχοληθεί πολύ με kodi και πρόσθετα αλλά πλέον το έχω παρατήσει το άθλημα. Από όταν αγόρασα το Mi stick δεν ξανασχολήθηκα. Έχουμε τίποτα σε ROM για εγκατάσταση με προεγκατεστημένες επεκτάσεις και εφαρμογές και διαφορετικό UI; Έτσι να παίξω λιγάκι.

Επίσης, ποια εφαρμογή προτείνετε για καλύτερη απόδοση σε βίντεο από USB; Που να παίζει όλα τα formats με υπότιτλους κλπ.

9 ώρες πριν, -WISE- είπε

Έχω το S96 MAX Plus 4GB/32GB (Android 10) με επεξεργαστή τον RK3318.

Τίμιο boxάκι από άποψη ταχυτήτων. Παλιότερα είχα ασχοληθεί πολύ με kodi και πρόσθετα αλλά πλέον το έχω παρατήσει το άθλημα. Από όταν αγόρασα το Mi stick δεν ξανασχολήθηκα. Έχουμε τίποτα σε ROM για εγκατάσταση με προεγκατεστημένες επεκτάσεις και εφαρμογές και διαφορετικό UI; Έτσι να παίξω λιγάκι.

Επίσης, ποια εφαρμογή προτείνετε για καλύτερη απόδοση σε βίντεο από USB; Που να παίζει όλα τα formats με υπότιτλους κλπ.

Το VLC δεν σε άφησε ικανοποιημένο;

Παιδιά ποιο tv box συστήνετε να πάρω ,θέλω ένα ισχυρό με απλό android ,όχι android TV ,ώστε να έχει κανονικό play store και να λειτουργεί κανονικά με ποντίκι.Εχω σταμπαρει το ugoos ut 8 pro ,έχει κάποιος να πει εντυπώσεις ; δεν το βρίσκω από Ευρώπη ,οπότε με παραγγελία από geekbuying με priority line παίζει να πληρώσω τελωνείο ;

Αν δεν είναι android Tv θα έχεις προβλήματα διαφορετικά. Δηλαδή θες πληκτρολόγιο έξτρα.

Γιατί οι εντολές δεν δίνονται σωστά σε τηλεόραση αφού δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις σάρωση, δεξιά αριστερά, πάνω κάτω με το χέρι παράδειγμα λέω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Αν δεν είναι android Tv θα έχεις προβλήματα διαφορετικά. Δηλαδή θες πληκτρολόγιο έξτρα.

Γιατί οι εντολές δεν δίνονται σωστά σε τηλεόραση αφού δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις σάρωση, δεξιά αριστερά, πάνω κάτω με το χέρι παράδειγμα λέω.

Έχω ένα παλιό minix μια χαρά λειτουργεί το ποντίκι ,όλες αυτές οι κινήσεις που γράφεις γίνονται κανονικά με πατημένο το κλικ και με τη ροδέλα 

Επεξ/σία από DrAndreas

8 ώρες πριν, DrAndreas είπε

Έχω ένα παλιό minix μια χαρά λειτουργεί το ποντίκι ,όλες αυτές οι κινήσεις που γράφεις γίνονται κανονικά με πατημένο το κλικ και με τη ροδέλα 

Φυσικά και γίνονται αλλά πρέπει να είσαι της υπομονής. Βέβαια σε Netflix και άλλα ότι πιάνει η οθόνη ή ψάχνεις  για τίποτα search. Αυτά βέβαια κάποιους δεν τους ενοχλούν 

Αν δείτε κανα chromecast with googleTV (4k) σε καλη τιμή, κάντε κάνα mention. κάηκε το android box (ενα που του ειχα κανει δωρο πριν 3 χρόνια) του πεθερού μου κ θελω να το αντικαταστησω.

η άλλη λυση ειναι να χαρισω το mecool km2 που πλεον δεν χρησιμοποιω και να παρω για μένα το chromecast (χρειαζομαι tv box μονο στις διακοπες).

εχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα το απλό, με το 4k; (σε θερμοκρασιες, αποδοση σε netflix/disney+/iptv) κάποιος που εχει πιασει στα χερια του και τα 2, θα μπορουσε να κάνει ενα μινι συγκριτικο.

H χρήση που θα γινεται, ειναι συνδεση σε 1080p projector, οποτε το 4k δεν ειναι ουσιαστικά απαραιτητο αλλά δεν θα με χαλουσε το να ειναι πιο futureproof. Το πιο σημαντικο για μενα ειναι οι θερμοκρασιες και το να ειναι σταθερό.

Καλησπέρα,

μια ήθελα την βοήθεια σας , θέλω να να αγοράσω ένα tvbox/stick για να έχω το στρεμιο στην Samsung 4k tv . Το προτείνετε σε οικονομική επιλογή (γύρω στα 50€ σκεφτόμουν ) ;;;

ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων !

6 ώρες πριν, kongeo είπε

Καλησπέρα,

μια ήθελα την βοήθεια σας , θέλω να να αγοράσω ένα tvbox/stick για να έχω το στρεμιο στην Samsung 4k tv . Το προτείνετε σε οικονομική επιλογή (γύρω στα 50€ σκεφτόμουν ) ;;;

ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων !

https://www.skroutz.gr/s/41664410/Xiaomi-TV-Box-Mi-Box-S-2nd-Gen-4K-UHD-me-WiFi-USB-2-0-2GB-RAM-kai-8GB-Apothikeytiko-CHoro-me-Leitourgiko-Android.html

• Thanks 1

Παιδιά έχω μια τηλεόραση hisense είναι εξαιρετική αλλά δεν είναι Android  έχει βιντα . Για να βάλω διάφορα κανάλια θα πρέπει να πάρω το mag αλλά αν το πάρω θα έχει έτοιμα τα κανάλια η θα πρέπει να δίνω συνδρομή ; Δεν γνωρίζω από αυτά 

Εμένα έχει μέσα η τηλεόραση το duplecast iptv μπορώ να iptv από εκεί ; Αν ναι πως 

16943467963966973508664305583962.jpg

Επίσης υπάρχει και αυτή η εφαρμογή 

16943469843874613850775572068749.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...