alexzorb Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 On 14/07/2023 at 12:32, s2117 said: Για 4κ projector, λεω να παρω ενα 4k stick, οπότε οι βασικες απαιτησεις ειναι: Να μπορεί να τροφοδοτηθεί από τη θύρα usb του projector (2.5A) Να παίζουν απροβλημάτιστα Netflix, Disney+, Plex, youtube κλπ σε 4κ χωρίς κολλήματα Να παίζει κομπλέ κάποια εφαρμογή IPTV, πχ GSE Αν γίνεται, να μπορώ να κουμπώσω πάνω του 2.5άρι σκληρό με media για αναπαραγωγή. Να πάρω το xiaomi smart tv stick 4k, ή θα ήταν καλύτερο κάποιο chromecast / fire / roku κλπ ? Στα 3 πρώτα θα σε καλύψει άνετα (disney+ νομίζω δεν υποστιρίζει πολυκάναλο ήχο) iptv θα παίξει αν έχεις πολλά κανάλια θα ζοριστεί λίγο Για εξωτερικό σκληρό θα πρέπει να αγοράσεις αντάπτορα καθώς έχει μία θύρα μόνο την micro usb για τροφοδοσία. Το πρόβλημα που πολύ πιθανό να έχεις είναι οτι το ρεύμα (Amp) που θα βγάζει η usb του του προτζέκτορα δεν θα φτάνει να τροφοδοτήσει ταuτόχρωνα σκληρό και stick και θα κάνει restart. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, alexzorb είπε iptv θα παίξει αν έχεις πολλά κανάλια θα ζοριστεί λίγο Αυτό είναι ανάλογα την εφαρμογή και όχι το box...πχ το tivimate δεν κολλάει καθόλου δεν πα να έχει 50.000 κανάλια... Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από panagiotis1988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, alexzorb είπε Στα 3 πρώτα θα σε καλύψει άνετα (disney+ νομίζω δεν υποστιρίζει πολυκάναλο ήχο) iptv θα παίξει αν έχεις πολλά κανάλια θα ζοριστεί λίγο Για εξωτερικό σκληρό θα πρέπει να αγοράσεις αντάπτορα καθώς έχει μία θύρα μόνο την micro usb για τροφοδοσία. Το πρόβλημα που πολύ πιθανό να έχεις είναι οτι το ρεύμα (Amp) που θα βγάζει η usb του του προτζέκτορα δεν θα φτάνει να τροφοδοτήσει ταuτόχρωνα σκληρό και stick και θα κάνει restart. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Σε σύγκριση με chromecast 4k / fire TV 4k, να προτιμήσω το xiaomi λόγω android? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzorb Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 48 minutes ago, s2117 said: Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Σε σύγκριση με chromecast 4k / fire TV 4k, να προτιμήσω το xiaomi λόγω android? Πρακτικά και τα 2 android τρέχουν απλά θέλουν λίγο περισότερη δουλεία ψάξιμο για να βάλεις τρίτες εφαρμογές που δεν έχει το store. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos1968 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα , ίσως να έχει απαντηθεί , πρόσφατα πήρα το xiaomi tv box Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ μέσω οπτικής ίνας να έχω dolby 5.1 στον ενισχυτή μου , υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, kokos1968 είπε Καλησπέρα , ίσως να έχει απαντηθεί , πρόσφατα πήρα το xiaomi tv box Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ μέσω οπτικής ίνας να έχω dolby 5.1 στον ενισχυτή μου , υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί ; Διάβασε λίγο εδώ. Προς το παρόν δεν έχω βρει λύση. Θα παραγγείλω ένα audio exctractor μήπως και..... Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, mr.Vox είπε Διάβασε λίγο εδώ. Προς το παρόν δεν έχω βρει λύση. Θα παραγγείλω ένα audio exctractor μήπως και..... Στα λινκς που ειχαν σταλει απο reddit, ειχε το παρακατω. το δοκιμασες; Scripts to test in ADB Shell to make SPDIF work for just DolbyDigital/DTS 5.1: settings put global digital_audio_format 1 settings put global digital_audio_subformat 5,7 settings put global nrdp_external_surround_sound_enabled 1 settings put global digital_sound 1 Enter one script at a time, then reboot, and try Netflix again. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από kallair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Τα διάβασα αλλά δεν σκέπτομαι να ασχοληθώ προσωπικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasnowy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα tv box/stick για ένα σπίτι που έχει πρόβλημα με την επίγεια κεραία. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να φορτώσω τα ελεύθερα κανάλια σε μια iptv εφαρμογή για να τα βλέπω μέσω ίντερνετ. Ίσως βάλω και stremio για ταινίες και σειρές. Ποια είναι η πιο οικονομική λύση για τις ανάγκες μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dafnoula13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Στις 2/8/2023 στις 1:15 ΜΜ, dasnowy είπε Σκέφτομαι να αγοράσω ένα tv box/stick για ένα σπίτι που έχει πρόβλημα με την επίγεια κεραία. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να φορτώσω τα ελεύθερα κανάλια σε μια iptv εφαρμογή για να τα βλέπω μέσω ίντερνετ. Ίσως βάλω και stremio για ταινίες και σειρές. Ποια είναι η πιο οικονομική λύση για τις ανάγκες μου; Xiaomi mi stick ή box 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasnowy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 29 minutes ago, dafnoula13 said: Xiaomi mi stick ή box Βλέπω το mi box s 2nd gen είναι 7 ευρώ ακριβότερο από το 4k stick. Αξίζει να πάω στο box; Θα παίζει καλύτερα 4k αν χρειαστεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dafnoula13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Τα ίδια αδερφέ, πάρε ότι σε βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniagfg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Καλησπερα, θελω να συνδεσω εξωτερικο σκληρο(με τροφοδοσια) πανω σε tvbox και αυτο μετα σε προτζεκτορα. Γενικα τα tv box παιζουν η εχουν θεμα με τυπο αρχειων /media? Αν εχει κανεις να προτεινει κατι με λιγα λεφτα, ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Παίζουν. Γενικώς όμως κάποια ισχυρά μη certified boxes παίζουν καλύτερα για αυτό που θες από τα πιστοποιημένα. μέσω Kodi κτλ. Αν πας για Nvidia shield πας σε άλλη κατηγορία και καμία σχέση με τα διάφορα mi και mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxtou junior Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σας Ενδιαφέρομαι για ένα Android box για kodi Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές από 80€ έως 150€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα