Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας. Έχω το beelink gt king με την rom spartan 0.4.1.  Υπάρχει κανα update αυτής η καμιά άλλη νέα γιατί έχει ξεκινήσει και κάνει κολλήματα χωρίς λόγο το κτηνάκι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

53 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Κοιτάζω περισσότερο τα tv sticks της xiaomi και της realme.

Το δεύτερο υπερτερεί απ οτι βλέπω σε μεγαλύτερη μηνμη ραμ. 2 αντί 1.

Επισκέπτης
14 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Γι' αυτό που σου έδωσα τα σχόλια είναι διθυραμβικά. Για xiaomi και realme βλέπω δυσαρέσκειες. Διάβασε πρώτα κριτικές απ' όσους τα έχουν πάρει, και μετά να καταλήξεις. 

2 ώρες πριν, osfp1978 είπε

εχει και η xiaomi με 2gb μνημη, το ονομαζει 4κ.

• Like 1

Στις 23/5/2023 στις 2:07 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε

Γι' αυτό που σου έδωσα τα σχόλια είναι διθυραμβικά. Για xiaomi και realme βλέπω δυσαρέσκειες. Διάβασε πρώτα κριτικές απ' όσους τα έχουν πάρει, και μετά να καταλήξεις. 

Απ οτι ειδα τα προβληματα εντωπιζονται σε οσους εχουν την full hd με 1 ραμ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα..

Αγόρασα πρόσφατα ένα Mecool KM2 Plus. YouTube, Netflix, Disney, stremio  όλα παίζουν κομπλέ.

Εχω θέμα όμως με ταινίες/σειρές και σε διαφορετικές αναλύσεις. Έχω κατεβάσει τον Vlc που χρησιμοποιώ και στην Android TV μου αλλά στο KM2 μου κάνει σπασίματα/διακοπές κατά την αναπαραγωγή. 
Έχω δοκιμάσει αναπαραγωγή από σκληρό δίσκο και φλασάκι τα οποία στην τηλεόραση παίζουν κανονικά. 
Αυτό μου το κάνει και με 2160p σειρές, με 1080p ακόμα και με κάτι ξεχασμένες που είχα στα 720p.  Βασικά έχω θέμα ακόμα και με κάτι mp4 της κακιάς ώρας. 
Από όσο είχα διαβάσει θεωρείτε από τα καλύτερα box στα χρήματα που το βρίσκουμε.
Να δοκιμάσω άλλο player; Ποιο; Κάποια ρύθμιση; 

Στις 9/5/2023 στις 4:56 ΜΜ, VarDerSar86 είπε

Κανείς ρε μάγκες;;;;Κάτι φυσιολογικό….;Να μη κολλάει…

Mecool, Mibox Nvidia shield (κορυφαίο) ...όλα όσα τρέχουν androidtv και είναι certificate δεν κολλάνε.

• Like 1

Στις 2/6/2023 στις 1:21 ΜΜ, shodan είπε

Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα..

Αγόρασα πρόσφατα ένα Mecool KM2 Plus. YouTube, Netflix, Disney, stremio  όλα παίζουν κομπλέ.

Εχω θέμα όμως με ταινίες/σειρές και σε διαφορετικές αναλύσεις. Έχω κατεβάσει τον Vlc που χρησιμοποιώ και στην Android TV μου αλλά στο KM2 μου κάνει σπασίματα/διακοπές κατά την αναπαραγωγή. 
Έχω δοκιμάσει αναπαραγωγή από σκληρό δίσκο και φλασάκι τα οποία στην τηλεόραση παίζουν κανονικά. 
Αυτό μου το κάνει και με 2160p σειρές, με 1080p ακόμα και με κάτι ξεχασμένες που είχα στα 720p.  Βασικά έχω θέμα ακόμα και με κάτι mp4 της κακιάς ώρας. 
Από όσο είχα διαβάσει θεωρείτε από τα καλύτερα box στα χρήματα που το βρίσκουμε.
Να δοκιμάσω άλλο player; Ποιο; Κάποια ρύθμιση; 

δοκιμασε να τα παιξεις με kodi.

Καλησπέρα. @mr.Vox, @kallair, @chriskan22 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με το vlc δεν κατάφερα κάτι και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, άλλαξα και το hardware accelaration αλλά δεν είδα φως.  πχ κάποια επεισόδια σε 1080p παίζουν κάποια ακόμα και με μικρότερη ανάλυση έχουν θέματα.

Το μόνο που λειτουργεί σωστά είναι το kodi. Είναι λίγο δύστροπο αλλά από τη στιγμή που το σέταρα παίζει τα πάντα.

Ευχαριστώ και πάλι.

12 λεπτά πριν, shodan είπε

Καλησπέρα. @mr.Vox, @kallair, @chriskan22 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με το vlc δεν κατάφερα κάτι και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, άλλαξα και το hardware accelaration αλλά δεν είδα φως.  πχ κάποια επεισόδια σε 1080p παίζουν κάποια ακόμα και με μικρότερη ανάλυση έχουν θέματα.

Το μόνο που λειτουργεί σωστά είναι το kodi. Είναι λίγο δύστροπο αλλά από τη στιγμή που το σέταρα παίζει τα πάντα.

Ευχαριστώ και πάλι.

Θα το μάθεις και δεν θα το αλλάζεις με τίποτα. Ξεκίνα με τις απλές ρυθμίσεις και μετά πήγαινε στις expert. Πολλές φορές είναι και η κωδικοποίηση των ταινιών. Το vlc γενικώς ανταποκρίνεται σωστά 

• Like 1

50 λεπτά πριν, shodan είπε

Ευχαριστώ και πάλι.

προσωπικα θα κοιτουσα αν εχει βγει καποια νεα αναβαθμιση για το tv box και θα δοκιμαζα και hardware reset (αν δεν το εχεις κανει ηδη). γενικως το Kodi ηταν το μονο που μου επαιζε τα παντα κ ας ειναι λιγο περιεργο στην αρχικη χρήση. Αν το σεταρεις σωστα μετα δεν θα το αλλαζεις με τπτ.

• Like 1

Στις 3/6/2023 στις 1:43 ΜΜ, dafnoula13 είπε

Mecool, Mibox Nvidia shield (κορυφαίο) ...όλα όσα τρέχουν androidtv και είναι certificate δεν κολλάνε.

Έπαιξα τελικα με me cool,μέχρι στιγμής ολα καλά και σε 4κ…είδωμεν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...