shodan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα. @mr.Vox, @kallair, @chriskan22 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με το vlc δεν κατάφερα κάτι και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, άλλαξα και το hardware accelaration αλλά δεν είδα φως. πχ κάποια επεισόδια σε 1080p παίζουν κάποια ακόμα και με μικρότερη ανάλυση έχουν θέματα. Το μόνο που λειτουργεί σωστά είναι το kodi. Είναι λίγο δύστροπο αλλά από τη στιγμή που το σέταρα παίζει τα πάντα. Ευχαριστώ και πάλι.
mr.Vox Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, shodan είπε Καλησπέρα. @mr.Vox, @kallair, @chriskan22 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με το vlc δεν κατάφερα κάτι και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, άλλαξα και το hardware accelaration αλλά δεν είδα φως. πχ κάποια επεισόδια σε 1080p παίζουν κάποια ακόμα και με μικρότερη ανάλυση έχουν θέματα. Το μόνο που λειτουργεί σωστά είναι το kodi. Είναι λίγο δύστροπο αλλά από τη στιγμή που το σέταρα παίζει τα πάντα. Ευχαριστώ και πάλι. Θα το μάθεις και δεν θα το αλλάζεις με τίποτα. Ξεκίνα με τις απλές ρυθμίσεις και μετά πήγαινε στις expert. Πολλές φορές είναι και η κωδικοποίηση των ταινιών. Το vlc γενικώς ανταποκρίνεται σωστά 1
kallair Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 50 λεπτά πριν, shodan είπε Καλησπέρα. @mr.Vox, @kallair, @chriskan22 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με το vlc δεν κατάφερα κάτι και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, άλλαξα και το hardware accelaration αλλά δεν είδα φως. πχ κάποια επεισόδια σε 1080p παίζουν κάποια ακόμα και με μικρότερη ανάλυση έχουν θέματα. Το μόνο που λειτουργεί σωστά είναι το kodi. Είναι λίγο δύστροπο αλλά από τη στιγμή που το σέταρα παίζει τα πάντα. Ευχαριστώ και πάλι. προσωπικα θα κοιτουσα αν εχει βγει καποια νεα αναβαθμιση για το tv box και θα δοκιμαζα και hardware reset (αν δεν το εχεις κανει ηδη). γενικως το Kodi ηταν το μονο που μου επαιζε τα παντα κ ας ειναι λιγο περιεργο στην αρχικη χρήση. Αν το σεταρεις σωστα μετα δεν θα το αλλαζεις με τπτ. 1
VarDerSar86 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Στις 3/6/2023 στις 1:43 ΜΜ, dafnoula13 είπε Mecool, Mibox Nvidia shield (κορυφαίο) ...όλα όσα τρέχουν androidtv και είναι certificate δεν κολλάνε. Έπαιξα τελικα με me cool,μέχρι στιγμής ολα καλά και σε 4κ…είδωμεν!
kodivision100 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μια απορία. Όταν βάζουμε ένα fan για ψύξη κάτω από το Boxaki τι είναι καλύτερο να φυσάει ή να ρουφάει τον αέρα από αυτό;
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Έχει γρίλιες στο κάτω μέρος για να έχει κάποιο νόημα να το βάλεις να ρουφάει;
thomas_leme Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Παιδιά καλημέρα!Έχω τηλεόραση tcl c635...Αξίζει να πάρω android tv box?Αν ναι θα υπάρχει κάποια διαφορά; Ευχαριστώ...
villasg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Καλησπερα . Μετα απο πολυ καιρο αποχης απο το νημα ξαναπερασα απο εδω . Θελω να αντικαταστησω το παλιο μου Xiaomi TV Box S 1st gen με κατι πιο νεο , παλι android tv αλλα παλι certfied Χρηση : ταινιες /σειρες απο file σε σκληρο / usb stik vodafone tv & disney + Netflix Youtube kodi 17 με ετοιμο build Ελεγα για το νεο Xiaomi TV Box S 2st gen , αλλα νομιζω οτι ειναι πολλα τα €€ γιααυτα που δινει . Θα ηθελα προτασεις για καποιο αλλο καλο tvbox Ευχαριστω
The_Judas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 έχω το tanix tx3. όταν το ανοίγω η τηλεόραση χάνει το σήμα των καναλιών και βγάζει no signal! τι μπορεί να φταίει;
villasg Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, The_Judas είπε έχω το tanix tx3. όταν το ανοίγω η τηλεόραση χάνει το σήμα των καναλιών και βγάζει no signal! τι μπορεί να φταίει; μου τοεκανε και μενα με το mi box και εσωτερικη κεραια . Εφταιγε οτι ηταν διπλα διπλα τα τροφοδοτικα κεραιας και box στο πολυμπριζο καθως και "ετρεχαν" διπλα διπλα τα καλωδια . Αλλαξα μπριζες και απομακρυνα τα καλωδια και ολα καλα πλεον 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Στις 17/6/2023 στις 12:33 ΜΜ, thomas_leme είπε Παιδιά καλημέρα!Έχω τηλεόραση tcl c635...Αξίζει να πάρω android tv box?Αν ναι θα υπάρχει κάποια διαφορά; Ευχαριστώ... Εγώ θα έλεγα πως δεν είναι απαραίτητο, εφόσον η τηλεόρασή σου δεν είναι outdated κι έχει καλό perfomance. Αν βλέπεις να αργεί κλπ, τότε να πάρεις. 21 ώρες πριν, villasg είπε Καλησπερα . Μετα απο πολυ καιρο αποχης απο το νημα ξαναπερασα απο εδω . Θελω να αντικαταστησω το παλιο μου Xiaomi TV Box S 1st gen με κατι πιο νεο , παλι android tv αλλα παλι certfied Χρηση : ταινιες /σειρες απο file σε σκληρο / usb stik vodafone tv & disney + Netflix Youtube kodi 17 με ετοιμο build Ελεγα για το νεο Xiaomi TV Box S 2st gen , αλλα νομιζω οτι ειναι πολλα τα €€ γιααυτα που δινει . Θα ηθελα προτασεις για καποιο αλλο καλο tvbox Ευχαριστω Δες την προσφορά που τρέχει.
villasg Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Δες την προσφορά που τρέχει. Με 63€ στο eshop δεν την κοιταζω κανα αυτη , το θεμα ειναι εαν αξιζει , Το θεμα ειναι μηπως σε αυτα να λεφτα ειανι πιο VFM το MECOOL KM2 PLUS ?? Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από villasg
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, villasg είπε Με 63€ στο eshop δεν την κοιταζω κανα αυτη , το θεμα ειναι εαν αξιζει , Το θεμα ειναι μηπως σε αυτα να λεφτα ειανι πιο VFM το MECOOL KM7 PLUS ?? Σε σχέση με το km7 plus, θα προτιμούσα το km2 plus - έχει καλύτερο επεξεργαστή. Της Mecool έχει περισσότερη ROM απ' ότι της Xiaomi. Αν δεν σε απασχολεί περιεχόμενο Dolby Vision, θα έλεγα να πας στη Mecool.
villasg Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε Σε σχέση με το km7 plus, θα προτιμούσα το km2 plus - έχει καλύτερο επεξεργαστή. Της Mecool έχει περισσότερη ROM απ' ότι της Xiaomi. Αν δεν σε απασχολεί περιεχόμενο Dolby Vision, θα έλεγα να πας στη Mecool. Ναι το KM2 ηθελα να πω αλλα κεκτημενη ταχυτητα εγραψα το ΚΜ7 !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα