phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Έχει γρίλιες στο κάτω μέρος για να έχει κάποιο νόημα να το βάλεις να ρουφάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodivision100 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Ναι έχει γρίλιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomas_leme Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Παιδιά καλημέρα!Έχω τηλεόραση tcl c635...Αξίζει να πάρω android tv box?Αν ναι θα υπάρχει κάποια διαφορά; Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Καλησπερα . Μετα απο πολυ καιρο αποχης απο το νημα ξαναπερασα απο εδω . Θελω να αντικαταστησω το παλιο μου Xiaomi TV Box S 1st gen με κατι πιο νεο , παλι android tv αλλα παλι certfied Χρηση : ταινιες /σειρες απο file σε σκληρο / usb stik vodafone tv & disney + Netflix Youtube kodi 17 με ετοιμο build Ελεγα για το νεο Xiaomi TV Box S 2st gen , αλλα νομιζω οτι ειναι πολλα τα €€ γιααυτα που δινει . Θα ηθελα προτασεις για καποιο αλλο καλο tvbox Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 έχω το tanix tx3. όταν το ανοίγω η τηλεόραση χάνει το σήμα των καναλιών και βγάζει no signal! τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, The_Judas είπε έχω το tanix tx3. όταν το ανοίγω η τηλεόραση χάνει το σήμα των καναλιών και βγάζει no signal! τι μπορεί να φταίει; μου τοεκανε και μενα με το mi box και εσωτερικη κεραια . Εφταιγε οτι ηταν διπλα διπλα τα τροφοδοτικα κεραιας και box στο πολυμπριζο καθως και "ετρεχαν" διπλα διπλα τα καλωδια . Αλλαξα μπριζες και απομακρυνα τα καλωδια και ολα καλα πλεον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Στις 17/6/2023 στις 12:33 ΜΜ, thomas_leme είπε Παιδιά καλημέρα!Έχω τηλεόραση tcl c635...Αξίζει να πάρω android tv box?Αν ναι θα υπάρχει κάποια διαφορά; Ευχαριστώ... Εγώ θα έλεγα πως δεν είναι απαραίτητο, εφόσον η τηλεόρασή σου δεν είναι outdated κι έχει καλό perfomance. Αν βλέπεις να αργεί κλπ, τότε να πάρεις. 21 ώρες πριν, villasg είπε Καλησπερα . Μετα απο πολυ καιρο αποχης απο το νημα ξαναπερασα απο εδω . Θελω να αντικαταστησω το παλιο μου Xiaomi TV Box S 1st gen με κατι πιο νεο , παλι android tv αλλα παλι certfied Χρηση : ταινιες /σειρες απο file σε σκληρο / usb stik vodafone tv & disney + Netflix Youtube kodi 17 με ετοιμο build Ελεγα για το νεο Xiaomi TV Box S 2st gen , αλλα νομιζω οτι ειναι πολλα τα €€ γιααυτα που δινει . Θα ηθελα προτασεις για καποιο αλλο καλο tvbox Ευχαριστω Δες την προσφορά που τρέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Δες την προσφορά που τρέχει. Με 63€ στο eshop δεν την κοιταζω κανα αυτη , το θεμα ειναι εαν αξιζει , Το θεμα ειναι μηπως σε αυτα να λεφτα ειανι πιο VFM το MECOOL KM2 PLUS ?? Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, villasg είπε Με 63€ στο eshop δεν την κοιταζω κανα αυτη , το θεμα ειναι εαν αξιζει , Το θεμα ειναι μηπως σε αυτα να λεφτα ειανι πιο VFM το MECOOL KM7 PLUS ?? Σε σχέση με το km7 plus, θα προτιμούσα το km2 plus - έχει καλύτερο επεξεργαστή. Της Mecool έχει περισσότερη ROM απ' ότι της Xiaomi. Αν δεν σε απασχολεί περιεχόμενο Dolby Vision, θα έλεγα να πας στη Mecool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε Σε σχέση με το km7 plus, θα προτιμούσα το km2 plus - έχει καλύτερο επεξεργαστή. Της Mecool έχει περισσότερη ROM απ' ότι της Xiaomi. Αν δεν σε απασχολεί περιεχόμενο Dolby Vision, θα έλεγα να πας στη Mecool. Ναι το KM2 ηθελα να πω αλλα κεκτημενη ταχυτητα εγραψα το ΚΜ7 !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Εδώ και κάμποσο καιρό είχα θέμα με το mi stick της xiaomi. Έκανε συνεχώς επανεκκινήσεις και δεν μπορούσα να κάνω ούτε επαναφορά. Το πρόβλημα τελικά ήταν στο τροφοδοτικό του, χρειαζόταν μεγαλύτερο από το 1A που δίνει η συσκευασία. Από χθες το έχω με ένα 1,5Α και δουλευει κανονικά. Ίσως άλλαξαν οι απαιτήσεις μετά από κάποια αναβάθμιση, απλά το γράφω μήπως τυχαίνει να έχει κι άλλος το ίδιο θέμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 σε mibox 1st gen πριν από λίγο έκανε αναβάθμιση το apk της ΕΟΝ και πάιζει πλέον μονο ήχο χωρίς εικόνα. Το έχει συναντήσει και κάποιος άλλος ή εγώ είμαι ο τυχερός ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 χμ....... https://androidpctv.com/g7-max-box-android-tv-11/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Στις 28/6/2023 στις 11:04 ΜΜ, paiktaras69 είπε χμ....... https://androidpctv.com/g7-max-box-android-tv-11/ Μάλλον μούφα certified. Δες εδώ. Όχι NETFLIX αλλά Net Flix HD και άλλες κακοποιήσεις logo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Για 4κ projector, λεω να παρω ενα 4k stick, οπότε οι βασικες απαιτησεις ειναι: Να μπορεί να τροφοδοτηθεί από τη θύρα usb του projector (2.5A) Να παίζουν απροβλημάτιστα Netflix, Disney+, Plex, youtube κλπ σε 4κ χωρίς κολλήματα Να παίζει κομπλέ κάποια εφαρμογή IPTV, πχ GSE Αν γίνεται, να μπορώ να κουμπώσω πάνω του 2.5άρι σκληρό με media για αναπαραγωγή. Να πάρω το xiaomi smart tv stick 4k, ή θα ήταν καλύτερο κάποιο chromecast / fire / roku κλπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα