mrk2079 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Καλησπέρα σας. Έχω το beelink gt king με την rom spartan 0.4.1. Υπάρχει κανα update αυτής η καμιά άλλη νέα γιατί έχει ξεκινήσει και κάνει κολλήματα χωρίς λόγο το κτηνάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 53 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Με λίγα παραπάνω. https://www.skroutz.gr/s/25471839/Google-Smart-TV-Stick-Chromecast-with-Google-TV-4K-UHD-με-Bluetooth-Wi-Fi-HDMI-και-Google-Assistant-Snow.html Κοιτάζω περισσότερο τα tv sticks της xiaomi και της realme. Το δεύτερο υπερτερεί απ οτι βλέπω σε μεγαλύτερη μηνμη ραμ. 2 αντί 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Κοιτάζω περισσότερο τα tv sticks της xiaomi και της realme. Το δεύτερο υπερτερεί απ οτι βλέπω σε μεγαλύτερη μηνμη ραμ. 2 αντί 1. Γι' αυτό που σου έδωσα τα σχόλια είναι διθυραμβικά. Για xiaomi και realme βλέπω δυσαρέσκειες. Διάβασε πρώτα κριτικές απ' όσους τα έχουν πάρει, και μετά να καταλήξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, osfp1978 είπε Κοιτάζω περισσότερο τα tv sticks της xiaomi και της realme. Το δεύτερο υπερτερεί απ οτι βλέπω σε μεγαλύτερη μηνμη ραμ. 2 αντί 1. εχει και η xiaomi με 2gb μνημη, το ονομαζει 4κ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Στις 23/5/2023 στις 2:07 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Γι' αυτό που σου έδωσα τα σχόλια είναι διθυραμβικά. Για xiaomi και realme βλέπω δυσαρέσκειες. Διάβασε πρώτα κριτικές απ' όσους τα έχουν πάρει, και μετά να καταλήξεις. Απ οτι ειδα τα προβληματα εντωπιζονται σε οσους εχουν την full hd με 1 ραμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα.. Αγόρασα πρόσφατα ένα Mecool KM2 Plus. YouTube, Netflix, Disney, stremio όλα παίζουν κομπλέ. Εχω θέμα όμως με ταινίες/σειρές και σε διαφορετικές αναλύσεις. Έχω κατεβάσει τον Vlc που χρησιμοποιώ και στην Android TV μου αλλά στο KM2 μου κάνει σπασίματα/διακοπές κατά την αναπαραγωγή. Έχω δοκιμάσει αναπαραγωγή από σκληρό δίσκο και φλασάκι τα οποία στην τηλεόραση παίζουν κανονικά. Αυτό μου το κάνει και με 2160p σειρές, με 1080p ακόμα και με κάτι ξεχασμένες που είχα στα 720p. Βασικά έχω θέμα ακόμα και με κάτι mp4 της κακιάς ώρας. Από όσο είχα διαβάσει θεωρείτε από τα καλύτερα box στα χρήματα που το βρίσκουμε. Να δοκιμάσω άλλο player; Ποιο; Κάποια ρύθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δεν ξέρω αν συνεργάζεται καλά με το Kodi. Για βάλε αυτό και ασχολήσου με τις ρυθμίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dafnoula13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Στις 9/5/2023 στις 4:56 ΜΜ, VarDerSar86 είπε Κανείς ρε μάγκες;;;;Κάτι φυσιολογικό….;Να μη κολλάει… Mecool, Mibox Nvidia shield (κορυφαίο) ...όλα όσα τρέχουν androidtv και είναι certificate δεν κολλάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Στις 2/6/2023 στις 1:21 ΜΜ, shodan είπε Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα.. Αγόρασα πρόσφατα ένα Mecool KM2 Plus. YouTube, Netflix, Disney, stremio όλα παίζουν κομπλέ. Εχω θέμα όμως με ταινίες/σειρές και σε διαφορετικές αναλύσεις. Έχω κατεβάσει τον Vlc που χρησιμοποιώ και στην Android TV μου αλλά στο KM2 μου κάνει σπασίματα/διακοπές κατά την αναπαραγωγή. Έχω δοκιμάσει αναπαραγωγή από σκληρό δίσκο και φλασάκι τα οποία στην τηλεόραση παίζουν κανονικά. Αυτό μου το κάνει και με 2160p σειρές, με 1080p ακόμα και με κάτι ξεχασμένες που είχα στα 720p. Βασικά έχω θέμα ακόμα και με κάτι mp4 της κακιάς ώρας. Από όσο είχα διαβάσει θεωρείτε από τα καλύτερα box στα χρήματα που το βρίσκουμε. Να δοκιμάσω άλλο player; Ποιο; Κάποια ρύθμιση; δοκιμασε να τα παιξεις με kodi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskan22 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δοκιμασε στα settings το hardware acceleration on ή off και συγκρινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα. @mr.Vox, @kallair, @chriskan22 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με το vlc δεν κατάφερα κάτι και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, άλλαξα και το hardware accelaration αλλά δεν είδα φως. πχ κάποια επεισόδια σε 1080p παίζουν κάποια ακόμα και με μικρότερη ανάλυση έχουν θέματα. Το μόνο που λειτουργεί σωστά είναι το kodi. Είναι λίγο δύστροπο αλλά από τη στιγμή που το σέταρα παίζει τα πάντα. Ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, shodan είπε Καλησπέρα. @mr.Vox, @kallair, @chriskan22 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με το vlc δεν κατάφερα κάτι και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, άλλαξα και το hardware accelaration αλλά δεν είδα φως. πχ κάποια επεισόδια σε 1080p παίζουν κάποια ακόμα και με μικρότερη ανάλυση έχουν θέματα. Το μόνο που λειτουργεί σωστά είναι το kodi. Είναι λίγο δύστροπο αλλά από τη στιγμή που το σέταρα παίζει τα πάντα. Ευχαριστώ και πάλι. Θα το μάθεις και δεν θα το αλλάζεις με τίποτα. Ξεκίνα με τις απλές ρυθμίσεις και μετά πήγαινε στις expert. Πολλές φορές είναι και η κωδικοποίηση των ταινιών. Το vlc γενικώς ανταποκρίνεται σωστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 50 λεπτά πριν, shodan είπε Καλησπέρα. @mr.Vox, @kallair, @chriskan22 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με το vlc δεν κατάφερα κάτι και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, άλλαξα και το hardware accelaration αλλά δεν είδα φως. πχ κάποια επεισόδια σε 1080p παίζουν κάποια ακόμα και με μικρότερη ανάλυση έχουν θέματα. Το μόνο που λειτουργεί σωστά είναι το kodi. Είναι λίγο δύστροπο αλλά από τη στιγμή που το σέταρα παίζει τα πάντα. Ευχαριστώ και πάλι. προσωπικα θα κοιτουσα αν εχει βγει καποια νεα αναβαθμιση για το tv box και θα δοκιμαζα και hardware reset (αν δεν το εχεις κανει ηδη). γενικως το Kodi ηταν το μονο που μου επαιζε τα παντα κ ας ειναι λιγο περιεργο στην αρχικη χρήση. Αν το σεταρεις σωστα μετα δεν θα το αλλαζεις με τπτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VarDerSar86 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Στις 3/6/2023 στις 1:43 ΜΜ, dafnoula13 είπε Mecool, Mibox Nvidia shield (κορυφαίο) ...όλα όσα τρέχουν androidtv και είναι certificate δεν κολλάνε. Έπαιξα τελικα με me cool,μέχρι στιγμής ολα καλά και σε 4κ…είδωμεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodivision100 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μια απορία. Όταν βάζουμε ένα fan για ψύξη κάτω από το Boxaki τι είναι καλύτερο να φυσάει ή να ρουφάει τον αέρα από αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα